O co ve hře vlastně jde? S kolem od vozu se musíte dostat do oranžového dimenzionálního přenašeče, abyste změnili charakter prostředí. Aby to bylo zábavnější, dostáváte skóre za sbírání hvězdiček. A aby to bylo těžší, pronásleduje vás antidimenzionální ďábel, který z vás vysává skóre získané z hvězdiček.

Rychlost vašeho kola a ďábla se může měnit. Vaše rychlost je číslo nalevo od skóre, při každém průchodu do vyšší dimenze se na krátký čas zdvojnásobí. Narazíte-li na zelený šlahoun, zdvojnásobí se na dobu delší. S větší rychlostí dál doskočíte a snadněji utečete ďáblovi. I ten se může zrychlit, seberete-li za něj zvláštní červený box. Ďábel se sám opět nezpomalí, dokud nenajdete box zelený. Zrychlenému ďáblovi máte šanci utéct, jedině když jste sami zrychlení (jinak vám bude těsně šlapat na paty). Abyste prohráli, musíte vypadnout z mapy, popřípadě se narazit na hřebík (zespoda nebo seshora). Ve hře zatím nejsou životy, takže si na to dávejte pozor
Jelikož jde o úplně první demo, ve hře jsou téměř určitě bugy, nedostatky a nedodělky. Budu velmi rád, pokud mi o nich dáte vědět, stejně jako o dalších nápadech a připomínkách. Pokud vás zajímá, v čem jsem hru napsal, vezte, že jsem použil odlehčený, reflexivní, imperativní a procedurální programovací jazyk Lua. Jako kompilátor pro Windows Mobile potom FBA The Creator.