Free softwarova T9 klavesnice (cesky slovnik bez diakritiky)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
antikrist88
nováček
nováček

Post by antikrist88 »

Cest,

Jelikoz mi nevyhovovala standardni softwarova klavesnice, napsal jsem si po vzoru phonepad klavesnici vlastni s tlacitky velkymi akorat nato, aby se dala pouzivat palcem bez stylusu.

Instalace je sice trochu krkolomnejsi, ale balik obsahuje dokument s popisem jak nato.

Pokud by mel nekdo zajem, muze ji vyzkouset. Je urcena pro WM5/6 zarizeni (zkouseno na HTC touch a HTC diamond). Byl bych rad za jakekoliv pripominky, reporty chyb. Taky by bylo fajn, kdyby se nasel nekdo sikovny a mohl by udelat hezkou grafiku o kterou by se chtel podelit. Pocet tlacitek je dany, ale jejich rozmisteni a obrazek podkladu se da konfigurovat.

20081007 - pridan konfiguracni dialog (napady co konfigurovat vitany)
20081013 - vytvoreny instalacni CABy

Jirka
Attachments
2008.10.13.T9SIP.ZIP
installation
(4.01 MiB) Downloaded 489 times
Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G

Post by Crozz »

zkusil sem to a bohužel zklamání,vadí mi pomalé zobrazování slov který píšu v řádku nad klávesnickou,pak se za každým skončením písmen dělají mezery a v nastavení sem nic nenašel kde to změnit a aplikace se zasekává docela často takže byl nutný restart,divím se že ti nevyhovuje klávesnice phonepad protože zatím není nic rychlejšího napsaní než právě phone pad...testováno na wm 6.1 hp ipaq 614
antikrist88
nováček
nováček

chyby sou od toho aby se odstranily

Post by antikrist88 »

Diky za pripominky, k vytuhnuti mi obcas taky dojde, kdyz mam T9 danou na pametovce a pripojim activesync nebo telefon v rezimu disku. Nedavno mi to vytuhlo dyz sem moc rychle macka tlacitko zpet... Tady ty chyby se blbe ladi :(

Phonepad - tenkrat mi nejak nefakcil na VGA, nabizel slova s diakritikou a nevim jestli je free. Slovnik mel myslim 300K, me to na touch i diamantovi vyhledava docela v klidu, ale diky za info. Zkusim nejake optimalizace.
Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G

Post by Crozz »

phone pad je free a i pro vga,nejlepší by bylo zkusit optimalizovat jeho t9
antikrist88
nováček
nováček

opravy

Post by antikrist88 »

Vlastni T9SIP je dobrý v tom že si mužeš udělat úpravy jaký chceš. Na nastavovací dialog zatím nemám čas. Ale implementnul jsem tam funkce "bez mezer" a "první písmeno velké" pro psaní sms VeStyleKdySePiseBezMezerAbySeŠetřiloKdeSeDa. Diky za tento napad ;)

Kdybys mel nervy na to to zkusit znovu, tak v doc je popsano jak tyto funkce zapnout. Taky sem zkusil odstranit to sekani a trochu zrychlit vyhledávání, ale ještě tam sou rezervy.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

vypadá to rozhodně jako zajímavý počin, takže sleduji, co se z toho vyklube dál. pro zvídavé přidávám screen

Image
Attachments
Bez názvu.PNG
Bez názvu.PNG (26.94 KiB) Viewed 5342 times
antikrist88
nováček
nováček

Sikovnej kamos mi udelal hezkou grafiku

Post by antikrist88 »

Image
Pridal sjem grafiku a opravil par chyb.

Diky ti MP9[/img]
Attachments
screen
screen
screen.png (66.46 KiB) Viewed 5349 times
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Mna by zaujimalo,ci sa nauceny slovnik zalohovat a po hardresete obnovit. Nic z dostupneho sa mi nepodarilo zalohovat. Ono predsa po kazdom hardresete ucit znova slovnik neni ziadny med. A co limit na slova? MS ich ma tusim 4096 na Smartphonoch.
antikrist88
nováček
nováček

Zalohovani slovniku

Post by antikrist88 »

Naucena slova se ukladaji do souboru t9_mydict.txt v adresari aplikace. Po HR staci tento soubor obnovit ze zalohy.
jan_misek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by jan_misek »

Ahoj, klavesnice vypada pekne, ale jak to bude s podporou netypickych obrazovek (240x400 - Samsung Omnia)?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Tak tam vubec nejde o "typicnost" rozliseni, ale proste standart. Jestli klavesnice jede pod QVGA, tak pujde i pod WQVGA
Tubuss
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG OO, HTC Kaiser

Post by Tubuss »

Ahoj je to parádní věc, jen by mě zajímalo jak jí mám nastavit jako defaultní, protože po každém zapnutí mého asusu je zpět ta keypad od MS
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Post by pavliicek »

Naprosto vynikajici vec. Doted jsem pouzival PhonePad, ale tohle je mnohem lepsi. Myslim, ze to muze smele konkurovat placenejm klavesnicim. Díky.

EDIT: Po kratsim testovani jedna drobnost. Kdyz chci napsat treba:
"myslim, ze zemekoule je kulata", tak napisu slovo myslim a chci klepnout na carku. Jenze nastane to, ze se myslim vlozi do textovyho pole a udela se za nim mezera. Tu pak musim smazat, vlozit carku a pak teprve pokracovat. Slo by nejak udelat, aby se tecky a carky vkladaly rovnou za psany slova? PhonePad to tak ma. Kdyby se tohle vychytalo, bylo by to asi bezkonkurencni....
Chita
přispěvatel
přispěvatel

Post by Chita »

Taky jsem vyzkušel na Omnii a bohužel se to zdá nepoužitlené...Klávesnice je roztažená "za hranice" displaye.....
Má někdo prosím vás link na stažení PhonePadu?...Našel jsem na netu nějakou verzi, ale opět s emi ji nepovedlo na Omnii rozchodit://
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

Post by pavliicek »

Asi proto, ze klavesnice je standardne delana pro rozliseni 480x640, takze na omnii, kde je kratsi strana jenom 200 pixelu to asi nerozdejchas, pokud autor neuvolni optimalizovanou verzi.
antikrist88
nováček
nováček

Post by antikrist88 »

Diky za nazory,

nejak mi prestaly chodit mejly o novych prizpevcich, tak sem se na ne podival az dneska. Az bude chvilka casu, tak zkusim pripominky zohlednit.

Jirka
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Ahoj chtěl bych zkusit tvojí klávesnici, ale bohužel pokud ji chci zvolit, vždy mi to skočí na výchozí standardní v ROM, takže tvojí nemohu použít. Patrně mají stejné ClassID v registru nebo něco podobného. Nevíš náhodou jak na to a je zajímavé, že se mi toto děje v 90% všech doinstalovaných klávesnic. :???:
antikrist88
nováček
nováček

Post by antikrist88 »

Tezko rect, na nejake ROMce me to delalo taky. Zkus jinou ROM.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

No nevím můžou to dělat i aplikace jak jsem dnes zjistil. Nainstaloval jsem si Airscanner Firewall a ten mi znemožnil použití jediné, která byla funkční po doinstalovaní a tou je Resco Keyboard Pro. Takže je možné, že mi tam něco blokuje i ty ostatní. :-(
jendelin.i
nováček
nováček
Zařízení: HTC touch cruise-09 (iolite) -> Motorola Defy+

Post by jendelin.i »

Jestli to dobře chápu, klávesnice nepodporuje přepnutí na VELKÁ PÍSMENA, nebo velké písmeno jen Někde?
Post Reply

Return to “Aplikace”