Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
1) tvoji otázku ponechávám bez odpovědi, protože doufám, že si děláš srandu
2) je jedno jaký region si při stahování zvolíš. Vybíráš tím pouze umístění Download Serveru
2) je jedno jaký region si při stahování zvolíš. Vybíráš tím pouze umístění Download Serveru
dík a co říkate na HTC DESIRE je lepší než HTC HD2 
-
docasne123
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC
Děkuji za radu, přeinstaloval jsem tedy ActiveSync (nadvakrát) bo pak mi ještě blba synchronizace po změně - mám na mysli, že se to spárovalo napoprvé ale pak už více ani ťuk po jakékoliv změně. Teď už však jede vše řádné a "bleskurychle".
Děkuji... jdu se dále vzdělávat čtením starých příspěvků
Děkuji... jdu se dále vzdělávat čtením starých příspěvků
Zdravim,
mam HD2 dva dny a uz sem nasel chybu :( Na display mam cervene svitici bod. Kupoval jsem ho u Vodafone, myslite, ze je to na reklamaci?
mam HD2 dva dny a uz sem nasel chybu :( Na display mam cervene svitici bod. Kupoval jsem ho u Vodafone, myslite, ze je to na reklamaci?
Pokud chces Androida, tak urciteMadmax800 wrote:dík a co říkate na HTC DESIRE je lepší než HTC HD2
Pokud jsi kupoval přes jejich e-shop tak neváhej - máš na to 14 dnů - i když tuším, že speciálně u vodafonu 30 dnů a to snad dokonce pokud jsi to kupoval u nich na krámu, ale to jsou jen nějaké "doslechy", které jsem někde zaslechl, protože Vodafone nemám, asi to mají někde ve svých podmínkách...Za pokus nic nedáš...Podstatné je vrátit vše jako nové a vymyslet si nějakou legendu: asi zdůvodnění, že displej má vadu nebude nejlepší...E1X wrote:Zdravim,
Bohuzel tel byl koupeny na pausal takze pro me vraceni neni reseni, dalsi bych si za zvyhodnenou cenu nekoupil. Zkusim ho standartne reklamovat stim ze kdyz nebudou chtit uznat vyzadam si alespon nejaky std podle ktereho to posuzuji. Nic jineho me nenapada :( Jde oto ze ten bod sviti cervene jenom pri tmavem zobrazeni kdyz ma svitit bile tak sviti ale misto cerne sviti cervene. Je to na leve strane u hodin na hore (myslim mam prekopane sense)
Diky za tip..
Edit: tel byl kupovany na prodejne.
Diky za tip..
Edit: tel byl kupovany na prodejne.
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
mam pocit když jsem telefon vrati, l tak jsem neztratil narok na dotovany, mohl jsem vzit jiný...ale to už jsou tak tři roky...
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já si myslím, že by ti ho mohli vyměnit bez řečí. Btw. je to vadný subpixel, občas se to stane. U klasických LCD je tolerance 3 pixely, pak už je to na reklamaci.
No tak jsem se zatim jen tak pokukoval podle ceho by se to mohlo ridit a jestli je to dle normy ISO 13406-2 na takovymhle malym LCD tak to je fakt super! Dneska tam jedu tak dam info i pro ostatni.
Dobrý den,
prosím Vás dejte mi tip na dobrou navigaci na HTC HD2, která se nemusí aktualizovat po 3 měsících díky
prosím Vás dejte mi tip na dobrou navigaci na HTC HD2, která se nemusí aktualizovat po 3 měsících díky
-
mike-biker
- moderátor

Uvědom si, jaká je situace na silnicích a je ti jasné, že jakákoli navigace se musí pravidelně aktualizovat. Pokud to myslíš ironicky a jde ti o to, aby sis nemusel pořád kupovat nové mapy a licence, tak já osobně mám dobré zkušenosti s TomTomem 7. Pravidelně aktualizuji mapy přes TT share, je tam silná uživatelská komunita. Další je např. iGo.
. Tyto jsem srovnával a každá má něco pro a proti. Ptz. nejsem hračička, tak jsem zvolil jednodušší TT, už z důvodů používání dřívější verze TT6 Navigator. Bohužel obchodní politika TT je zajímavá, doslova nutí své zákazníky, pokud chtějí používat navigaci v PDA, aby ji získávali nelegálním způsobem, ptz. legálně TT odmítá pro PDA svou navigaci uvolnit. Zajímavý způsob podnikání... 
No tak jestli nekoho bude zajimat info o vade na displeji.
Ve vodafone vzali tel bez problemu ( hezka blondna, ktera toho o displejich moc nevi) ale pochybuju, ze vadu uznaji v servisu a to protoze jsem trochu patral a mel by se na to pocitat std podle normy ISO 13406-2.
Jeste info k vraceni zbozi zakoupenem na prodene Vodafone. Jde vratit do 48 hod.
