HD2 + Nokia BH104

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
PsychX
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, Nokia 5800, Samsung S5600

HD2 + Nokia BH104

Post by PsychX »

Caute všetci,

som tu nový od vcera mam konecne aj ja HD2, doteraz som z inteligentných telefonov mal Nokiu 5800, N93 a z WM som mal HP myslim ze sa to volalo data messager.

Mam otazku om spojenia hd2 z bluetooth sluchadlom nokia bh104, je nové dostal som ho na vianoce k telefonu, a potrebujem vediet ako ho sparujem z telefonom lebo mi ho nechce najst. na nete je pisane ze podporuje bluetooth 2,1, a nejake handsfree sady alebo nieco take.... viem mi niekto poradit ako ich spojim?

postupujem presne podla navodu tu je

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1241474410" onclick="window.open(this.href);return false;

zapol som NB a telefon ho nasiel asi za 2 sekundy a to sluchadlo vobec... nechcem aby skoncilo niejde v sufliku... sedi mi uplne super v uch a som s nim nadmieru spokojny.

a na stranke nokie je pri nom uvedene toto:
Kompatibilný s mobilnými telefónmi a prístrojmi podporujúcimi Bluetooth špecifikácie verzie 2.1, 2.0, 1.2 alebo 1.1, profily Handsfree Profile 1.5 alebo 1.0 a/alebo Headset Profile 1.1
... pls help

viditelnost v mobile mam nastanevu

Diky
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

HD2 + Nokia BH104

Post by fido_cz »

A urcite mas to HF v parovacim rezimu?
PsychX
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, Nokia 5800, Samsung S5600

HD2 + Nokia BH104

Post by PsychX »

no podla navodu je v parovacom rerzime 3 min od zapnutia... takze podla toho ho tak mam... inak neviem
slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

HD2 + Nokia BH104

Post by slawski »

:tlem: parovaci rezim poznas ze dioda sviti bez blikani :oops:
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

HD2 + Nokia BH104

Post by fido_cz »

PsychX wrote:no podla navodu je v parovacom rerzime 3 min od zapnutia... takze podla toho ho tak mam... inak neviem
Ano, ale musis ji do toho parovaci rezimu dostat. Pouhe zapnuti nestaci, musis to zapinaci tlacitlo par vterin drzet.
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

HD2 + Nokia BH104

Post by RejPal »

Tohle už mu odpověděli jinde, že nepostupuje podle návodu. Tak to zkusil tady :-D :-D .
mikrasoft.cz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Anycool

HD2 + Nokia BH104

Post by mikrasoft.cz »

Ahoj, řešení problému je následující...

Bluetooth vypni. (dlouhé stlačení tlačítka vypnutí).
Stiskni a drž tlačítko vypnutí, jako bys chtěl bluetooth opět zapnout, ale dýl. Pípne a rychle se rozbliká oranžově.
Nyní je v režimu párování.
Vyhledej zařízení telefonem.
Zadej spárování a zadej heslo "0000"
V telefonu potvrď hansfree profil a je hotovo, můžeš telefonovat.

Osobně toto handsfree k inteligentnímu telefonu nedoporučuji, jelikož nemá modul headset. Umí pouze volat, ale neumí pouštět muziku, zvuk televize, filmu apod.

Milan Kratochvíl
Mikrasoft.cz
Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

HD2 + Nokia BH104

Post by Jindrapro »

Jake by jsi prosim doporucil? Jsem trochu nahluchly, tekze zadneho septouna, jezdim s dodavkou, obcas neco vylozim, takze aby drzelo za uchem. Mel jsem SonyE, s displejem, asi prvni a posledni dobre hf, ale trochu slabe. Pak jsem koupil (drive nez on) Radkem Hulanem vychvalovane Plantronics Voyager 815, ale to me po Somy Eri. nepresvedcilo a pak Jabru, ktera ted lezi ani nevim kde. Mam pocit, ze to co funguje s normalnimi telefony, tak u windows mobile nemusi fungovat... Mel jsem jednou na uchu sluchatko motorolu sparovanou s Nokii a to byl narez, pry to dastal k narozeninam, nic moc, jedno z levnych, ale funkci plnilo na 150 procent. Jenze si nejsem jisty se znackou, a uz je to celkem davno.... Dik za pripadnou odpoved...
mikrasoft.cz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Anycool

HD2 + Nokia BH104

Post by mikrasoft.cz »

Ahoj, k tomu ti můžu říct jen jedno, zajdi si do nějaké slušnější prodejny a opravdu si to vyzkoušej přímo na místě, pokud tě odmítnou, běž jinam. Osobně uvedené HF Nokia je dost dobré ke klasickému volání a s některými mobily s win mobile umí i simulované HS (dlouhým stlačením tlačítka "přijmout hovor"), co se hlasitosti týče, tak se mi zdá taky docela dost dobrý, takže pokud to nepotřebuješ na blbinky, ale jen na volání, jdi do něj, doporučuji.
Post Reply

Return to “HTC HD2”