Windows Mobile 7 "Photon": Vývojová verze z roku 2006

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Jenomže je potřeba brát v úvahu, že ty obrázky jsou z jakési ranné vývojové verze, takže Photon v této fázi opravdu byl vytvořen "přeskinováním". Budu se opakovat, ale mně se směr, jakým se vývojáři původně vydali, zamlouval mnohem více.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

To ALL.OS:
Nabidka "male ikony" standardne zobrazuje porad celkem velke ikony. To UAC taky nikoho nenapadne vypnout (v XP nic takoveho nebylo), pokud si o tom samozrejme neco neprecte na diskuzich atp. V te koncepci se proste neshodneme stejne jako s FAROKHem.
Farokh wrote:V tomhle konkrétně s Jirkou absolutně souhlasím, protože to, co je možné vidět na screenech Photonu, je docela děs a bída. Jako napůl přeskinované WM6.1 s absolutně nepoužitelným taskbarem a dost nevkusnou grafikou(to poslední je dejmetomu relativní, každému se líbí něco jiného) a nemyslím si, že by zrovna s tímto vzhledem sklidil MS větší slávu než s WM6.5.
Ten Task Bar by bylo urcite nutne predelat to je pravda, ale o te nevkusne grafice se muzem hadat do nekonecna (zvlast se mnou, protoze jako grafik na to mam svuj nazor i kdyz, jak vidim, nejsem sam). Pro me nevkus muze znamenat pouziti publikacniho designu (pouziva se hlavne v casopisech a od nej je odvozen i webovy design) na rozmerove DALEKO mensi plochy, pro jine to muze znamenat vrchol vkusu a novy uzasny smer :arrow: Pro me je to ale smer uplne jinam :tlem: Kazdy design ma sve pouziti a nemuzu prece prenaset design automobilu do designu domacich spotrebicu atd. Mno o tom bysme se mohli dohadovat 3 triliony let a stejne bysme se neshodli :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Tak jasně, o tom se dohadovat ani nechci, jak se říká: proti gustu žádný dišputát :) . Spíš mi šlo o praktickou stránku toho designu a systému obecně. WP7 sice praktičností zrovna dvakrát neoplývá, ale jak Jirka zmínil, alespoň začali odznova a neplácali to navrch starého jádra.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

bkf1 wrote:
Jiří Hrma wrote:Při bližším pohledu na obrázky se nemohu ubránit dojmu, že to jsou jen o něco více přeskinované Windows Mobile 6.x a ve výsledku jsem tedy rád, že se Microsoft vydal úplně novou cestou
Jak tohle muze prohlasit fanousek Windows Mobile a jeste redaktor serveru puvodne zabivajici se jen WM to fakt nechapu :???:
Možná proto, že nejsem zaslepený fanoušek WM, ale zajímám se také o další platformy a mám svůj názor. To je trestné?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Farokh wrote:alespoň začali odznova
Tohle je pro me krasny priklad, jak to dopadne, kdyz se mermomoci zacne odznova, protoze se proste MUSI prijit s necim novym. A ted se nebavime o jadru jehoz upgrade je obecne snad vzdy pozitivni vec (stejne jako u WM7 kde take hodnotim upgrade jadra pozitivne, jen nejsem spokojen s novou koncepci "zmatenych pruvodcu").
Jiří Hrma wrote:Možná proto, že nejsem zaslepený fanoušek WM, ale zajímám se také o další platformy a mám svůj názor. To je trestné?
To je samozrejme dobre, ale my se nebavime o jinych platformach my se bavime o WM. Ja se take zajimam o ostatni platformy (ted konkretne hlavne Android). A jinak samozrejme kazdy ma svuj nazor, ale uspokojeni nad tim, ze MS vyrazi jeste pod prumer Apple, se mi z klavesnice, nekoho jako jsi ty, fakt moc nelibi :???: Ale samozrejme je to tvuj nazor a mas na nej pravo :wink:
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”