htc hd2- odchozi hovor

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od htcjirka » ned bře 07, 2010 18:44

Nechapu jak muzes napsat takovy nesmysl,ze HD2 nepodporuje simtoolkit.Samozrejme,ze ho podporuje a oficialne a nijak skryte.Mozna,ze ani nevis co simtoolkit je a proto zde siris tyto famy,protoze si to pletes s jinou funkci.STK musi hlavne take podporovat i tva sim karta,pokud ji nepodporuje,pak se nediv,ze tuto sluzbu nenachazis

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od nAscA » ned bře 07, 2010 19:46

luccio píše: Zkusil jsi to na svem HTC HD2?
Jasne, ze zkusil, jinak bych to sem ani nepsal ;)

luccio
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 08, 2010 14:32
Zařízení: HTC HD2

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od luccio » pon bře 08, 2010 12:06

htcjirka píše:Nechapu jak muzes napsat takovy nesmysl,ze HD2 nepodporuje simtoolkit.Samozrejme,ze ho podporuje a oficialne a nijak skryte.Mozna,ze ani nevis co simtoolkit je a proto zde siris tyto famy,protoze si to pletes s jinou funkci.STK musi hlavne take podporovat i tva sim karta,pokud ji nepodporuje,pak se nediv,ze tuto sluzbu nenachazis
Nemusis se hned navazet :evil: . Nejsem takovy d*b*l, ze nevim co simtoolkit je. Nehlede na to, ze kdyby jsi si precetl poradne to co jsem tu napsal, tak by jsi tohle nenapsal. To jestli HTC HD2 STK podporuje nebo ne, to bylo psano na nekterem foru. Ted to hledat uz nebudu.
Mne se to samozrejme nezdalo, ale jelikoz proste to prepinani z linky 1 na 2 mi neslo, tak je bud problem v tel a nebo v simkarte. Take jsem jasne psal posledni poznatky, ze to vse vypada na problem simkarty a tohoto pristroje. Proste nerozumi si - a proc? ... V tom je cely kamen urazu. Nikdo poradne nevi. Tak proto ty uvahy i o podpore simtoolkitu.
Ceho se jedine obavam, nebot jiz nekolik lidi ve foru psalo, ze ani nova simkarta problem nevyresila.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 08, 2010 12:12) --
nAscA píše:
luccio píše: Zkusil jsi to na svem HTC HD2?
Jasne, ze zkusil, jinak bych to sem ani nepsal ;)
Thx za info, to opravdu definitivne jen utvrzuje, ze je to proste problem te konkretni simkarty.

Petrroll
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: sob bře 06, 2010 15:24
Zařízení: Samsung galaxy S

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od Petrroll » pon bře 08, 2010 15:41

@Luccio
Musím tě zklamat, ale není to problém 1 SIM - 1 HD2. Ze 4 zkoušených jiných SIM, dvě stejně staré jako ta moje co nejde, jedna úplně nová testovací O2, a jedna Vodafone to fungovalo jenom s Vodafone SIM. Takže je to problém spíš určité skupiny SIM, než jen jedné.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od nAscA » pon bře 08, 2010 16:11

No jake to bude mit reseni? Nejlepsi by asi bylo vzit fungujici simku a nefungujici k operatorovi....

luccio
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 08, 2010 14:32
Zařízení: HTC HD2

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od luccio » pon bře 08, 2010 18:31

