Díky moc za zasvěcení...
Navigace iGo dotaz
Navigace iGo dotaz
Ahoj, jsem nový ve WM zařízeních. Mám HTC Touch Pro 2 s WM 6.5. Chtěl jsem se zeptat, jaký je rozdíl v iGo pro TP2 a mojí "pevnou" navigací Evolve Multitraxx. Jestli jde SW použít na obou zařízeních. A nebo jestli alespoň mapy jsou použitelné v obojím. Popř pokud ne, mohl by mi někdo doporučit jakou verzi iGo shánět pro Touch Pro 2? a jaké jsou nejnovější mapy ČR?
Díky moc za zasvěcení...
Díky moc za zasvěcení...
Navigace iGo dotaz
Ahoj, mám taky dotaz, slyšel jsem, že na navigaci tomtom jde stahovat dopravní informace přes gprs, jde to i v igo? Mám diamond 2, které nemá tmc, tak zjišťuji, jestli je ještě nějaká možnost, jak přijmnout dopravní info. Děkuji
Navigace iGo dotaz
Vygoogli si vyraz hypergps a najdes cesky navod jak rozchodit tmc rds v diamondu....
Navigace iGo dotaz
a jde pak nějakým způsobem dobíjet? Když tam budu mít sluchátka, ty jsou myslím taky do uab?
Navigace iGo dotaz
Musis si poridit redukci 3v1 od sunnysoftu, nebo nez pojedes tak tam strcit sluchatka a pak nabijecku a treba po deseti minutach to prohazovat. Ja mam tu redukci, kterou jsem upravil podle navodu, ktery je na konkurencni diskusi. Pripajil jsem kus dratu do te redukce a jede to jak z praku. Na druhou stranu jsem velmi zklaman kvalitou a verohodnosti zprav.... Bohuzel, jeste je co zdokonalovat.
Navigace iGo dotaz
Nevíte někdo jak je to s tím iGO?
Navigace iGo dotaz
No pokud vím, jsou asi tři verze IGO. Pro PNA (krabicky na sklo do auta), autoradia a PDA. Nektere verze pro PNA a PDA jsou zamenitelne, ale delaji neplechu. Ono IGO je docela slozity software, protoze na to jsou tuny doplnku a skinu a uprav. Tady na tomto foru ti nikdo nenapise jdi tam a tam a stahni to a to. Byl by to Warez a ten tady nelze. Ja ti doporucim googlovat a neco urcite vygooglis. Jsou asi tri fora, kde je tato problematika do detailu probrana. Chce si to jen cist a cist a cist, protoze to neni na jednu odpoved... Jinak posledni mapy do Igo mam oznaceni 10.2009.... Ale nejsou nejak rozsirene. Rozsirene jsou 6.2009....
to jurcax: poslana SZ
to jurcax: poslana SZ
Navigace iGo dotaz
OK, dík. Právě jsem chtěl vědět, jestli dál hledat, nebo ne. Takže budu 
-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 20, 2010 12:20) --
Jeste dotaz, bude na WM 6.5 fungovat Tom Tom na WM5? Mam totiz origos ze stareho Htc Artemis...
-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 21, 2010 20:13) --
Tak už iGo mám, ale řeším problém s tím, že když si nastavím landscape režim a vysunu klávesnici, tak se mi otočí zobrazení na dspleji o 90°. Chtěl bych používat HTC na palubce s naklopeným displejem. Nevíte, jak tomu zabránit?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 20, 2010 12:20) --
Jeste dotaz, bude na WM 6.5 fungovat Tom Tom na WM5? Mam totiz origos ze stareho Htc Artemis...
-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 21, 2010 20:13) --
Tak už iGo mám, ale řeším problém s tím, že když si nastavím landscape režim a vysunu klávesnici, tak se mi otočí zobrazení na dspleji o 90°. Chtěl bych používat HTC na palubce s naklopeným displejem. Nevíte, jak tomu zabránit?