Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
desperadosx
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 15, 2009 21:01
Zařízení: Samsung Jet

Problémy - Omnia II

Příspěvek od desperadosx » úte bře 09, 2010 20:55

Tak jak já koukám , mám 15.Oct.09 - i8000NXXIJ3.Pěkně starý.Není opravdu jiný způsob jak aktualizovat ?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » úte bře 09, 2010 20:59

skoda ze to nejde jako u htc :) jednou odemknout a pak uz jenom jednoduse nahravat :) tady do toho se mi moc nechce,nastesti bezi bez problemu

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » úte bře 09, 2010 21:05

O zadne jinem zpusobu nevim, jedine do servisu a zaplatit si za to. :tlem: Ale je to brnkacka ,a za deset minut hotove.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » úte bře 09, 2010 21:21

U win 7 nevim ,ale pokud to skousl vir zvany Vista tak bych se toho nebal, je treba zkusit. A dokud nedas start downloading, tak to stejne nic neudela.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » úte bře 09, 2010 21:26

Jasne delal jsem to presne jak uvadi navod,a funguje OK

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » úte bře 09, 2010 21:31

Nee staci pripojit a jede,odemykani bylo u HTC ale u neofiko rom.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » úte bře 09, 2010 21:42

Rom JB1 by mela byt poslední vydaná - originální.

CZ_Iceman
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte úno 02, 2010 15:25
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od CZ_Iceman » úte bře 09, 2010 21:49

2 Iceman> Diky za odpoved a dobry navod. Bohuzel linky na rapidu uz sou mrtve.. Nahodou nejaky mirror nemas co ?
Diky
Marek

CZ_Iceman
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte úno 02, 2010 15:25
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od CZ_Iceman » úte bře 09, 2010 21:56

Tak ted mi to najelo taky, stahuju tady toto:
http://rapidshare.com/files/349565256/E ... _HW_40.eb0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/349270007/i ... ver.7z.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348399360/P ... 0XXJB1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348396819/e ... .part5.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348381768/e ... .part3.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348394310/e ... .part4.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348366279/e ... .part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348354678/e ... .part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidshare.com/files/348336331/C ... NXXJB1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

Je to vsecko, nebo este neco chybi ?
Diky
Marek

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » úte bře 09, 2010 22:04

ObrázekObrázekObrázek

Na prilozenom obrazku vidno ze nahrat novu rom na O2 je ovela jednoduchsie ako na htc. Pre zaciatok odporucam pouzivat Octan Mini - na flash staci len jeden subor. (eboot,phone sa neoplati zbytocne flashovat - hrozi skaza telefonu csc sa tiez nemusi stale flashovat). Na dalsich obrazkoch vidno ze RAM je v prevadzke skoro dvojnasobna a takisto aj volna pamat v main storage je skoro dvojnasobna

djrachot
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 28, 2009 12:20
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od djrachot » úte bře 09, 2010 22:07

Chcem sa Vas spytat, ci je nejaka sanca, ze pri flashovani sa napr. vypne komp, alebo cosi sa dokasle a jednoducho telefon ostane nefunkcny? Ci sa takato vec da spravit aj s uplne nefunkcneho systemu? Moc do toho flashovania nevidim a mam z toho trochu obavy. Mimochodom konecne pekny navod, dik Iceman111.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Problémy - Omnia II

Příspěvek od KVARK » úte bře 09, 2010 22:18

Pokud se flashování z nějakého důvodu přeruší, tak těžko radit. Stát se může cokoli.
Každopádně, já jsem na při prvním flashi něco v Octans nastavil špatně, flashování se hned na začátku zaseklo a na displeji zůstal víc jak čtvrthodiny žlutý vykřičník. Prostě jsem Omnii odpojil, nastavil vše znova (někdy bývá problém ve verzi Octans- aktuální je 2.14) a flash proběhl úspěšně za necelých 10 min. Něco podobného se mi stalo i na předchozím HTC. Ale vždycky telefon znova naskočil. Každopádně to chce (alespon ze začátku) pevné nervy :wink:

desperadosx
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 15, 2009 21:01
Zařízení: Samsung Jet

Problémy - Omnia II

Příspěvek od desperadosx » úte bře 09, 2010 22:25

Já trošku odběhnu, ted se mi z nějakého důvodu pořád zobrazuje při odemčení informace o vlasníkovi - bílá obrazovka.Zkoušel jsem to nějak vypnout v prostředí sansung, ale jaksi to neraguje. (obecná nastavení - info o vlast.) Nevíte jak to deaktivovat?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » úte bře 09, 2010 22:26

Detailny navod aj octanom mini aj vysvetlenim csc je tu
http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... -on-i8000/
CO sa tyka flash pda: SAFE FLASHING
Reading the above you'll understand that if you want to be 100% safe, you should flash ONLY "pda" and/or "csc". In case of any error during the flashing, even if you get a non responsive phone stuck on the PC-Phone connection screen, you'll be able to flash the ROM again.
For this reason, Sorg created the modded Octans Mini which allows to flash just PDA and CSC part. If you want to be safe or if it's your first flashing attempt, I suggest you to use it.


Cize volny preklad bezpecne je flashovat len PDA ,alebo (a) CSC -- v pripade nejakej chyby ho mozme nahrat znova a znova a znova ...
Opatrnost je len pri eboote a phone sekcie - zato treba pouzivat Octan mini

-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 09, 2010 22:37) --
desperadosx píše:Já trošku odběhnu, ted se mi z nějakého důvodu pořád zobrazuje při odemčení informace o vlasníkovi - bílá obrazovka.Zkoušel jsem to nějak vypnout v prostředí sansung, ale jaksi to neraguje. (obecná nastavení - info o vlast.) Nevíte jak to deaktivovat?
Skus este kuknut nastavenie pre Lock
Obrázek

desperadosx
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 15, 2009 21:01
Zařízení: Samsung Jet

Problémy - Omnia II

Příspěvek od desperadosx » úte bře 09, 2010 22:48

Hmm tak ja tam mam jen tu první položku. (zamkne přístroj po probuzení) To druhý ne. Nechápu kde sto to tam vzalo.

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » úte bře 09, 2010 22:58

Flešnot rom je fakt za chvíli a jednoduché. taky mám novou týden. má trochu nové menu, jinak řešené zprávy při používání samsung jsou na displeji místo čárek čísla (označení obrazovky)
na uložto jsou upnuté taky věci pro fleš...
http://ulozto.cz/hledej/?q=i8000

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » stř bře 10, 2010 9:40

tak kdyz se to tady vcera tak rozjelo tak jsem ani ja neodolala a pustil se do flashovani .. a musim podekovat icemanovi za supr navod i s tou fotkou ... mel jsem s toho docela strach ale tady s timto to bylo uplne v pohode ..
tak tedka jenom uvidim jestli budu pozorovat nejaky zmeny k lepsimu :)

chtel jsem se jeste zeptat jestli nekdo s vas nezkousel tady ten programek: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=128&t=15933" onclick="window.open(this.href);return false;
u omnie pro to vypada ze funguje bez problemu ... mi se to na omniiII nepodarilo nejak nastavit .. tak jestli s vas nekdo nevi .. nastavani podle omnie pro nepomohlo ...

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » stř bře 10, 2010 10:17

tak nevim jaky bylo samsung today u minulyho ale kdyz dam na samsung today kontatky tak mi tam nejdou urcity kontakty pridat .. kdyz maji email myslim nebo fotky ...

ony se ty ikonky kdyz das upravit posouvaji do pole jakou u widget :) zkratka si das na samsung today co chces :) akorat ty kontatky mi tam nejdou pridat ktery chci

edit .. tak ty kontakty jdou akorat je clovek nesmi vyhledava pres volbu ale pekne si je vylistovat :)

me spise trapi ze kdyz mam u kontaktu email adresu .. tak ze kdyz na ni kliknu tak mi to skoci to emailu ale jako odesilatel je outlook ktery nepouzivam a mam nastaveny seznam.cz .. nevite jestli to nejde nejak zmenit?

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » stř bře 10, 2010 10:35

to JackalJackal: ty ikony se posouvají nahorů a dolů. podržích na ní prst, táhneš doprava a pustíš.....

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » stř bře 10, 2010 10:41

tak u me taky spokojenost .. se samsung today max spokojenost .. ramka vypada taky v pohode ...
kontaknty jsem taky uz rozchodil, tedka jeste nejak ty emaily u tech kontaktu jak jsem psal ve svem prispevku vyse .. kdybyste nekdo vedel budu vdecny .. diky ...

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů