Pár dotazů na HD2 od jeho kritika :-)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

To jako že i zvoní opakovaně a nezháší se a nezamyká po pár vteřinách display? Pro mě je to záhada proč to dělá, já sice základní WM budík nepoužíval, protože byl až příliš nepraktický (pro mě), ale funkčně byl co vím vždy spolehlivý...tedy až do tohoto přemalovaného v Sense v kombinaci s WM 6.5 zámkem. Nejdřív mi to bylo celkem fuk, protože jsem si dřív dost oblíbil S2U2, ale on nakonec i ten WM zámek má něco do sebe, hlavně ten rychlý vstup do SMS či volání se mi dost líbí...
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Post by SirTom »

no co si pamatuji tak jo.
ale pravda je, že jsem člověk který se celkem rychle probere, takže já nepotřebuji aby to zvonilo 5 minut...
zkusím to natestovat, i když mám teď jinou ROMku.

EDIT: omluva, tak kecám. zazvoní to dvakrát, pak to zhasne a už jen bliká dioda.
nikdy jsem ten problém nezaznamenal - kombinace lehkého spaní a dlouhého tónu na budíku....
navíc v noci nabíjím, a při nabíječce se displej vypne za hodinu nebo kdy....

tak to je fakt hloupé
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ja s originalnim budikem ziji dobre,navic mam vypnute autozamykani,ktere me vytacelo,
zamek mam primo na plose.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Tak automatického zámku bych se vzdával docela nerad. Ale určitě to je jedno z řešení. Já musel použít již zmíněnou kombinaci S2U2 (bohužel ne verzi, která komplet nahrazuje WM zámek, protože podobně i blbla...) a G-Alarmu.

Mě se zamklý display s WM zámkem vypína za pár vteřin ať je nastaveno cokoli. Připadá mi, že hodně novinek v WM 6.5 je bohužel tak nějak šito horkou jehlou (přitom jim to ale tak trvalo) a kdejaké freeware (jako třeba ten S2U2) je o kilometry jinde.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

to htcjirka : zamek mam primo na plose
to je to, co mi chybí k téměř naprosté spokojenosti, poprosím tě o návod, popřípadě cab ? šlo by? pokud ano děkuji.
tímto nechci zavádět mimoproud.
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

no tak ja mám tiež zámok na ploche, ale používam väčšinou klasickú today obrazovku, kde zámok ide jednoducho nastaviť, pokial myslíš v sense, tak to neviem a ani som po tom nepátral...
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

jj, myslím v sense, jako jedna z rychlých voleb.
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD, HD2

Post by Mezek »

Jedna možnost je najít EndKey.exe a přidat do start menu/programy.......... a pak dát do rychlého odkazu.
Vyzkoušeno, sám používám.

Image
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

to Mezek : díky, díky, díky, mám to tam ! a radost jak malej kluk :tlem:
přes RE jsem EndKey.exe nenašel, ale s pomocí TC v pohodě
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Post by J. Mlejnek »

Tak ano, toto může být řešení, ale jak pro koho. Třaba já často potřebuji rychle zamknout, čili zmáčknout tlačítko a hotovo. Zkusím ten S2U2, ale nadšený z řešení takových prkotin rozhodně nejsem. Popravdě dost vážně zvažuji reklamaci pro neschodnost s udávanými parametry.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jelikoz mam umyslne deaktivovane autozamykani pouzivam zamek primo z obrazovky senze,ale ne pres end key,to uz jsou dve kliknuti.Pozdeji vlozim soubor.
Prikladam video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kJ6aoPTClCA[/youtube]
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Hele, to by nebylo špatné! Šlo by to namapovat na některé tlačítko přes AEB? To by bylo ideální! Pak ještě do standardního budíku hodit nějaký delší zvuk (mě prostě opakování nefunguje...) a dvě aplikace, co tam mám spíš z donucení by šly ven.
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by J. Mlejnek »

Vyřazení autolocku se nakonec opravdu zdá být dobrý nápad, protože jinde řešený problém s přehráváním hudby se zřejmě nevyskytuje při ručním zamknutí (nemám to tedy ještě plně ověřeno).

Jacek a Yamato, ten zámek se asi dá namapovat na tlačítko přes AeButton i bez onoho zástupce, je to ve výběru možností. Zdá se, že řešení těchto lapálií, včetně zamykajícího se budíku, existuje a nebudu muset instalovat ten S2U2, který se mi zdá být zbytečným molochem, z kterého stejně většinu funkcí nevyužiji.

Mimochodem, nemáte někdo dostatečně dlouhé zvonění (klasický crrr budík) ve .waw? Nastavení opakování bohužel opravdu nefunguje, nechápu proč.

Docela se stydím za žádosti o pomoc při řešení těchto v podstatě triviálností - zdá se však, že se WM od doby, kdy jsem je naposledy používal, opravdu hodně změnily.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Zkuste mi poslat zvuk na maila, já ho ve WAV editoru upravím na délku ca 30sec. a s neinfarktovým pozvolným zesilováním. ;-)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Tak to namapování opravdu jde, je docela trapný, že mě to nenapadlo, protože AEB je moje oblíbená aplikace. Akorát to nevím proč nejde na dlouhý stisk klávesy (s vyjjímkou bočních, ale tam to mám obsazené), jen dvoj či trojklik. Ale to je detail.
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

to htcjirka > to je pŘESNĚ to, co hledám a pokud pověsíš soubor, budu ti vděčen i když řešení od Mezek je taky dobrý.
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by J. Mlejnek »

Tak jeden problém zdá se být vyřešen a jiný nastupuje: v těch Htc SMS nejde smazat více SMS najednou jako v tradičním WM? Myslím ve smyslu "odstranit všechny SMS níže". Já tedy takovou možnost nikde nevidím, jen možnost výběru jedné po druhé, což při pár stovkách SMS není zrovna použitelné.

Mimochodem, co ten nápis pøíjemcù :lol:
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

to J.Mlejnek : vymaz SMS v telefonu - neni problem
prijemci - tady : 171. Oprava nápisu Omezeno na 10 pøíjemcù;
v aplikaci zprávy po instalaci úpravy 157 na ROM 1.66.
Přepněte systém zařízení z češtiny na angličtinu (přes menu Nastavení->Systém->SunnySoft InterWrite) potvrďte provedení resetu. Stáhněte a nakopírujte do zařízení soubor: http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/mes ... l.0405.mui" onclick="window.open(this.href);return false;. Pomocí Průzkumníka v zařízení překopírujte soubor do složky Windows (potvrďte přepsání původního souboru). Přepněte zpět do češtiny a to je vše. Úprava není 100% kompatabilní se všemi ROM.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 21, 2010 18:55) --

[quote="htcjirka"]Jelikoz mam umyslne deaktivovane autozamykani pouzivam zamek primo z obrazovky senze,ale ne pres end key,to uz jsou dve kliknuti.Pozdeji vlozim soubor.

Ahoj, podaří se ti vložít soubor?
Firebrand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch HD

Post by Firebrand »

Nezlobte se za blbou otázku, ale už fakt nevím: byl jsem zvyklej, že se mě v RescoExploreru asociovaly soubory s aplikací, která je spouští. Ale teď to nějak nejde, chci, aby se mi knížky v pdb asociovaly s Allreaderem, mam cestu nastavenou v registerech (stejně jak v HD1), soft reset ale pořád to ukazuje takovou tu základní anonymní ikonu, i když to Allreader hned otvírá. Co sakra dělám blbě?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Na asociaci doporučuju např. AdvancedConfig, i na WM 6.6 toto funguje.
Post Reply

Return to “HTC HD2”