Přečtené/nepřečtené SMS zprávy
-
SuperSrsen
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
U Kaisera když jsem měl otevřené okno s SMS zprávami ve formě chatu s danou osobou a došla od ní SMSka, automaticky se "tvářila" jako přečtená, aniž bych na ni musel klikat. U Rhodia je to tak, že dokud na SMSku nekliknu je signalizována jako nepřečtená na úvodní obrazovce, v seznamu SMS, atd...;o) Jde nějak nastavit chování jako u Kaisera??? Díky moc...;o)
To bude asi individuálním nastavením ROM, hádám, že používáš nějakou neoficiální že? Tak jedině zkusit jinou, ono co "kuchař" to jiné nastavení.
-
SuperSrsen
- nováček

Právěže ne, je to fungl nové Rhodium, cca pět dní vytažené z krabice....;o)
-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 06, 2009 23:40) --
Úplně stejně se chová i WM6.5...
-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 06, 2009 23:40) --
Úplně stejně se chová i WM6.5...
Já navážu na toto téma trochu jiným dotazem ....
Svítí mi, že mám v doručené poště jednu nepřečtenou SMS zprávu ... ale já tam žádnou zprávu nemám ... jde to nějak pořešit?
Svítí mi, že mám v doručené poště jednu nepřečtenou SMS zprávu ... ale já tam žádnou zprávu nemám ... jde to nějak pořešit?
-
tomasino1
- přispěvatel

Jediné, co mě pomáhá, je nechat otevřené zprávy. V základním "menu" na "zprávy" a po cca 5 sec. ta "1" u té obálky zmizí.
T.
T.
Taky jsem tohle řešil a jediné kdy mi oznámení zmizelo hned je pokud jdete do čtení zprávy rovnou z obrazovky zamknuté klávesnice (prstem táhnout dolů a pak obálkou doprava/leva). Jinak pokud jen odemknu klávesy a jdu do zpráv, tak mi zůstává pořád jako nepřeštená. Je to divný.
Mám oficiální ROM, WM 6.5
Mám oficiální ROM, WM 6.5