HTC TD2 - prach

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » úte úno 16, 2010 22:07

Po 14 dnech používání(ležel mi doma na stole), se mi pod displey dostal prach, který je celkem viditelný. Chtěl sem se zeptat, zda stím máte zkušenosti a jestli průměrný uživatel, by si stím poradil doma bez posílání někam na reklamaci. Nejsem si jist, kdyby bych ho poslal na reklamaci, tak zda by mi provedli vyčištění, tédle možná pro některé banální věci. díky za odpověď

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od Jaitni » úte úno 16, 2010 22:50

A není jenom mezi folií a displejem...? ;o)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC TD2 - prach

Příspěvek od mike-biker » stř úno 17, 2010 2:09

S tím si jen tak někdo neporadí. I když je to divné, že by se mezi dotykovou vrstvu a LCD dostal prach. To vypadá buď na vadu, nebo byl přístroj v nějakém extrémně prašném prostředí. Ale rozebrat a složit dotykový LCD bez ztráty desítky není úplně snadné. :!:

lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » stř úno 17, 2010 16:39

je mi to jasné no, že by to nebylo zrovna jednodušší...taky mě to dost překvapuje...jak sem říkal žádným prašným prostředím komunikátor neprošel, to bych nějak neřešil tady, kdyby o tom věděl že se mi to stalo...takže každopádně zkusím reklamaci, za to skoro nic nedám no...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TD2 - prach

Příspěvek od htcjirka » stř úno 17, 2010 16:48

EDIT

Zkus postnout nejake foto.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC TD2 - prach

Příspěvek od IkE Blaster » stř úno 17, 2010 17:19

Nemohl bys udělat fotky? Protože bych to skoro viděl na vadný pixel, než prach (mimochodem na Aceru mám 4, z toho 3 jsou subpixely, které jsou hodně špatně vidět, ten jeden je trochu viditelný, ale nic hrozného)

lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » stř úno 17, 2010 20:01

http://laboca.rajce.idnes.cz/HTC/#IMG_7459.JPG omlouvám se za ten link, jestli je to proti pravidlům, ale nedokázal sem najít jak se vkládá img...omlouvám se
Určitě je to prach. Je to možné, že se dostal tlačítkem volume, ale když říkáté, že jsou natolik kvalitně slepeny, tak potom nevím, kde by mohla být chyba

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TD2 - prach

Příspěvek od htcjirka » stř úno 17, 2010 20:03

Tak urcite reklamovat,to je extremni prach.Jinak se omlouvam,zeditoval jsem predchozi prispevek ohledne lepeni.
Cetl jsem spatne nadpis a myslel ze se jedna o HD2 a toto je TD2,tam tesni pouze gumicka.
Jeden z mala modelu kde neni sklo s dotykovkou lepeno k displeji.Toto by se dalo zvladnout i v domacich podminkach,ale pokud je zarizeni v zaruce tak urcte doma nerozebirat.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC TD2 - prach

Příspěvek od IkE Blaster » stř úno 17, 2010 20:09

wow, omluva z mé strany za podcenění situace :D Určitě reklamovat, možná vyzkoušet nejdřív na málo vysavač kolem tlačítka, ale tohle je opravdu moc.

Ještě se připojím k Jaitni, máš nalepenou ochranou fólii? Jestli to není mezi ní a displayem, ale to jsi asi už vyloučil. Pak reklamace

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TD2 - prach

Příspěvek od htcjirka » stř úno 17, 2010 20:10

U Diamondu 2 se to stava,tam je jen gumicka.

lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » stř úno 17, 2010 20:23

No taky si myslím, že reklamace jedině. Pod foliíí to není, to jsem vyloučil. No ale ikdyž je tam jen gumička, tak si myslím, že by to mělo odolávat více proti prachu a ne aby se mi tam během cca 3 týdnů dostalo tolik prachu. Tak uvidíme, jestli to přijmou za reklamaci. Každopádně díky:)

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

HTC TD2 - prach

Příspěvek od rampage » čtv úno 18, 2010 10:18

Zkus pohledat na xda, tam se to řešilo a téma zakládal pedroo což je čech jestli se dobře pamatuju.

EDIT : tady máš odkaz

lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » sob úno 20, 2010 15:58

Díky za tip:)

ladik1983
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob srp 15, 2009 14:22
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od ladik1983 » pon úno 22, 2010 23:21

Taky se mi dostal prach pod displej,urcite od tlacitek hlasitosti, ale ne tahle moc...docela me to taky stve,u pristroje za 10 litru, vopruz.

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od Jaitni » úte úno 23, 2010 1:18

hmm, tak se přidávám do klubu :o( sice tam mam zatim jenon pár zrníček.. ale i tak :( Kdyžtak pak napiš, lubosevic, jak dopadla reklamačka...

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC TD2 - prach

Příspěvek od foreveryone » úte úno 23, 2010 12:36

už se to řešilo když se začali prodávat i na xda bylo hlasování kolika lidem se to dotklo bylo to asi 1/4 nebo tak, šlo o to že se dostával prach mezi tlačítkama volume a krytem displaye. Reklamačka proběhla bez problémů prach vyčistily ale to je asi tak všechno....

lubosevic
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 16, 2010 21:48
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lubosevic » čtv bře 25, 2010 20:50

TD2 mi došel z reklamačky a musím říct že část je vyčištěná, ale ještě tam něco zůstalo nějaký prach...takže si to asik vyčistím sám a avlastní riziko...

lenka7
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned srp 22, 2010 6:32
Zařízení: HTC Diamond2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lenka7 » ned srp 29, 2010 10:18

Ahoj,po dlouhem vybirani jsem se nakonec rozhodla pro Diamond 2 ,ale zase ten prach me odrazuje,je to zalezitost vsech Diamondu 2 nebo jen nekolika malo pristroju?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TD2 - prach

Příspěvek od htcjirka » ned srp 29, 2010 10:45

Vetsina htc ma dotykovou vrstvu lepenou k displeji tudiz prach nehrozi.TD2 patri mezi ty ,kde dotykova vrstva je lepena jen k ramecku a displej je tesnen jen mechovkou kolem obvodu.Casta zalezitost to neni,ovsem diky tomuto reseni se tam prach dostavat muze,zalezi na pouzivani,prostredi apod.

lenka7
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned srp 22, 2010 6:32
Zařízení: HTC Diamond2

HTC TD2 - prach

Příspěvek od lenka7 » ned srp 29, 2010 11:13

Dekuji za bleskovou odpoved :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů