Hry na OmniaPRO

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » úte pro 22, 2009 13:34

No napsat něco jako nevím co na OP hrát je blbost, to není telefon primárně na hraní, od toho jsoutady jiné. Vesměs ale odpověděl Rybar to není vina omnie ale špatně udělané aplikace, která je dělána na konkrétní HW. Jinak emulátor PSx jde bez problému rozchodit psal jsem to tady někde každopádně si ani zde neodpustím poznámku, že je to docela k ničemu. Quakce 3 jsem taky rozjel ale opět zde platí, že je to k ničemu.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Daidalos » úte pro 22, 2009 21:48

Tak to je jasné,ovšem Samsung se chlubí jak je Omnia Multimediální telefon, a přitom na ní skoro žádné hry nejdou.Kdyby to udělal jako u Omnie 2,dala sem shop s nějakými rozchoditelnými graficky ucházejícími hrami nebylo by to špatné.
O tamtěch hrách,je mi jasné,že třeba Quake 3 nebude pořádně k hraní,ale za vyzkoušení nic nedám. Navíc když není jiná cesta :-(
Jak si to ale udělal s tím PSx v tomhle topicu jsem nikde o tom nic nenašel.

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » stř pro 23, 2009 15:23

No někde to tady je mrkni do topicu s PSX 1.0 popípadě si zkus vyhledat všechny příspěvky kde píšu "psx" a autora dej mě :). Pokud to nenajdeš napiš SZ a já se to pokusím vyhledat.

No Omnia Pro rozhodně není až tak multimediální ale samsung ho právě prezentuje jako business třídu. Každopádně píšeš kdyby to uděal jako u Omnie 2 ale pokud myslíš ten shop od samsungu tak ten není pouze na omnii 2 ale dokonce i na daleko starší telefony. Rozhodně neplatí, že by většina her nebo aplikací na Omnii Pro nešla ale právě naopak nejde pouze malá část her (aplikací), které jsou opravdu špatně udělané tedy toto nijak samsung neovlivní.

P.s. Možná bych ani nemluvil přímo o špatně udělané aplikaci či hře když nejede na jiných zařízeních ale spíše jde o to, že cca před 1-2 lety nebylo třeba psát aplikace pro nco jiného než pro qualcomm chipset jelikož stejně jako teď tvoří obrovskou majoritu a ten zbyek má prostě smůlu ale ani zde se nejedná o žádnou vinu výrobce.

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od tgregi » stř led 06, 2010 17:11

Daidalos píše:Tak jsem zkoušel emulátor PS her PSX a ze záhadných důvodůl nejde.
Chtěl jsem zkusit Quake 3 jenže ten mi na PC nejde nainstalovat (64b :-( ).
A zkoušel jsem Call of duty 2,dá se hrát,ale je nutný WVGA fix a nejde chodit a střílet.Jde to jen pomocí klávecnice,která se vysouva na druhou stranu něz je COD a navíc jsou šipky zpřeházené :cry:
Nechámu na Omnii pro něco rozchodit je fakt zázrak :evil:
cod 2 na mobilu?

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Daidalos » stř led 06, 2010 17:15

J Demo plná něco stojí.
Ale opravdu to nezkoušej je to k ničemu..

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od TIePEK » stř led 20, 2010 15:34

Přidámvám sem nějaké hry které zaručeně fungují

Resco bubbles - kulička 1.40
Prison Tycoon v1.0.79
Morhun - střílení slepic
Chcete být milionářem ... instalovat WVGA
Avatar
ball rush Aqua
Robo - velmi pěkná hra
GT- Racing
NFS Undercover/Underground


tyhle hry jsem já rozběhal ... :)

-- stř led 20, 2010 15:36 --

budu rád za další hry když mi doporučíte ? :)

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od rybar73 » stř led 20, 2010 17:32

:-D Tak ty si frajer!! Cemu presne ze si nerozumnel u bodu 1 v pravidlech?? :-D

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od TIePEK » stř led 20, 2010 19:12

HH já to nečetl xD ...

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » stř led 20, 2010 22:04

A mam velky kulovy, nestih jsem to stahnout :-( . Kdo to dal pryc ??!

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od TIePEK » stř led 20, 2010 22:27

:-D já to musel dát pryč xD ... pač jsem si přečetl ty pravidla xD ... sice to neodkazuju na žánej warez ale ten týpek mě tu upozornil ... xD Dík xD ...

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » ned úno 28, 2010 10:30

Moc sháním Wormsy, nemá je někdo ? Nebo spíše jsou a jdou na Omnia Pro? Vím, že na symbian jsou a jsou dost dobře použitelné.
předem díky

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Mixers » úte bře 09, 2010 22:49

podarilo se mi rozjet nejake hry s G-senzorem.. ale ovladani je na opacne strany.. nejde to nejak poresit?

to Tazz1: jestli jeste shanis ty wormsy, tak neco mam.. ale ani jsem to poradne nezkousel :-D

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » úte bře 09, 2010 23:25

Já s G-senzorem problém neměl když jsem dohrál knihovnu z modaco.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » stř bře 10, 2010 0:03

mixers : také jedny mám a jsou paráda (worms release), ale klidně do mě s dalšíma, wormsů není nikdy dost :-)

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od danri » stř bře 10, 2010 7:44

Mixers píše:podarilo se mi rozjet nejake hry s G-senzorem.. ale ovladani je na opacne strany.. nejde to nejak poresit?
Problém je ten že jsi tam dal asi knihovnu pro Omnii 2 proto ti to jde opačně. Už se to tady párkrát řešilo.
Tady máš knihovnu pro Omnii Pro. Nakopíruj do složky Windows.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/340456254/HTCSensorSDK.dll

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » stř bře 10, 2010 8:33

a staci jen tenhle soubor nainstalovat do Windows nebo se to musi jeste nekde aktivovat ? Prece jen, koukam ze se jedna o HTC knihovnu

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od pavel1tu » stř bře 10, 2010 12:17

Já zatím na hry nemám moc čas, tak jsem hledal něco jednoduchého a našel jsem tohle:
Obrázek

kupoval jsem ho zde, asi za 4 USD - což jde :-)

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od rohlík » úte dub 13, 2010 19:49

Dají se hrát ty džava hry ? jak na to ? jak udělám ten .jad z .jar ? dík :roll:

kejmi16
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte dub 27, 2010 14:38
Zařízení: samsung B7610 omnia pro

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od kejmi16 » úte dub 27, 2010 14:42

Potřeboval bych poradit se svím samsungem.Pokaždé když stáhnu nějakou hru tak mi to napíše chyba a nevím co mám dělat.
Díky za odpověd.

Uživatelský avatar
karelsid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř úno 10, 2010 12:11
Zařízení: BlackBerry Z10

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od karelsid » úte dub 27, 2010 15:29

Ten problém by chtělo popsat podrobněji, takhle ti těžko někdo poradí.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů