Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
No spíše u specializovaných (kalkulačky) Space Time 3.0 a HiCalc 2.7. Jinak jako běžné programy vestavěné (SMS, kontakty) fungovaly dobře.
-
hugo48
- nováček

- Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro, i9000 Galaxy S
Zdravím, před týden sem si koupil Omnii Pro a nějak pořád hledám oficiální upgrade windows na verzi 6.5. Teď sem nějak narazil na tohle fórum a chápu to správně že zatím samsung žádný oficiální update nevydal? 
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Vydal i nevydal. Chvilku byl přes aplikaci NPS k dispozici, ale chyběl mu update modulu telefonu. A asi jak to zjistili tak ten update stáhli. Jediné co ti můžu poradit je zkoušet občas update přes NPS nebo risknout update na neoficiální ROM.
Tak sem koukal, že O2 radši Omnii Pro stáhly z nabídky telefonů.... To se asi té ofiko ROM nedočkáme 
Berme to z té lepší stránky. Mohu tvrdit, že jsem si tel. v té době koupil kvůli možnosti upgradu na wm6.5 a když se bude blížit konec záruky, tak půjdu do O2 či Samsungu (ať se podělej čí je chyba) a budu chtít vrátit peníze, kvůli nedodržení smlouvy 
redula : to si myslim, ze neuspejes
Ja vim, to byla nadsazka 
No nadsázka... oni by ti při nejhorším nějaký ten update nahráli, to se neboj. Každopádně mě osobně je jedno zda nějaká WM 6.5 bude, či nikoli telefon je spolehlivý a plně funkční i s WM 6.1 a když tak je tady možnost neoficiállní podpory, kterou jsem využil a také nejsem zklamán. Prostě to za co jsem si zaplatil s tím jsem spokojen a nemám proč si stěžovat pokud se telefon nezačne kazit. Jen stále ještě čekám na čistější ROM než ty co jsou doposud.
- l.hrudka
- přispěvatel

- Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro
Ahoj uz Pc studio zase hlasi nalez updatu Rom skousel to uz nekdo jestli je to funkcni ?dik
-
blackpitch
- nováček

- Zařízení: OMNIA PRO
Právě na tom pracuju, tak uvidím, jak to půjde. Když nebude problém, napíšu pak co a jak.
Ono to snad funguje!!!!!!!!!! Na linku 800123456 jsem se dovolal!!!!!!
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
napište verzi PDA, Phone a CSC, díky
-
blackpitch
- nováček

Tak oficiální upgrade na Win 6.5 proveden.
PDA: B7610NXXIK2
CSC: B7610NO2CIK2
TEL: B7610XXIK1
Co mě ale děsí je, že jsem nikde zatím nenašel možnost vypnutí TouchWizz. V základním nastavení, když kliknu na nastavení telefonu se mi napíše pouze: vypnout telefon - OK. Kdyby byl někdo bystřejší a našel způsob, budu vděčný. Nezakrývám ani zklamání nad tím, že nezmizelo nastavení na O2(je zde zkrátka vidět, pro koho byla aktualizace dělána).
Dále co mi u tohoto zařízení hl. vadí je celkem značně pomalá práce na WIFI(oproti Nokii N78 je to 3-4x pomaleji při používání opery) a co je nejhoší, přihlásit se třeba na email u seznamu, je pro něj nadlidská práce (to platí pro oba systémy-jak 6.1, tak teď 6.5). Nesetkal jste se s tím někdo??
PDA: B7610NXXIK2
CSC: B7610NO2CIK2
TEL: B7610XXIK1
Co mě ale děsí je, že jsem nikde zatím nenašel možnost vypnutí TouchWizz. V základním nastavení, když kliknu na nastavení telefonu se mi napíše pouze: vypnout telefon - OK. Kdyby byl někdo bystřejší a našel způsob, budu vděčný. Nezakrývám ani zklamání nad tím, že nezmizelo nastavení na O2(je zde zkrátka vidět, pro koho byla aktualizace dělána).
Dále co mi u tohoto zařízení hl. vadí je celkem značně pomalá práce na WIFI(oproti Nokii N78 je to 3-4x pomaleji při používání opery) a co je nejhoší, přihlásit se třeba na email u seznamu, je pro něj nadlidská práce (to platí pro oba systémy-jak 6.1, tak teď 6.5). Nesetkal jste se s tím někdo??
tak s emaily problem nemam. Ale co se tyce wifi, tak je to jak rikas. Drive jsem pouzival Nokii E71 a wifi svistelo pekne. OmniePro je na wifi skoro pomalejsi jak EDGE
( .
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
no melo by to byt jako u omniiII s wm6.5
nastaveni/displej a osvetleni/polozky na obrazovce Dnes/vypnout samsung widgetplus
-- pát bře 05, 2010 8:42 --
nastaveni/displej a osvetleni/polozky na obrazovce Dnes/vypnout samsung widgetplus
-- pát bře 05, 2010 8:42 --
myslis jako prihlasit se pres jejich stranky nebo aby se ti maily stahovaly do omnie?blackpitch wrote: a co je nejhoší, přihlásit se třeba na email u seznamu, je pro něj nadlidská práce (to platí pro oba systémy-jak 6.1, tak teď 6.5). Nesetkal jste se s tím někdo??
-
blackpitch
- nováček

Přesně tak, u Nokie to jede skvěle, tady je ta rychlost zoufalá. Jinak widgety vypínat jdou, to je v klidu, ale TouchWizz prostě nevypnu. Nemůžu to nikde najít.
-
barberry.pha
- smartstar

no to myslim vypnout nejde .. hotl to nastaveni a sms,kalendar,kontakty zustava od samsungu .. ja si na to zvykl a problemy s tim uz nemam ...
jinak u omnieII problem s wifi nemam .. beha mi na tom opera mobil 9.5 krasne rychle
jinak u omnieII problem s wifi nemam .. beha mi na tom opera mobil 9.5 krasne rychle
-
blackpitch
- nováček

Já zkoušel Operu 10 a ta se zdála asi nejlepší. Ale pořád je to rychlostní propadák. Koupil jsem Omnii na práci, ale tohle mi dost mrzí. Je ale pravdou, že jsem zatím zkoušel pouze tu předinstalovanou, tak uvidíme, jak se bude chovat ta 10.
Jinak s tím mailem jsem to myslel tak, že má problém se přihlásit klasicky ze stránek, natahování mailů do omnie jsem na mysli neměl.
Jinak s tím mailem jsem to myslel tak, že má problém se přihlásit klasicky ze stránek, natahování mailů do omnie jsem na mysli neměl.
-
barberry.pha
- smartstar

ja zkousel jinaci opery ale jsem nejak navykly na 9.5 .. mam povypinany nejaky veci takze mi prijde rychlejsi nez predtim ...
maily se mi stahuji takze se nemusim prihlasovat .. coz mi prijde i docela zdlouhave
maily se mi stahuji takze se nemusim prihlasovat .. coz mi prijde i docela zdlouhave
-
blackpitch
- nováček

Určitě máš pravdu, je to lepší varianta. Ono mi asi ani nic jiného nezbyde, než to takto i využívat. Jen mi přišlo zvláštní, že na Nokii jede ta samá verze Opery úžasně rychle a bezproblémů a tady je to o několik tříd horší. Přitom byl můj předpoklad jiný.