Ve vodafone vzali tel bez problemu ( hezka blondna, ktera toho o displejich moc nevi) ale pochybuju, ze vadu uznaji v servisu a to protoze jsem trochu patral a mel by se na to pocitat std podle normy ISO 13406-2.
Jeste info k vraceni zbozi zakoupenem na prodene Vodafone. Jde vratit do 48 hod.
Chtěl bych se zeptat na display, jaké to s ním je v jiných programech naš Sense. Všude se píš akorát, že kapacitní display je nic moc pro Win, ale že všechno běží přes Sense, takže se k nim ani uživatel nedostane a že se to dá. Ale co programy, které jsou psané pro Win, ty asi přes Sense neběží, tak jak se ovládají?
Konkrétně mi jde např. o Pocket Translator, který má dost malé ikonky i pro stylus, LingvoSoft, TCMP a mapy, třeba iGo.
Konkrétně mi jde např. o Pocket Translator, který má dost malé ikonky i pro stylus, LingvoSoft, TCMP a mapy, třeba iGo.
-
mike-biker
- moderátor

iGo není problém, existuje aplikace Zoomer, která umí zvětšit výřez. Je pravdou, že WM 6.5 je na prsty špatné, WM 7 bude o něčem jiném. Ale HD2 má obří displej a já nemám problém ani s TC. Remote desktop nepoužívám a tak zatím no problem. 
Mam otazku. Kde se da upravit zobrazeni datumu na uvodni obrazovce? Rad bych zmenil format z ne III 14.
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Ahoj tak aj ja mám svoj nový HD2. 2 dni som sa natrápil, kým som to všetko rozchodil a doladil. /Syndróm prechodu zo symbianu je u mňa ešte stále velice aktívny./
Som úplný nováčik na WM. Aj keď závažné veci sa mi podarilo rozchodiť /nešlo mi synchronizovať, vraj exchange activesync zistil chybu../ , neviem si rady s "prkotinami", tak sa na mňa nehnevajte za tie banality, som v koncoch.
1./ Kde nastavím pre Wi-fi TCP/IP manuálne a ide to vôbec? /kvôli bezpečnosti mám vypnutý DHCP server/
2./ Mám Google Apps na vlastnej doméne, nastavil som mail, ale synchronizuje mi iba inbox. Priečinky najde všetky, ale všetky ostatné sú prázdne. Neviem nájsť, kde im zadať, aby sa synchronizovali.
3./ Keď mám spárovanú bluetooth hands-free a prijmem hovor tapnutím na display, nejde do HF ale počujem ho cez tel. To je bug alebo feature?
4./ Ako synchronizujete? USB? BT? Väčšinu času dňa som za PC, a keď nabíjam cez USB furt a chaoticky /odchádzam a prichádzam a stále odpájam a zapájam/, tak si myslím, že to na baterku nemá dobrý vliv. /konieckoncov aj na konektor/
Ďakujem za odpovede.
Som úplný nováčik na WM. Aj keď závažné veci sa mi podarilo rozchodiť /nešlo mi synchronizovať, vraj exchange activesync zistil chybu../ , neviem si rady s "prkotinami", tak sa na mňa nehnevajte za tie banality, som v koncoch.
1./ Kde nastavím pre Wi-fi TCP/IP manuálne a ide to vôbec? /kvôli bezpečnosti mám vypnutý DHCP server/
2./ Mám Google Apps na vlastnej doméne, nastavil som mail, ale synchronizuje mi iba inbox. Priečinky najde všetky, ale všetky ostatné sú prázdne. Neviem nájsť, kde im zadať, aby sa synchronizovali.
3./ Keď mám spárovanú bluetooth hands-free a prijmem hovor tapnutím na display, nejde do HF ale počujem ho cez tel. To je bug alebo feature?
4./ Ako synchronizujete? USB? BT? Väčšinu času dňa som za PC, a keď nabíjam cez USB furt a chaoticky /odchádzam a prichádzam a stále odpájam a zapájam/, tak si myslím, že to na baterku nemá dobrý vliv. /konieckoncov aj na konektor/
Ďakujem za odpovede.
-
stepanek78
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Připojím se s otázkou -- funguje vám v HTC sense mail čeština (zobrazování českých znaků)?
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
V náhledu v Sense, má-li odesílatel zapnuté správné kódování, tak se čeština zobrazuje špatně. např. ž a ještě něco. Když rozklikneš, tak se zobrazí správně. Paradoxně, má-li odesílatel nastaveno nějaké jiné kódování (nevím jaké) - tak je to opačně. Náhled v Sense v pořádku a po rozkliku špatně. Toto se mi však stane jen asi u dvou lidí ze 100. Hlavička je správně i v Sense - to nechápu.
Dobrý den.Nevíte někdo prosím o takovéto aplikaci (http://www.dishpointer.com/2009/augment ... te-finder/" onclick="window.open(this.href);return false;)pro HD2? Díky.