android

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG V10

android

Post by Vlastimil Bartošák »

Tady v tomto článku: http://smartmania.cz/index.p" onclick="window.open(this.href);return false; ... e&ide=1285
je napsáno že mi poběží na HTC Touch Pro2 WM 6.5 nebo Android. Chtěl bych se zeptat kde stáhnu ten android mám jen ten dual boot. Dík moc za pomoc.
mgoer
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5S iPad mini

android

Post by mgoer »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627997" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

android

Dík za odpověd ,ale to je stránka na ten dualboot ten mám ,ale to chce ještě nákej exe soubor co se dá na kartu a pak se to při startu zařízení dá přepínat jestly chci wm 6.5 nebo android.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 27, 2010 19:08) --

Tak sem to tam dal ,ale když se zapne ten android tak mi to furt píše vyberte jazik vyberu češtinu pak klikněte na obrázek android když na něj kliknu tak zas vyberte jazik už nevím co stím. dík moc za pomoc

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 27, 2010 19:36) --

Musím snad mít ten telefon odemčenej (unlocked) ???
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

android

Post by Bobanovicz »

Tento build funguje bez problémů, je to cab, který ti přidá o zástupce na spuštění do startu.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ht=android" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

android

No přesně ten sem tam nahrál mám tam toho zástupce ikona je pojmenovaná haret. Když na ní kliknu tak to začne načítat pak se to spustí je tam obrazovka z logem android,nouzové volání,vyberte jazik. Vyberu jazik češtinu nebo angličtinu a zas mě to přesune na tu samou obrazovku dál se zaboha nemůžu dostat display je necitliví mačkám na to logo andrid a on my otevže ty jaziky.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 27, 2010 23:39) --

Tak už mi to konečně funguje jen taký malí problém mám a to ten že není podsvícená klávesnice a je jinak rozložena takže řada s číselnou klávesnicí je v tahu ,ale nejvíce mě števe to že není podsvícená nevíte jak to spravit? Dík moc

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 4:22) --

No a ted sem ještě přišel nato že nejde zvuk. Nejde u přehrávání hudby do sluchátek a ani z reproduktoru a to nejde i při vyzváněné když někdo volá nebo při budíku.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 4:26) --

[*] vlastně ted čtu že on to na sránkách píše že to nejde. Není už nová verze?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 11:52) --

Chtěl bych se zeptat neexistuje jinej android na HTC TP2 ? Tady na této stránce to testuje a jde tam i ten zvuk: http://www.androidonhtc.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Ještě luxusnější by bylo kdyby tam byla ta nadstavba HTC Sense ,ale asi sem moc náročnej že? Ale přesto dík za náké typi. :)

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 12:49) --

Myslím tady to je to vzané z HTC Hero i s nádstavbou sense na a funguje na HTC TP2 ,ale asi nebude fungovat qwerty klávesnice ,ale to už by mě netrápilo hlavně že by to vše pěkně šlapalo i se zvukem a tak přikládám odkaz na video a dík za pomoc..
http://www.youtube.com/watch?v=5aRUHf2h1ls" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 28, 2010 20:09) --

Jo chtěl bych se zeptat jak se dostanu na pam.kartu ,abych mohl nainstalovat aplikace co jsem si stáhnul ? Dík moc
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Android

Chtěl bych se zeptat existuje nějaká ROM s Androidem + HTC Sense tak jako je na HTC Hero.?
Chtěl bych to totiž dát na HTC Touch Pro2 ,ale chtěl bych nějakou která funguje dokonale že mi tam půjde GPS,qwerty.,atd... tak jako je to ted na HTC TP2 když tam mám WM 6.5 dík moc. :)
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

android

Post by terekyn »

Také se připojuji k dotazu. Chtěl bych android zkusit na TP2 ale samozřejmě bych chtěl aby mi fungoval veškerý HW. No a samozřejmě musí být možnost se vrátit zpět na WM. Nemáte někdo nějakou zkušenost než to začnu hledat?
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

android

No kdybys něco našel dej vědět rád bych to totiž vyzkoušel nejlepší by bylo stím HTC Sense :grin:
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”