Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
Jsem tu opět s porsbou o radu:Jde mi o to ,že se mi občas při Wifi připojení neotevře stránka ani v Opeře ani v IE.Napíše to Could not locate remote server. Dnes se mi to stalo u wifiny v KFC. Za hodinu jsem seděl u jiné wifi a tam vše chodilo.Když to nešlo koukal jsem jsetli jsem opravdu připojen a z tohoto pohledu to bylo v pořádku.Jedná se o chybu v telefonu? Lze nějak tento problém pořešit, pokud se nutně potřebuji na tu wifi dostat? Diky za radu
skus si v nastaveniach wifi pripojenia nastavit hodnotu na najvyssi vykon...
Myslim ze som to tu nikde nevidel, po nainstalovani romky 1.66 tam mam automaticke nejaky task manager, lenze ja chcem pouzivat Xtask ale tento co ta mje neviem odstranit, neni v nainstalovanych programoch, neviete ako na to?
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
asi blbej dotaz, ale do teď používám SE910i, který bez problémů synchronizuji s Outlookem a zálohy provádím přes dodaný symbianový soft, kdy se zazálohuje pamět founu a nebo i pam. karta... a teď dotaz: jak to zazálohuji s HD2? Jde to přímo do PC a nebo jen přes ten Microsoft My Phone??
Ptám se, co vše udělat před aktualizací oficiální ROM (projel jsem FAQ na http://www.htc.cz" onclick="window.open(this.href);return false;), ale nic...
dík moc
Ptám se, co vše udělat před aktualizací oficiální ROM (projel jsem FAQ na http://www.htc.cz" onclick="window.open(this.href);return false;), ale nic...
dík moc
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
třeba tady http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... AD#p142138" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo to zadej do vyhledávání viz., výše a najdeš toho spoustu
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Nevíte někdo, jak nastavit ukládání fotografií do Storage Card/My Documents/My Pictures a videí do SC/MD/ My Videos? Zkoušel jsem to přes Advanced config, ale nějak to nejde.
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
jen dotaz lamy s WM: když bude na HD2 oficiální ROM např. 1.43.CZ a já jí budu chtít aktualizovat novou ofiko ROM 1.48.CZ (vše legálně!), musí se to dělat taky přes HardSPL jako uvařený verze nebo se to jednoduše po připojení k PC přehraje?
A přijdu při změně ROM o dodatečně doinstalovaný soft nebo ne? Na nynějším SE910i tam vče zůstalo
dík
A přijdu při změně ROM o dodatečně doinstalovaný soft nebo ne? Na nynějším SE910i tam vče zůstalo
dík
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
V případě přechodu na jinou verzi oficiální ROM není třeba provádět nic. Jen stáhnout ROM a poté podle jednoduchých pokynů přeinstalovat. O dodatečně instalované aplikace přijdeš, stejně je doporučeno po nahrání nové ROM provést Hard reset.
P910i byl Symbian UIQ2 a tam to bylo úplně o něčem jiném. 
-
Peter TAGTGREN
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
"Poslovenstenie" Sense
Zdravim,
prosim vas aky je kluc k registru pre pocestenie, resp. poslovenstenie Sense cez register. Vsade citam len , ze sa to da, ale ani za "svateho" to neviem najst.
Dakujem
prosim vas aky je kluc k registru pre pocestenie, resp. poslovenstenie Sense cez register. Vsade citam len , ze sa to da, ale ani za "svateho" to neviem najst.
Dakujem
- htctester
- častý přispěvatel

Úprava registru: HKCU/MUI/CurLang nastavte decimální (Hexadecimální) hodnotu na: 1029 (405), zbytek kódů pro jiné jazyky zde http://www.science.co.il/Language/Locale-Codes.asp" onclick="window.open(this.href);return false; , máš tam i slovenštinu
-
Peter TAGTGREN
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit odesílání položek v kalendáři. Vždy když vytvořím novou událost v kalendáři a přidám k ní povinné účastníky tak se mi při uložení zobrazí možnost odeslat účastníkům, dám ano ale nikomu se nic nepošle, nevíte co s tím? dík.
- htctester
- častý přispěvatel

PŘES CO SYNCHRONIZUJETE ? Pokud si kalendář synchronizujete s pracovním účtem aplikace Outlook prostřednictvím Exchange Server, můžete s událostí poslat také pozvánku.Účastníky lze označit jako dobrovolné jen v případě, že vaše společnost používá aplikaci Microsoft Exchange Server 2007 nebo pozdější. Jinak budou všichni účastníci nastaveni jako povinní.
Dobrý den.Prosím o radu zkušené.Poraďte prosím,jaký formát videa je nejlépe použít pro HD2,a jakým programem je jej možno získat např. z DVD.Díky,přeji hezký den.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Formát videa doporučuji MPEG-4 a kontejner klidně mp4, nebo zastaralý avi. Možno použít i mkv. Stejně rozdíl nepoznáš. Z DVD je spousta ripovacích porgramů, já používám DVDFabPlatinum a bitrate ca 1.200 kbps na video a 128 kbps na audio při rozměrech 704x294, 672x288 na širokoúhlé a 640x480 na starou klasiku 4:3. Na přehrávání Core Player.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
mp4 výborně přehrává i defaultní přehrávač v Sense. Je na to skvěle optimalizován.
Zdravím,chtěl sem se zeptat jestli ROM v mobilu znamená pamět typu Read Only memory? diky
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Ano, ROM = Read Only Memory, v PocketPC určená primárně pro uložení systémových souborů (Windows Mobile).
Mam jednu taku pre vas mozno hlupu otozku, ale ja na to neviem prist. Da sa nastavit zvonenie a aj vibracie na HD2 naraz? lebo ja sa o to pokusam a vzdy ked zapnem zvuk sa vibracie vypnu a naopak. Dokaze niekto poradit?
A este judno prosiim, ako nastavit operu ako hlavny prehliadac? Lebo ked si dam v rychlich ikonach Launch Browser tak sa mi vzdy spusti IE, a v Opera mam nastavene ako hlavny prehliadac. Ako to prehodit??? Dakujem za rady
A este judno prosiim, ako nastavit operu ako hlavny prehliadac? Lebo ked si dam v rychlich ikonach Launch Browser tak sa mi vzdy spusti IE, a v Opera mam nastavene ako hlavny prehliadac. Ako to prehodit??? Dakujem za rady
Jasne, ze da ;) settings---sounds¬ifications---notifications----ring type a tam si nastavis co potrebujes.