Navrhněte originální kryt HTC Tattoo a získejte 100 000,- Kč
Změna jmen (i nicku vkládajícího) jsem si taky všimnul...
Nechci se nikoho dotknout, ale jeden z vedoucích skinů - boty, to zrovna oku nelahodí...
Nechci se nikoho dotknout, ale jeden z vedoucích skinů - boty, to zrovna oku nelahodí...
Teraz klikam na hlavnu stranku a stale tam je vyhodene "designy uzivatele Pepa1". ???
Dobry napad,ale prevedenie sutaze je na urovni Zimbabwe.
ps: uz 52 hodin cakam na schvalenie,pritom jeden mi schvalili,ale druhy este nie. a to som ich nahodil cca 5 minut po sebe.
edit: tak ten dalsi navrh mi zamielti z dovodu: "Váš návrh byl bohužel v rozporu s pravidly soutěže (poškozoval práva k duševnímu vlastnictví třetích osob). Z tohoto důvodu byl vyřazen"
Dal som tam cast loga android(toho zeleneho robota). Ok bral by som to,keby tam neboli schvalene navrhy s (luis vuiton,ferrari a kopec dalsich. Pochybujem ze na luis vuitton maju povolenie:))
vyherca je aj tak davno urceny...
Dobry napad,ale prevedenie sutaze je na urovni Zimbabwe.
ps: uz 52 hodin cakam na schvalenie,pritom jeden mi schvalili,ale druhy este nie. a to som ich nahodil cca 5 minut po sebe.
edit: tak ten dalsi navrh mi zamielti z dovodu: "Váš návrh byl bohužel v rozporu s pravidly soutěže (poškozoval práva k duševnímu vlastnictví třetích osob). Z tohoto důvodu byl vyřazen"
Dal som tam cast loga android(toho zeleneho robota). Ok bral by som to,keby tam neboli schvalene navrhy s (luis vuiton,ferrari a kopec dalsich. Pochybujem ze na luis vuitton maju povolenie:))
vyherca je aj tak davno urceny...
Tak logo androidu je chráněno ochrannou známkou, stejně jako většina log. U ostatních obrázků se hůř dokazuje, že jsou ukradeny jelikož ochrannou známku nemají a není jasný autor. Nebo abych nebyl špatně pochopen autor být známý může ale například jen pod nějakým nickem nebo něčím podobným a v takovém případě to není vypovídající.
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
je to fakt divne... niektore pekne navrhy maju par hlasov a niektore strasne stovky hlasov.. Hlavne ceny mala udelit porota podla mna a iba nejaku nie najvyssiu cenu za hlasy od ludi.
Hlasy lidí no ber to tak, že "normální" lidé o té soutěži nemají ani páru tudíž hlasy má ten co lobuje a dává odkazy všude po webech o ničem jiném to není.
http://www.tattoomyhtc.cz/detail/5974" onclick="window.open(this.href);return false;
vím, že proti těm hrabačům hlasů na prvních místech nemám šanci, ale každý hlas potěší
vím, že proti těm hrabačům hlasů na prvních místech nemám šanci, ale každý hlas potěší
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Tak ja se taky zucastnim se svym vymazlenym vytvorem :o) http://www.tattoomyhtc.cz/detail/8315
Jinak taky jste si vsimli, ze po kliknuti na "vytvorit" se zadni strana krytu pohne trochu doleva a nahoru?
To HIHOTEK:
Mno to urcite nemame nikdo, at mame navrh jakejkoliv :/ A ja mozna nemam sanci ani pred porotou, kdyz jsem si to s Jirkou trochu rozhazel
:o)
Jinak taky jste si vsimli, ze po kliknuti na "vytvorit" se zadni strana krytu pohne trochu doleva a nahoru?
To HIHOTEK:
Mno to urcite nemame nikdo, at mame navrh jakejkoliv :/ A ja mozna nemam sanci ani pred porotou, kdyz jsem si to s Jirkou trochu rozhazel
bkf1: A jak sis to se mnou rozházel, tomu nerozumím?
Jinak porotu tvoří snad 40 lidí, takže myslím, že při tomhle počtu by to hodnocení už mělo být objektivní (myslím hodnocení poroty, ne tohle slepé naklikávání hlasů, které jak to tak vypadá, někteří soutěžící praktikují); což ale nemohu nikterak ovlivnit (ač bych rád), jsem jen malý článek poroty. Tohle je ale problém úplně u všech soutěží. Kdysi jsem soutěžil o lístky na koncert. Až do posledního dne soutěže jsem byl asi na 15 místě (vyhrávalo prvních 20), ale pak na to někdo nasadil roboty a autoscripty a už to jelo ==> "goodbye lístky". Bohužel 
- bkf1
- smartmaniak

Mno myslim, ze jsme meli mensi rozepri o WP7
Ale tak kdyz to beres jenom jako vymenu nazoru tak dobre;) Jinak to verejne hlasovani po netu se asi proste neda vyresit jinak mno :/ Melo to byt naopak a to prvni tri mista podle rozhodnuti poroty a jedno umisteni (15000Kč + Tattoo) za hlasy na netu. Vsak to jeste muzou zmenit ne? Maji v pravidlech ze: "Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo odvolat jednotlivé soutěže či změnit jejich pravidla"... Takova zmena by do toho vnesla aspon nejakou spravedlnost ;) Takhle to nema zadnou uroven a takovy zpusob souteze se hodi spise na neco jako "...vyherce vyhrava mp3ku a CDcko s madonnou..." :D
No jasně že to beru jen jako výměnu názorů. Kdybychom měli všichni stejný názor, pak by byla každá diskuze neskutečná nuda
I když pravda, všeho s mírou, na flamewar jsem také alergický. S tím pročištěním "naklikaných" krytů to není vůbec špatný nápad, ale já nejsem organizátor, pouze malý porotce, takže to stejně příliš neovlivním.
- bkf1
- smartmaniak

Tvuj nazor jako porotce a hlavne provozovatele "neceho internetoveho" (v tvem pripade serveru) ma urcite tisickrat vetsi vahu, nez nazor obycejneho cloveka, tak to zkus treba nadhodit organizatorovi ;)
Drobné změny v soutěži - teď jsem dostal e-mail od pořadatele soutěže a tohle je myslím zajímavé.
Soutěž byla prodloužena do 31.března. Od 19. března je možné hlasovat pouze jedním způsobem, a to po předchozí registraci. Změna je zavedena proto, že hlasování bez registrace bylo opakovaně a hrubě zneužíváno k získávání hlasů v rozporu s pravidly soutěže. Platné proto nadále zůstávají pouze hlasy zaslané po registraci.
- bkf1
- smartmaniak

Hmm to je ale samozrejme k nicemu... hlasovani melo byt uz od zacatku aspon pod podminkou opsani kodu, stejne jak je to vsude jinde inteligentne vyreseno (asi tezko by tak bylo mozne, ze nejaky trapny kryt s prasatky ma ted 560 hlasu i po udajnem vneseni spravedlnosti do souteze). Cela tato soutez je spise fraska nez soutez... o technicke lemplacke neporesenosti (napr. samo-posunuti grafiky po vlozeni) snad ani nema cenu mluvit... navic pokud by si nekdo objednal ten kryt, tak ta velikost grafiky (400x300 pix) by stacila pri zavreni vsech oci (i tech kurich
) tak na potisteni plochy 50x38 mm (Tattoo ma 106 x 55 mm)...
Hmmm ... tak momentální pořadí krytů je pro mě teda těžce zkousnutelné ... hlavně kryt "rotace" ... nechápu ... 
- bkf1
- smartmaniak

Mno jo hosi od ceskeho zastoupeni HTC to proste meli tezce neporesene a tak se jim tam nahackovalo par lidi :/ Kdyby to otocili tzn. nechali hodnoceni ciste na porote a na verejne hrasovani nechali jenom 15.000 Kc + Tattoo, tak by to bylo mnohem vice fer a vubec soutez by mela aspon nejakou tu uroven.