Opera Mini 5 Beta jako nativní aplikace pro Windows Mobile

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

Post by Jindrapro »

Zkus prepnout socket na http, nebo obracene....
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

Díky za radu, ale ne pomohlo. :-D
Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jindrapro »

To je divny, ted pisu z Diamonda, prihlasil jsem se pres diamonda na toto forum vcera, mezi tim restarty a ted jsem toto forum vyvolal pres RSS fora a prihlaseni si opera pamatuje a normalne to ted odeslu.....

edit:
Tak si s tim ted hraju a asi mas pravdu, ze to neni storpocentni, mam problem na seznamu a volny, ale pomuze mi (se mi zda), ze kdyz napisu jmeno, tak po napsani zmacknu na klavesnici enter, pak heslo a taky zmacknu enter a ono se to pak prihlasi......
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

Post by Jakub Karásek »

Nejake postrehy ze Smartphonu (S710 Vox), Opera mobile 10 beta vs nativni Opera mini na Windows mobile:

Opera mobile nezobrazuje spravne stranky zobrazene pres mobilni igoogle Image
je to asi dano kvalitou obrazku, opera mini dela totez pri nastaveni maximalni kvality obrazku, pri nastaveni stredni ci male kvality otevira stranky normalne
Opera mobile neumi nastavit uvodni matici stranek (respektive pouze pridat, ale jiz se nedaji editovat)
Opera mobile pri startu zavre vsechny spustene aplikace

Opera mini pri vysunuti klavesnice otoci obraz, ale nepreformatuje stranku na sirku (musi se reloadovat)
Opera mini pri nastaveni "mobilni zobrazeni" nevyhledava na strankach, neprihlasuje se na nich, zkratka nepotvrzuje vyplnena okna textem

Jednoznacnym vitezem pro me je Opera mini uz kvuli svoji rychlosti a hlavne proto, ze umi poradne zobrazit m.igoogle.com, ktery vyuzivam zaroven jako rss ctecku
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Potesujici na teto verzi je take to, ze narozdil od JAVA verze nemaze obsah otevrenych panelu. Mel jsem otevrenych 5 a vsechny zustaly nactene u javovske opery mini mi uz pri 3 - 4 vymazala obsah panelu kvuli uspore pameti (coz nebylo potreba).
Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jindrapro »

Na xda se objevila updatovana utilitka JZ SmartMort, ktera jiz podporuje novou nativni Operu mini 5, Diky teto utilitce se behem chvilky stane Opera mini defaultnim prohlizecem, funguji odkazy primo z mailu, dokonce je to funkcni, kdyz hledate pres kartu internet v Sense.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382043" onclick="window.open(this.href);return false;
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Při stahovaní mi nabídne uložit pouze do My Document. Kartu a ani jiné místo v PDA ne, jak jste na tom vy?
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

Strojvůdce: totéž :(
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

Vynikajici aplikace. Rychlost, plynulost aplikace primo uzasne, problemy s pismem nemam, stejne jak v java verzi.
Helle
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Max 3 , NB Chrome OS, PC Win 10iPad 2

Post by Helle »

mlndsk wrote:lze nastavit jako defualtni prohlizec misto plne opery? htc hd manila 2.5 wm6.5
Lze a je to věc, s kterou jsem si dlouho lámal hlavu.
Řešení je tady http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382043" onclick="window.open(this.href);return false;
Funguje, ověřeno na Touch HD, ale není důvod, aby to nefungovalo na jiných mašinkách.Mimochodem teď jsem dal zpět na chvíli ROM KWBR s WM 6.1 a jede to jako z praku.
Teď už Opeře Mini ( která je vzhledem k rychlosti připojení mobilními operátory u nás ) podle mě jediná v praxi použitelná, když nejsi na wifi, k dokonalosti moc nechybí.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”