Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Pershin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Magic

Post by Pershin »

Jsem tu opět s porsbou o radu:Jde mi o to ,že se mi občas při Wifi připojení neotevře stránka ani v Opeře ani v IE.Napíše to Could not locate remote server. Dnes se mi to stalo u wifiny v KFC. Za hodinu jsem seděl u jiné wifi a tam vše chodilo.Když to nešlo koukal jsem jsetli jsem opravdu připojen a z tohoto pohledu to bylo v pořádku.Jedná se o chybu v telefonu? Lze nějak tento problém pořešit, pokud se nutně potřebuji na tu wifi dostat? Diky za radu
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

skus si v nastaveniach wifi pripojenia nastavit hodnotu na najvyssi vykon...
Brpo25
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Brpo25 »

Myslim ze som to tu nikde nevidel, po nainstalovani romky 1.66 tam mam automaticke nejaky task manager, lenze ja chcem pouzivat Xtask ale tento co ta mje neviem odstranit, neni v nainstalovanych programoch, neviete ako na to?
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

asi blbej dotaz, ale do teď používám SE910i, který bez problémů synchronizuji s Outlookem a zálohy provádím přes dodaný symbianový soft, kdy se zazálohuje pamět founu a nebo i pam. karta... a teď dotaz: jak to zazálohuji s HD2? Jde to přímo do PC a nebo jen přes ten Microsoft My Phone?? :roll:
Ptám se, co vše udělat před aktualizací oficiální ROM (projel jsem FAQ na http://www.htc.cz" onclick="window.open(this.href);return false;), ale nic...
dík moc
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Post by htctester »

třeba tady http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... AD#p142138" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo to zadej do vyhledávání viz., výše a najdeš toho spoustu
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Post by J. Mlejnek »

Nevíte někdo, jak nastavit ukládání fotografií do Storage Card/My Documents/My Pictures a videí do SC/MD/ My Videos? Zkoušel jsem to přes Advanced config, ale nějak to nejde.
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

jen dotaz lamy s WM: když bude na HD2 oficiální ROM např. 1.43.CZ a já jí budu chtít aktualizovat novou ofiko ROM 1.48.CZ (vše legálně!), musí se to dělat taky přes HardSPL jako uvařený verze nebo se to jednoduše po připojení k PC přehraje?
A přijdu při změně ROM o dodatečně doinstalovaný soft nebo ne? Na nynějším SE910i tam vče zůstalo :)
dík
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

V případě přechodu na jinou verzi oficiální ROM není třeba provádět nic. Jen stáhnout ROM a poté podle jednoduchých pokynů přeinstalovat. O dodatečně instalované aplikace přijdeš, stejně je doporučeno po nahrání nové ROM provést Hard reset. ;-) P910i byl Symbian UIQ2 a tam to bylo úplně o něčem jiném. :!:
Peter TAGTGREN
nováček
nováček

"Poslovenstenie" Sense

Post by Peter TAGTGREN »

Zdravim,
prosim vas aky je kluc k registru pre pocestenie, resp. poslovenstenie Sense cez register. Vsade citam len , ze sa to da, ale ani za "svateho" to neviem najst.
Dakujem
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by htctester »

Úprava registru: HKCU/MUI/CurLang nastavte decimální (Hexadecimální) hodnotu na: 1029 (405), zbytek kódů pro jiné jazyky zde http://www.science.co.il/Language/Locale-Codes.asp" onclick="window.open(this.href);return false; , máš tam i slovenštinu
Peter TAGTGREN
nováček
nováček

Post by Peter TAGTGREN »

:smt023 VELKA VDAKA! :smt023
Geralt
nováček
nováček

Post by Geralt »

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit odesílání položek v kalendáři. Vždy když vytvořím novou událost v kalendáři a přidám k ní povinné účastníky tak se mi při uložení zobrazí možnost odeslat účastníkům, dám ano ale nikomu se nic nepošle, nevíte co s tím? dík.
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by htctester »

PŘES CO SYNCHRONIZUJETE ? Pokud si kalendář synchronizujete s pracovním účtem aplikace Outlook prostřednictvím Exchange Server, můžete s událostí poslat také pozvánku.Účastníky lze označit jako dobrovolné jen v případě, že vaše společnost používá aplikaci Microsoft Exchange Server 2007 nebo pozdější. Jinak budou všichni účastníci nastaveni jako povinní.
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Pepa 3 »

Dobrý den.Prosím o radu zkušené.Poraďte prosím,jaký formát videa je nejlépe použít pro HD2,a jakým programem je jej možno získat např. z DVD.Díky,přeji hezký den.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Formát videa doporučuji MPEG-4 a kontejner klidně mp4, nebo zastaralý avi. Možno použít i mkv. Stejně rozdíl nepoznáš. Z DVD je spousta ripovacích porgramů, já používám DVDFabPlatinum a bitrate ca 1.200 kbps na video a 128 kbps na audio při rozměrech 704x294, 672x288 na širokoúhlé a 640x480 na starou klasiku 4:3. Na přehrávání Core Player.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

mp4 výborně přehrává i defaultní přehrávač v Sense. Je na to skvěle optimalizován.
marua
nováček
nováček

Post by marua »

Zdravím,chtěl sem se zeptat jestli ROM v mobilu znamená pamět typu Read Only memory? diky
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by ospaly_muflon »

Ano, ROM = Read Only Memory, v PocketPC určená primárně pro uložení systémových souborů (Windows Mobile).
Brpo25
nováček
nováček

Post by Brpo25 »

Mam jednu taku pre vas mozno hlupu otozku, ale ja na to neviem prist. Da sa nastavit zvonenie a aj vibracie na HD2 naraz? lebo ja sa o to pokusam a vzdy ked zapnem zvuk sa vibracie vypnu a naopak. Dokaze niekto poradit?

A este judno prosiim, ako nastavit operu ako hlavny prehliadac? Lebo ked si dam v rychlich ikonach Launch Browser tak sa mi vzdy spusti IE, a v Opera mam nastavene ako hlavny prehliadac. Ako to prehodit??? Dakujem za rady
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Jasne, ze da ;) settings---sounds&notifications---notifications----ring type a tam si nastavis co potrebujes.
Post Reply

Return to “HTC HD2”