Petrroll píše:@Luccio
Musím tě zklamat, ale není to problém 1 SIM - 1 HD2. Ze 4 zkoušených jiných SIM, dvě stejně staré jako ta moje co nejde, jedna úplně nová testovací O2, a jedna Vodafone to fungovalo jenom s Vodafone SIM. Takže je to problém spíš určité skupiny SIM, než jen jedné.
:) BINGO .... ale to ja take zminoval viz prispevky z drivejska. I ja jsem otestoval nekolik simkaret a je pravda, ze u vsech bez problemu, prvni hovor proste o.k.. Jak vodafone, tak i O2.
Z prispevku jinych lidi, kteri maji stejny problem jako ja, prave usuzuji, ze je tu problem pouze s urcitou radou simkaret a to hlavne asi radou novejsich simkaret. U starych simkaret Vodafone, O2, nevim T-Mobile to prave funguje o.k.
Ten Simtoolkit, to napadlo mne, jestli s tim neni nejaky problem, protoze u 2 simek od Vodafonu, sviti nahore 1cka. Coz znaci linku 1, a s temito kartama telefon funguje o.k. (jedna byla jeste Oskar, druha uz Vodafone, ale starsi typ nez mam ja).
Ja mam verzi simky 1.3 ... muze se nekdo podivat kdo ma Vodafone, a obdobny problem, co tam ma za verzi - je primo na SIMkarte?
Jinak dnes mi prisla nova Simkarta, pres noc ji zaktivuji, tak zitra uvidim. Jelikoz je to ale uplne stejny typ SIMky verze 1.3, tak uz si iluze nedelam, ze to bude fungovat.
Take mam podezreni, ze u novym Simkaret uz drive standardni Simtoolkit neni, nebot se toto asi moc neujalo...nebo nevim...ale proste mne prepnout uz linka nejde.

Jinak zajimava informace mi prisla z servisu HTC, ze vyjde do nekolika dnu oficialni fw 1.66, o kterem se tolik porad pise, a ze pry by toto mel vyresit. Cemuz moc neverim, nebot kdyz jsem volal do HTC, do Anglie, tak o takove problemu vubec nevi a dale z nekterych prispevku myslim nekdo psal, ze i toto zkousel - fw 1.66 jiz je delsi dobu k dispozici, pouze ne s podporou pro vychodni Evropu a presto i s timto bez vysledku.
Proto se prosim nedivte, ze hledam a zkousim proste vse - prijit na, proc to proste nejde.
Ono kdyz to poslu do servisu HTC, tak co zjisti? Kdyz mne funguji treba tri simkarty o.k., jen s tou moji to blbne?
Co asi udelaji? Poslou to zpet, ze je tel. ok. :-(
Proto zatim nikam nic neposilam a hledam reseni.
Diky vsem, za prispevky.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 08, 2010 18:39) --
nAscA píše:No jake to bude mit reseni? Nejlepsi by asi bylo vzit fungujici simku a nefungujici k operatorovi....
to asi ano ... zatim to resim prave touto cestou, ale i operator to nechape, s timto problemem se pry technici Vodafone jeste nesetkali. Nejhorsi na tom je, ze Vodafone HTC HD2 normalne prodava i s novyma simkama a proste tento problem se jim jeste nevyskytl. No pockam do zitra, co se stane s tou novou simkou. Pak jeste pockam, az vyleze opravdu oficialni fw pro vychod, prehraju to ... a pak, kdyz to nepujde, to poslu do servisu. Protoze abych resil to, jestli je telefon kompatiblni jen s nekteryma simkama, tak na to fakt uz silu nemam. A melo by to resit i HTC a nejen operator.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 09, 2010 7:07) --

Tak dnes rano, kdy pres noc probehla aktivace nove simkarty, je telefon zda se o.k. Prvni hovor bez problemu.
Tak uvidim co se bude dit dal.
Bohuzel tim nepotesim ty lidi, co jiz absolovali vse, i novou simku, a nefunguje jim to.
Jinak s tim simtoolkitem je to zvlastni, nebot u techto novych simkaret tam automaticky podpora simtoolkitu asi neni, ale to proverim u operatora. Soudim to podle toho, ze nahore zadna 1 - linka nesviti, ani u te nove simky a prepinani tedy linek take nejde. Kazdopadne to mne je jedno, hlavne, ze telefon konecne funguje

lokocka
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř úno 03, 2010 18:37
Zařízení: htc hd2 leo

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od lokocka » úte bře 09, 2010 22:56

kdyz ten operator posila nejake nastaveni na sim tak vi cim to je...uz to nikdo naznacil ze by to mohl byl problem novych sim karet...? pls kyby nikdo volal se stejnym problemem operatorovi, vyzdimat max info...

Petrroll
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: sob bře 06, 2010 15:24
Zařízení: Samsung galaxy S

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od Petrroll » úte bře 30, 2010 21:27

Už začínám být zoufalý. Poslal jsem do opravny přehrály ROM řekly opraveno. Nic se nezlepšilo koupil jsem si novou (ne přehranou ale uplně novou) SIM a nepomohlo. Poslal jsem znova, vyměnily vše až na displej (tj: MB, CPU atd.). Nepomohlo, koupil novou SIM nepomohlo.
Posílám to tam potřetí, pak si nechám zařízení vyměnit, ale když to nepomůže?

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 29, 2010 17:50) --

Takže mám špatnou zprávu (tedy alespoň pro mně). Telefon byl 3x v opravně.
1. reFlashly ROM & RAM - logicky nemopohlo
1.a Koupena nová SIM - nepomohlo
2. Vyměněna základní deska - nepomohlo
2.a Nová SIM s převedením čísla - zase nic
3. Neopravitelná závada

Teď posílám telefon na vrácení peněz a kupuji HTC Desire, tímto děkuji všem co se snažili pomoci. Problém jsem řešil i s operátorem O2, nikdo nehnul ani prstem. Petrroll

jekki
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 15:33
Zařízení: HD2
Bydliště: Plzeň

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od jekki » čtv kvě 06, 2010 16:58

takze mam ten samy problem : 2 ruzne SIM karty o2 (jedna stara 4roky a dalsi 2 mesice ) odchozi hovor vzdy jen spojeni a ihned ukonceni ... pote hovor jde provest bez problemu ... se SIM vodafone vse bez problemu ... reseni ? 3x reklamace a jiny tel ? to je dost spatne :/ .. zkouset nekolik ruznych SIM o2 aby to slo .. to je taky dost spatne ... :-(

Petrroll
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: sob bře 06, 2010 15:24
Zařízení: Samsung galaxy S

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od Petrroll » stř kvě 26, 2010 13:43

Tak jsem si koupil HTC Desire a hádejte co. Pokud se to někomu podařilo opravit u O2, prosím o to aby mi řek' v jaké pobočce. Mě osobně vždy jenom slušně vyhodí.

error17
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát srp 15, 2008 20:27

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od error17 » čtv čer 17, 2010 13:30

Mel jsem uplne stejny problem vytocil jsem cislo na druhé straně mi to někdo vzal a po 1s mi hovor spadl ... vyzkousel jsem i dva stejne telefony a dosel k zaveru ze to je vazne simkartou zkousel jsem volat na O2 at mi poslou tu restartovaci smsku ale bohužel nic mi nedoslo ... takhle jsem to zkusil asi 4x s tim ze mam vazne vsechny smsky smazane at mi to zkusi poslat jeste jednou ... bez uspechu.

Problem byl nekde na simkarte v uctovacim systemu ...

Nicmene pro me nastalo reseni kdyz jsem se zastavil na pobocku at mi kartu vymeni ... tam me jeden chlapik od O2 premluvil at zkusim tarif tak jsem do toho sel nechal si stejnou kartu a uz volam normalne ...

Řešení pro mě: přechod z předplacené karty u na tarif.

laembert
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv pro 17, 2009 17:32
Zařízení: HTC Titan

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od laembert » čtv zář 09, 2010 17:09

Problém vyřešen, včera sem našel foun zamrzlej, zrestartoval sem ho a od té doby nemám s prvním voláním po zapnutí problém. Je možný že něco měnil operátor?

Cuky008
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 18, 2010 9:10
Zařízení: HD2

htc hd2- odchozi hovor

Příspěvek od Cuky008 » sob zář 18, 2010 9:17

Problém vyřešen!!!:-),tak je problém u operátora.Jsem volal do 02 a operátor mi řekl že se tomu problému říká (PROTLAČ PIN WA).Tak volejte a on vám něco pošle na sim kartu a pak je to ok:-)

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů