Kompas v HD2
Kompas v HD2
Ahojte. Mam problem s digitalnym kompasom v HD2-ojke. Po zakupeni pristroja a prvotnom pouziti tejto aplikacie, pred ktorou si pristrooj vyziadal robit take osmickovite pohyby rukou, vsetko fungovalo cca 6 tyzdnov uplne v pohode. Bohuzial, pred par dnami mi prestal kompas spravne ukazovat sever. Niekedy sa trafi, ale niekedy sa pomyli aj o cca +-90 stupnov... :( Neviete mi prosim niekto poradit ako vyvolat nieco ako zresetovanie tejto aplikacie? Aby som mohol komps nanovo skalibrovat ako pri prvom spusteni? Dakujem za pomoc.
Kompas v HD2
a bolo to vnútri alebo vonku?
v miestnosti je totiž kopa vodivých predmetov ktoré ten kompas ovplyvňujú...vnútri to ani nemá zmysel skúšať
v miestnosti je totiž kopa vodivých predmetov ktoré ten kompas ovplyvňujú...vnútri to ani nemá zmysel skúšať
Kompas v HD2
Skusal som to aj vnutri, aj vonku. Rovnaky vysledok... :(
Kompas v HD2
Vezmi slabý magnet, jdi ven, magnetem mávej za telefonem od takových 30ti centimetru a pomalu se přibližuj k spodní části, až ti znovu naskočí ta osmička. Magnet odhoď a osmičku udělej.Pak HD2 vypni a zapni. A bude to ok. zároveň také proveď kontrolu a eventuální kalibraci G-senzoru. Nějak spolu spolupracují. Také mi trvalo dlouho, než jsem na to přišel...