Video přehrávač

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
mvp
přispěvatel
přispěvatel

Video přehrávač

Post by mvp »

Hledám přehrávač videa který by zvládl i vyšší rozlišení , příkladně třeba 800x480 ,je fuk jestli mpeg4,h.264 nebo cokoliv jiného . Mám haldu hotových filmů které mám pro WM a zkouším je zprovoznit na Androidu - předpokládám že pokud má display rozlišení 854x480 měl by minimálně v daném rozlišení být schopný video přehrát .....
Nějaký nápad ????
Dík

"nejdale" jsem se dostal s yxflashem ktery alespon zvladne kodeky a neco zobrazi , akorat to ma chybicku ze obraz roztrhne na dve poloviny , levou cast prelozi napravo a vse prehraje v uhlu asi 45st :-D ... pravdepodobne to stejne nezvlada procesor , obraz je kostrbaty , ale tezko rici zda to neni problem s vyse popsanym jevem ...
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Video přehrávač

Post by Luboš Klicpouch »

Bohužel já ti neporadím i kdybych chtěl. Mám rozlišení jen HVGA na G1, ale kdybych se něco dozvěděl, dám vědět.
mvp
přispěvatel
přispěvatel

Video přehrávač

Post by mvp »

Castecne jsem uspel , uz mi jede 854x480 , ale jeste to neni ono ... jelikoz to bere treba jen tohle rozliseni , 800x480 uz to zase nechce , pak zase ma problem s kodekem ... no je to celkem gulas :-)
martan1981
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS4

Video přehrávač

Post by martan1981 »

Myslim ze coskoro bude podpora vyssich rozliseni vo vsetkych video prehravacoch. Doteraz na to nebol dovod. Ja mam tiez iba HVGA a pouzivam Meridian. Verim ze coskoro bude schopny (ak uz nie je) prehrat aj vyssie rozlisenia.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Video přehrávač

Post by pk »

S tymito video playermi je to dost divoke na androidovi.. som zvedavy kedy sa niekomu podari konecne urobit nieco pouzitelne bez kompromisov
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Video přehrávač

Post by IkE Blaster »

Tam nejde jen o rozlišení, jde hlavně o kodek a bitrate...
Edita
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: LG gw 620

Video přehrávač

Post by Edita »

Zkusil již někdo nainstalovat video přehrávač do android os s názvem TCPMP 0,71( The core pocket media player )?
Je to aplikace pro kapesní počáítače, možná by to šlo i v androidu.Více info je na http://www.mobtech.cz" onclick="window.open(this.href);return false; pod alikacemi a je to i ke stažení. Prý dokáže přehrát všechno na netu i soubory uložené.Potom ještě prý je dobrý Meridian Noble, jednoduché ovládání, ale všechno nepřehraje, např.avi a pod. Zkuste někdo ten TCPMP !
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Video přehrávač

Post by Luboš Klicpouch »

Nepůjde to. TCPMP je aplikace určená pro zařízení se szstémem Windows mobile (koncovka *.cab), pro Android jsou *.apk. Windows mobile jw windows, Android je Linux. Takže ne, bohužel.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”