Soft keys HTC TD2, MDA V

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
freebiker
nováček
nováček
Zařízení: MDA compact V

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by freebiker »

Nazdar mam problem s namapovanim laveho soft keys na mdaV , pouzil som na to rozne programy aj zmenu priamo v registroch ale vysledok je rovnaky. Totiz defaultne je lave soft keys kontakty a prave internet ked zmenim lave zmeni sa len nazov ale stale otvara kontakty pricom zmena praveho funguje bez problemov. WM6.1. dakujem za odpovede.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by jjiirrii »

To je nějaké divné. Vyzkoušej SoftKey Manager http://www.fantasticbytes.com/products/softkeymanager" onclick="window.open(this.href);return false; ten mě nikdy nezklamal. Jestli ti ani toto nepomůže tak pak udělej Hard Reset a pak už to musí jít.
freebiker
nováček
nováček

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by freebiker »

HMM hard reset bude to posledne lebo je to z T-mobile a tym mi padne zaruka ....ale aj tak chcem skusit wm6.5 lenze sk t-mobile sa nevedia rozhybat cize asi sa tomu nevyhnem. Hladal som uz postup ako zalohovat povodnu rom ale nedopracoval som sa k nicomu. :-(
junglist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by junglist »

No mistni odbornik zrovna nejsem, ale pochybuju, ze by ti kvuli hard resetu mela padnout zaruka.. Je to uplne normalni vec. Zkus se poohlednout, co vlastne hard reset znamena ;)
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by All.Os »

Samozrejme, ze pri HR zaruku neztratis, stejne tak pri aktualizaci oficialni ROMky.
freebiker
nováček
nováček

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by freebiker »

Ospravedlnujem sa pomylil som si pojem hard reset a hard Spl, situacia je taka ze SK T-mobile neponuka ziadnu aktualizaciu na WM6.5 a ked som im pisal neponukli ani ziadne riesenie ....teda na aktualizaciu bude nutne hard spl a ten porusuje zaruku, inak mi flashovanie rom nepojde. preto sa snazim najst postup zalohy starej rom.
All.Os
smartguru
smartguru

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by All.Os »

Pokud bys o 6.5 opravdu hodne stal (a pokud pouzivas TF3D/Sense, tak doporucuju rovnou nejakou ROMku z Lea), tak HardSPL neni vec nevratna... Ja jsem do toho sel prvni den po koupi.
freebiker
nováček
nováček

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by freebiker »

Jasne ja chapem ze keby sa nieco stalo nahraje sa tam povodna t-mobile rom ale ta nieje volne dostupna .......teda si spokojny s rom z lea?
All.Os
smartguru
smartguru

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by All.Os »

Jakto, ze neni volne dostupna? Cesky T-Mobile ji na webu ma, vas ne?

S ROMkou jsem spokojeny :-) Jako vzdycky to chvilku trva, nez si clovek najde tu optimalni, pro me je to TESS Prime II.
freebiker
nováček
nováček

Soft keys HTC TD2, MDA V

Post by freebiker »

Slovensky t-mobile nema na stranke nic su uplne nemozny......teda ide o to ze ked by som potreboval dostat spat staru rom napr. kvoli servisu tak nemam aku.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”