utajené sms

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

utajené sms

Post by icepoint »

hledal jsem, zatim nenasel. existuje aplikace,ktera zamezi zobrazeni sms od konkretni osoby, resp. prijmuti sms od seznamu osob? proste bych potreboval,aby sms normalne dorazila,ale jen od teto osoby zadne upozorneni na prijmutou smsku a uplne idealne, aby se tyto sms mezi ostatnimi vubec nezobrazovaly, sly napr.otevrit pomoci exter.aplikace za pouziti hesla. zasvedcwni tusi, ostatnim dekuji predem za jakoukoli pomoc, jdu hledat dal.
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

utajené sms

Post by htctester »

Na utajené sms,hovory atd atd je nejlepší dle mého HiddenSMS viz více zde: http://www.kandox.cz/cz/home/hiddensms/c2327" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: přesněji, skryje příchozí a odchozí hovory,sms,mms,skryté poznámky a spoustu dalšího. záleží na každém,co potřebuje skrýt před přítelkyní či manželkou :)
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

utajené sms

Post by icepoint »

díky, sice trochu moc sofistikované, ale proč ne, fakt děkuji.
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel

utajené sms

Post by htctester »

ale funkční a na hd2 bez problémů .
honorH8
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

utajené sms

Post by honorH8 »

No nevim jestli bez problemu, co jsem to testoval tak mi prestaly chodit dorucenky zprav a nevim jak je vratit zpatky takze pokud mate nekdo reseni klidne muzete poradit.
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel

utajené sms

Post by htctester »

při utajení jsou logicky deaktivovány, proto si je stačí aktivovat ,jinak nebyl po dobu 30 dnů používání jediný problém. teda mimo to , že jsem v začátku podcenil nastavení, ale to byla má chyba. :)
honorH8
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

utajené sms

Post by honorH8 »

Samozrejme ze behem programu normalne funguji pouze na cislo ktere jsem mel v seznamu mi dorucenky nechodily, po odinstalovani proste prestaly fungovat dorucenky aktivovane byly i pres registry ale stale nechodily nekolikrat jsem resetoval a porad nic...
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

utajené sms

Post by icepoint »

tak zkouším, zatím bez placení, jediná věc, doručenky z nechráněné části chodí nabo nechodí- podle volby v nastavení, ale doručenky ze zpráv z chráněné části prostě chodí vždy, vypnout nejdou, přijde doručenka normálně do nechráněné části,útěchou je, že to přijde jako zptatlanina kodxproo blalbla s šíleným číslem, tak to zatím neřeším, hodlám si to koupit, v nastavení chráněné části jsem vypnutí doručenek nenašel, aplikace jinak super.
hoktarr
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2 leo

utajené sms

Post by hoktarr »

ja bych spis potreboval nejaky programek na rozliseni sms pomoci melodie. neco jako u prichozich hovoru. neznate nekdo neco?
Post Reply

Return to “HTC HD2”