fotky

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
tiky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: hd2

fotky

Post by tiky »

mam taky problem,pri prezerani obrazkov v albume sa mi neotacaju ale ostavaju v jednom tvare...vie mi niekto poradit kde to nastavim??ked pootocim telefon,mal sa zmenit aj obrazok do tej polohy...ale mne to nejde...
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

fotky

Post by RejPal »

A zamyslel jsi se nad tím co vlastně chceš a jak by takový obrázek na displeji na výšku vypadal? Tuším, že by tam bylo více černé barvy než obrázku.
Tak jak to je to je správně!
Obrázky se otáčejí podle natočení zařízení, když je prohlížíš v náhledech anebo albu. Otáčení při prohlížení ve full by bylo špatně.
tiky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: hd2

fotky

Post by tiky »

nooo,mne ide hlavne o to:... :)
chcem si pridat fotku ku kontaktu a stale mi to ulozi tak,ze hlava je naopak...
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

fotky

Post by RejPal »

Aha, takže potřebuješ úplně něco jiného.
Buď vyfotit znovu - kamera pokud budeš fotit přímo z karty kontaktu, kterému chceš fotku přiřadit si to upraví při focení na výšku anebo na šířku sama automaticky správně. Pokud budeš fotit z menu foťáku, tak si pak vybereš ten správný výřez, anebo požadovaný již hotový obrázek upravit (otočit) v jakémkoliv obrázkovém editoru.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

fotky

Post by barberry.pha »

jak tu fotku vyfotis tak tak se bude ukazovat .. to ze se treba pretaci v prohlizeci podle nakloneni nezname to ze je tak vyfocena .. takze bud to vyfotit primo ke kontaktum a nebo upravit v pc nejakym otocenim nebo vyrezem a nahrat zpatky ...
omniie ma upravu fotek primo v sobe takze muzu vesele otacet,zmensovat velikost atd .. coz se obcas hodi :)
Post Reply

Return to “HTC HD2”