Jak jste spokojeni s HTC HD2 (diskuze)
dobrá představa.. Černo-bílé fotky 
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Pokud někdo uvažujete o změně HD2 na Omnii 2,tak to nedělejte.Já to udělal a teď toho lituju.
Beru jen ve zkratce podle toho co nejvíc používám.
- rychlost GPS se s HD2 nedá absolutně srovnat.U omnie je hrozná.
- kdo má růžové fotky,buďte rádi.Tak ostrý,jako jsou u HD2 je z Omnie nikdy nedostanete.
Měl jsem HD2 dva měsíce a půjdu do něj znova...
Beru jen ve zkratce podle toho co nejvíc používám.
- rychlost GPS se s HD2 nedá absolutně srovnat.U omnie je hrozná.
- kdo má růžové fotky,buďte rádi.Tak ostrý,jako jsou u HD2 je z Omnie nikdy nedostanete.
Měl jsem HD2 dva měsíce a půjdu do něj znova...
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
nevim tedka jakou rychlost u gps mas na mysli? jestli pri chytani signalu gps nebo pri vykreslovni pri navigovani?
nemel jsem moznost delat fotky na hd2 ale s fotkami s omnieII jsem spokojeny .... sice to neni jako u k790i ale da se na to koukat a bohate to staci na normalni pouzivani ...
a jeste by me zajimalo jaky dalsi veci ti vadily?
nemel jsem moznost delat fotky na hd2 ale s fotkami s omnieII jsem spokojeny .... sice to neni jako u k790i ale da se na to koukat a bohate to staci na normalni pouzivani ...
a jeste by me zajimalo jaky dalsi veci ti vadily?
-
Vitezslav2
- smartguru

Já nepíšu o tom jestli to stačí,já to porovnávám.Mě z HD2 lezly fotky ostrý jak z foťáku kam se hrabal k790i.Na prohlížení fotek ve founu stačí skoro každej fotomobil.
Tu GPS jsem myslel při chytání signálu.Jinak HTC se dá suprově doladit (xda-developers) ,což u Omnie tak moc nejde.
Tu GPS jsem myslel při chytání signálu.Jinak HTC se dá suprově doladit (xda-developers) ,což u Omnie tak moc nejde.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
tak u fotek zalezi kdy se co foti ... nektere fotky s omnie jsou supr, tak samo jako s HDecka nebo s TD2 ...
porovnavat GPS u dvou parametrove rozdilnich zarizeni bych asi nesrovnaval ...
ja kdyz porovnam HDecko a Omnii II ktere jsem mel tak jsem s omnii vice spokojeny a to jsem mel v HDecku myslim si docela dobrou romku od Duttyho ...
HD2 jsem mel moznost zkusit a urcite je to supr pristroj ale urcite bych ho nesrovnaval s omnii uz jenom kvuli velikosti,parametrum,cene atd ....
mi se pri chytnuti gps polohy pres stahnuti dat pres xtra podarilo vzdy behem chvilky a nasledne pripojeni bylo hned, pouzivam igo8
a proc se HD2 vymenila za omnii II ? .......
porovnavat GPS u dvou parametrove rozdilnich zarizeni bych asi nesrovnaval ...
ja kdyz porovnam HDecko a Omnii II ktere jsem mel tak jsem s omnii vice spokojeny a to jsem mel v HDecku myslim si docela dobrou romku od Duttyho ...
HD2 jsem mel moznost zkusit a urcite je to supr pristroj ale urcite bych ho nesrovnaval s omnii uz jenom kvuli velikosti,parametrum,cene atd ....
mi se pri chytnuti gps polohy pres stahnuti dat pres xtra podarilo vzdy behem chvilky a nasledne pripojeni bylo hned, pouzivam igo8
a proc se HD2 vymenila za omnii II ? .......
-
Vitezslav2
- smartguru

Kvuli velikosti.Obcas potrebuju tel. ovladat jednou rukou.
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
HD2 pouzivam jako PPC s 3G modulem fantasticke reseni! Jeste ve 24:00 mam 50% baterie a v 03:00 jde na nabijecku. A od 05:00 zase pracuje!
NAPROSTA SPOKOJENOST ,,u me dory"
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
No já jsem na tom podobně. Mám W810i s výdrží okolo 3dnů při spoustě hovorech.
. HD2 mi při běžném zatížení - net, GPS, aktualizace, maily atd. vydrží celý den. Zezačátku mi přišel obrovský, teď už je to v cajku. Právě ten TOP display vyváží další nevýhody. 
-
Vitezslav2
- smartguru

Já taky používám dva telefony.Jako služební (hlavně na volání) mám ,,hloupou" Nokii a jako druhý PDA.
Já mám akorát tu vadu,že bych chtěl mít všechno v jedný krabičce.
Já mám akorát tu vadu,že bych chtěl mít všechno v jedný krabičce.
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
mike-biker wrote:N Zezačátku mi přišel obrovský, teď už je to v cajku. Právě ten TOP display vyváží další nevýhody.
u mna spokojnost...
este si musim vychytat potrebne programy a bude to ofka
este si musim vychytat potrebne programy a bude to ofka
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
HD2 - U mě dobrý 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U me tez spokojenost a jak jsem zezacatku skripal nad kapacitnim displejem.
Ne ze bych ho dvakrat miloval,ale zvykl jsem si.Velky displej,rychlost vyvazi vsechny ostatni nedostatky.
Ne ze bych ho dvakrat miloval,ale zvykl jsem si.Velky displej,rychlost vyvazi vsechny ostatni nedostatky.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Až na ne zcela korektní přehrávání hudby s BT stereo sluchátky jsem překvapivě spokojen. Kupodivu display byl přes olbřímí obavy nakonec poměrně malým problémem.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Koukám, že tslany asi zůstal v klubu zapřísáhlých anti-touchistů sám
Osobně vím, že by mi kapacitní display nevyhovoval a zjišťuji, že Acer S200 je v podstatě asi nejlépe vyhovující zařízení nyní. Hlavně jsem velice příjemně překvapen stabilitou (po vychytání zamrzání, nyní už ani jednou) a rychlostí (dáno Snapdragonem). S HD2 bych na tom byl asi podobně (v ruce jsem ho měl, oba mají několik vad, které by mi vadily/vadí).
Ja jsem spokojen. Zarizeni uz jsem mel hodne, ale toto je z nich nejlepsi. S displejem jsem spokojeny, sice obcas mam nutkani hledat stylus, ale uz ne tak casto.
Jedine co me stve je mizerna vydrz.
Jedine co me stve je mizerna vydrz.
- Mira96
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Tak mám trochu smíšené pocity, když jsem vyměnil HTC Touch HD za HTC HD2. Fascinuje mě rychlost zařízení, ale nějak si nemůžu zvyknout na Sense, dříve jsem používal SPB Mobile Shell 3 a tady se nějak nesnesou. S flashem ještě počkám, mám ho teprve den. No a výdrž - doufám, že se zlepší, necelý den je fakt málo.
EDIT 17.3.2010
Abych to upřesnil po týdnu vlastnění podle schématu z 1. stany:
1) Ano vlastním
2) Jsem spokojen: 1-
3) 9.3.2010 T-Mobile Brno - Vaňkovka, 1
4) Co bych na HD2 vylepšil - krytku fotoaparátu, co se mi nelíbí - mizerná výdrž, micro USB, malá vnitřní paměť
5) Co se mi naopak na HD2 velice líbí - displej, provedení - nic nevrže, kovový zadní kryt, povrchová úprava
Dále ohodnoťte známkou,jako ve škole 1:2:3:4:5
a) Poslech hudby+přehrávání filmů: 1 (nutno požít kvalitní sluchátka, když už má jack výstup)
b) Práce: 1- (někdy bych potřeboval šťouchnout stylusem)
c) Internet: 1
d) Komunikace+Volání+SMS: 1 (Facebook+Twitter+ICQ - nepoužívám)
e) Aplikace: 1 - díky WM tam naládujete co potřebujete
f) Hry: 1-
g) Výdrž: 4-
h) Uživatelské prostředí Sense: 2 (upřednostňuji SPB Mobile Shell)
i) Multitasking nativní: 1
j) Fotoaparát: 3- (ten mě netrápí, požívám ho spíše jako "obrázkový zápisník"), absence přední kamery mi vůbec nevadí, přisvětlovací diody se hodí jako improvizovaná baterka
k) Vzhled+Kvalita zpracování: 1 (na tu velikost si člověk rychle zvykne, původní Touch HD mi připadá jako Diamond
)
l) Displej: 1** - tady není co dodat, 4,3" obrazárna je prostě bezkonkurenční a citlivost kapacitního displeje je výborná (odporový mi už připadá jako velmi necitlivý)
6) Měnil bych za jiný - ne
EDIT 17.3.2010
Abych to upřesnil po týdnu vlastnění podle schématu z 1. stany:
1) Ano vlastním
2) Jsem spokojen: 1-
3) 9.3.2010 T-Mobile Brno - Vaňkovka, 1
4) Co bych na HD2 vylepšil - krytku fotoaparátu, co se mi nelíbí - mizerná výdrž, micro USB, malá vnitřní paměť
5) Co se mi naopak na HD2 velice líbí - displej, provedení - nic nevrže, kovový zadní kryt, povrchová úprava
Dále ohodnoťte známkou,jako ve škole 1:2:3:4:5
a) Poslech hudby+přehrávání filmů: 1 (nutno požít kvalitní sluchátka, když už má jack výstup)
b) Práce: 1- (někdy bych potřeboval šťouchnout stylusem)
c) Internet: 1
d) Komunikace+Volání+SMS: 1 (Facebook+Twitter+ICQ - nepoužívám)
e) Aplikace: 1 - díky WM tam naládujete co potřebujete
f) Hry: 1-
g) Výdrž: 4-
h) Uživatelské prostředí Sense: 2 (upřednostňuji SPB Mobile Shell)
i) Multitasking nativní: 1
j) Fotoaparát: 3- (ten mě netrápí, požívám ho spíše jako "obrázkový zápisník"), absence přední kamery mi vůbec nevadí, přisvětlovací diody se hodí jako improvizovaná baterka
k) Vzhled+Kvalita zpracování: 1 (na tu velikost si člověk rychle zvykne, původní Touch HD mi připadá jako Diamond
l) Displej: 1** - tady není co dodat, 4,3" obrazárna je prostě bezkonkurenční a citlivost kapacitního displeje je výborná (odporový mi už připadá jako velmi necitlivý)
6) Měnil bych za jiný - ne
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Mira96: Stáhni si Miri XtraLight ROM ( máš na výběr 6.5 i 6.5.x), flashni a nahrej SPB. Podle toho jakou máš představu si myslím, že budeš spokojený.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Škoda, že Sense není definovatelné jako Spb. Já jsem vcelku spokojen, trochu mi vadí např. nemožnost použít v záložce Stocks křížové kurzy měn, nebo třeba kurzy ČNB, také původní Today z WM 6.1 by byl přínosnější než např. Twitter, ale v zásadě nemám vážnější námitky. 
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Naštěstí se dá většina zbytečných záložek povypínat. Škoda, že ne nastavení. A škoda nepříliš použitelné záložky Emailu.
A naštěstí jsou lidé, kteří např. dokáží z celkem málo použitelné Today udělat něco hodně lepšího, na mysli mám hlavně Co0kie Home Tab.
A naštěstí jsou lidé, kteří např. dokáží z celkem málo použitelné Today udělat něco hodně lepšího, na mysli mám hlavně Co0kie Home Tab.