Free softwarova T9 klavesnice (cesky slovnik bez diakritiky)
-
antikrist88
- nováček

Cest,
Jelikoz mi nevyhovovala standardni softwarova klavesnice, napsal jsem si po vzoru phonepad klavesnici vlastni s tlacitky velkymi akorat nato, aby se dala pouzivat palcem bez stylusu.
Instalace je sice trochu krkolomnejsi, ale balik obsahuje dokument s popisem jak nato.
Pokud by mel nekdo zajem, muze ji vyzkouset. Je urcena pro WM5/6 zarizeni (zkouseno na HTC touch a HTC diamond). Byl bych rad za jakekoliv pripominky, reporty chyb. Taky by bylo fajn, kdyby se nasel nekdo sikovny a mohl by udelat hezkou grafiku o kterou by se chtel podelit. Pocet tlacitek je dany, ale jejich rozmisteni a obrazek podkladu se da konfigurovat.
20081007 - pridan konfiguracni dialog (napady co konfigurovat vitany)
20081013 - vytvoreny instalacni CABy
Jirka
Jelikoz mi nevyhovovala standardni softwarova klavesnice, napsal jsem si po vzoru phonepad klavesnici vlastni s tlacitky velkymi akorat nato, aby se dala pouzivat palcem bez stylusu.
Instalace je sice trochu krkolomnejsi, ale balik obsahuje dokument s popisem jak nato.
Pokud by mel nekdo zajem, muze ji vyzkouset. Je urcena pro WM5/6 zarizeni (zkouseno na HTC touch a HTC diamond). Byl bych rad za jakekoliv pripominky, reporty chyb. Taky by bylo fajn, kdyby se nasel nekdo sikovny a mohl by udelat hezkou grafiku o kterou by se chtel podelit. Pocet tlacitek je dany, ale jejich rozmisteni a obrazek podkladu se da konfigurovat.
20081007 - pridan konfiguracni dialog (napady co konfigurovat vitany)
20081013 - vytvoreny instalacni CABy
Jirka
- Attachments
-
- 2008.10.13.T9SIP.ZIP
- installation
- (4.01 MiB) Downloaded 489 times
-
Crozz
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
zkusil sem to a bohužel zklamání,vadí mi pomalé zobrazování slov který píšu v řádku nad klávesnickou,pak se za každým skončením písmen dělají mezery a v nastavení sem nic nenašel kde to změnit a aplikace se zasekává docela často takže byl nutný restart,divím se že ti nevyhovuje klávesnice phonepad protože zatím není nic rychlejšího napsaní než právě phone pad...testováno na wm 6.1 hp ipaq 614
-
antikrist88
- nováček

chyby sou od toho aby se odstranily
Diky za pripominky, k vytuhnuti mi obcas taky dojde, kdyz mam T9 danou na pametovce a pripojim activesync nebo telefon v rezimu disku. Nedavno mi to vytuhlo dyz sem moc rychle macka tlacitko zpet... Tady ty chyby se blbe ladi :(
Phonepad - tenkrat mi nejak nefakcil na VGA, nabizel slova s diakritikou a nevim jestli je free. Slovnik mel myslim 300K, me to na touch i diamantovi vyhledava docela v klidu, ale diky za info. Zkusim nejake optimalizace.
Phonepad - tenkrat mi nejak nefakcil na VGA, nabizel slova s diakritikou a nevim jestli je free. Slovnik mel myslim 300K, me to na touch i diamantovi vyhledava docela v klidu, ale diky za info. Zkusim nejake optimalizace.
-
antikrist88
- nováček

opravy
Vlastni T9SIP je dobrý v tom že si mužeš udělat úpravy jaký chceš. Na nastavovací dialog zatím nemám čas. Ale implementnul jsem tam funkce "bez mezer" a "první písmeno velké" pro psaní sms VeStyleKdySePiseBezMezerAbySeŠetřiloKdeSeDa. Diky za tento napad ;)
Kdybys mel nervy na to to zkusit znovu, tak v doc je popsano jak tyto funkce zapnout. Taky sem zkusil odstranit to sekani a trochu zrychlit vyhledávání, ale ještě tam sou rezervy.
Kdybys mel nervy na to to zkusit znovu, tak v doc je popsano jak tyto funkce zapnout. Taky sem zkusil odstranit to sekani a trochu zrychlit vyhledávání, ale ještě tam sou rezervy.
-
antikrist88
- nováček

Sikovnej kamos mi udelal hezkou grafiku

Pridal sjem grafiku a opravil par chyb.
Diky ti MP9[/img]
- Attachments
-
- screen
- screen.png (66.46 KiB) Viewed 5349 times
-
antikrist88
- nováček

Zalohovani slovniku
Naucena slova se ukladaji do souboru t9_mydict.txt v adresari aplikace. Po HR staci tento soubor obnovit ze zalohy.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Naprosto vynikajici vec. Doted jsem pouzival PhonePad, ale tohle je mnohem lepsi. Myslim, ze to muze smele konkurovat placenejm klavesnicim. Díky.
EDIT: Po kratsim testovani jedna drobnost. Kdyz chci napsat treba:
"myslim, ze zemekoule je kulata", tak napisu slovo myslim a chci klepnout na carku. Jenze nastane to, ze se myslim vlozi do textovyho pole a udela se za nim mezera. Tu pak musim smazat, vlozit carku a pak teprve pokracovat. Slo by nejak udelat, aby se tecky a carky vkladaly rovnou za psany slova? PhonePad to tak ma. Kdyby se tohle vychytalo, bylo by to asi bezkonkurencni....
EDIT: Po kratsim testovani jedna drobnost. Kdyz chci napsat treba:
"myslim, ze zemekoule je kulata", tak napisu slovo myslim a chci klepnout na carku. Jenze nastane to, ze se myslim vlozi do textovyho pole a udela se za nim mezera. Tu pak musim smazat, vlozit carku a pak teprve pokracovat. Slo by nejak udelat, aby se tecky a carky vkladaly rovnou za psany slova? PhonePad to tak ma. Kdyby se tohle vychytalo, bylo by to asi bezkonkurencni....
-
antikrist88
- nováček

Diky za nazory,
nejak mi prestaly chodit mejly o novych prizpevcich, tak sem se na ne podival az dneska. Az bude chvilka casu, tak zkusim pripominky zohlednit.
Jirka
nejak mi prestaly chodit mejly o novych prizpevcich, tak sem se na ne podival az dneska. Az bude chvilka casu, tak zkusim pripominky zohlednit.
Jirka
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Ahoj chtěl bych zkusit tvojí klávesnici, ale bohužel pokud ji chci zvolit, vždy mi to skočí na výchozí standardní v ROM, takže tvojí nemohu použít. Patrně mají stejné ClassID v registru nebo něco podobného. Nevíš náhodou jak na to a je zajímavé, že se mi toto děje v 90% všech doinstalovaných klávesnic. 
-
antikrist88
- nováček

Tezko rect, na nejake ROMce me to delalo taky. Zkus jinou ROM.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
No nevím můžou to dělat i aplikace jak jsem dnes zjistil. Nainstaloval jsem si Airscanner Firewall a ten mi znemožnil použití jediné, která byla funkční po doinstalovaní a tou je Resco Keyboard Pro. Takže je možné, že mi tam něco blokuje i ty ostatní. 
-
jendelin.i
- nováček

- Zařízení: HTC touch cruise-09 (iolite) -> Motorola Defy+
Jestli to dobře chápu, klávesnice nepodporuje přepnutí na VELKÁ PÍSMENA, nebo velké písmeno jen Někde?