Dobrý den, potřeboval bych poradit jak zvýšit jas displeje. Telefon mám asi měsíc a po celou dobu při používání venku skoro nic nevidím. Dával jsem to do souvislosti s nekvalitním displejem ale nyní jsem si všimnul že po nastartování mobilu je displej asi 2 sekundy krásně jasný a potom jeho jas poklesne. V nastavení jasu když vypnu automatiku a ručně jezdím kurzorem sem tam není vůbec patrné rozjasnění či ztmavení displeje. Proto bych se rád zeptal zda nemám něco blbě nastavené a nebo je to zralé na reklamaci, do čehož se mě vůbec nechce.
Moc děkuji za každou radu
Jas displeje
Jas displeje
Ak mas telefon v automatike tak zakrytim senzora alebo posvietenim nan sa ti musi menit jas displaya a takisto aj ked menis manualne kurzor. Pred reklamaciou vyskusaj hard reset aby si vylucil nejaky zle nainstalovany soft.
-
michal
- nováček

- Zařízení: SE P1i, Nokia N85, Samsung omnia pro B7610
Jas displeje
No moc se mě do toho nechtělo, ale nakonec to pomohlo . Dík 
Jas displeje
Zdravím, tak jsem si dnes koupit OmniiPro v akci v electroworldu a je opravdu parádní. Ale abych mluvil k věci. Nepřišel jsem na to, kde se dá nastavit maximální jas displeje jako tomu bylo u WM5, kde se jas nastavoval po krocích asi 10%. Zkoušel jsem i regulovat jas pomocí senzoru, ale to je na noc stále moc jasný displej. Neví někdo, kde to nastavení můžu najít?
Díky předem.
Díky předem.
Jas displeje
Nastavení, záložka základní nastavení, displej a osvětlení, jas.
Jas displeje
Díky, už jsem to taky našel. Já mám totiž TouchWiz vypnutý a nastavení WM jsem to nenašel.
Jas displeje
Na nastavenie jasu jesto pekny plugin na today MVBklight