WM6.5 a synchronizace přes Bluetooth

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
nevin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini

WM6.5 a synchronizace přes Bluetooth

Post by nevin »

Už dlouhu tu bojuji s nastavením synchronizace ve WM6.5 u telefonu HTC TD2. Mám USB Bluetooth adaptér a k tomu dodaný software BlueSoleil, OS Windows 2000 NT.
Problém je, že se mi v nastavení Bluetooth v TD2 neukáže možnost ActiveSync, ale vždy jen Serial port.
Zkoušel jsem postupovat i podle návodů z netu jako tady na Smartmanii, MIO, Mobilnauts a zde ve foru. Ovšem bez výsledně.
Poraďte mi, prosím, jak na to.

Ještě bych chtěl doplnit, že v týdnu se mi to nějakou náhodou povedlo nastavit a fungovalo to. Ale pak jsem to odebral, protože jsem zkoušel další možnosti Bluetooth a už mi to nemohu nastavit zpět. Takové věci, jako odebrání a znovu spárování zařízení, přeinstalaci BlueSoleil, resety, atd., jsem prováděl.

Případné upřesňující dotazy rád zodpovím.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 21, 2010 21:40) --

Odpovím si sám a třeba se to bude hodit i někomu jinému: po vyloučení chyby v PC a marném boji v nastavení telefonu došlo na hardreset (čemuž jsem se chtěl původně vyhnout). Po hardresetu a chvíli nastavování jak v telefonu, tak i v PC (např. povypínání nepotřebných služeb BlueSoleil, atd) se najednou objevila u Bluetooth v telefonu volba ActiveSync místo Serial port a telefon se začal synchronizovat přes COM6. Takže to zatím běhá bez problémů. Ale uvidím za pár dní, jestli to zase neklekne.
Nakonec jsem i povolil všechny služby v BlueSoleil, nastavení ActiveSync u Bluetooth v telefonu to nerozhodilo.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”