aj ja s tým mám skúsenosť, je to asi vadná séria na ktorej je ten lak hrozne popraskaný a lúpe sa
ja som úspešne vyreklamoval asi tak o 50% lepší stav než je na tých fotkách.
(ale bolo to v predvianočnom čase takže by nestihli povinných 30 dní, tak mi radšej vrátili prachy)
na mojom ďalšom HTC už sú tlačítka OK.
Chtěl bych se zeptat, když se ten lak seškrábe úplně zůstanou tam ty obrázky kláves? nebo jsou také lakované? Jestli budou akarát čistě černé klavesy s bílými obrázky, tak to nemá cenu reklamovat.
aXer:
myslím si, že je to asi takto klasicky ako u všetkých mobilových kláves: priesvitný biely plast, na to ide čierna folia s vyseknutými symbolmi, potom sa to prelakuje tým nešťastným lakom a tepelne sa to spečie dohromady
takže - ak je lak preč, hrozí odliepanie tej folie...takže nakoniec máš krásne biele tlačítka bez popisu...
Ja osobne by som to asi nereklamoval (len moj nazor). Pokial to nie je funkcna vada, nerad pustam PDA z ruky, aby sa mi nestalo, ze sa sice vrati s opravenymi klavesami, ale aj s inymi zavadami - vivat servisy.
tak to ťa asi sklamem, pretože som si celkom istý že to nerobí len u niektorých várok, napr. kamoš má ten tel., z 02 asi 14 dní a klávesy sa začínajú šúpať aj jemu, a to čakal u operátora na mobil, pretože boli vypredané...
mobil mu už dali z romkou 1.48, takže si nemyslím že by to bola prvá várka.....
uvidíme ako to bude postupovať dalej, zatial sa zdá, že pod lakom je čiermy plast, a že tá vrchná vrstva je len akási zdrsnená, aby sa snáď nešmýkali tlačítka, pokial sa to zošúpe a bude to v pohode, nepoškodí to dajak biele symboly na klávesách, tak to asi nebudem reklamovať..... už som tak dal reklamovať Iphone, a prišiel v ešte horšom stave ako som ho poslal.....
Tak telefon se dnes vrátil z reklamace. Reklamace byla uznána a dokonce byla zjištěna další zaváda. Vyjádření mechanika "Závady popisováné zákazníkem se projevily. Byly zjištěny jiné závady než popsané zákazníkem: fleky na LCD, hlavně na bílém pozadí." Trošku mě to udivilo, ničeho jsem si nevšiml. Ale nějak jsem to nezkoumal."Na zařízení byla provedena záruční oprava, výměna LCD a klávesnice." Bohužel jsem přišel o fólii která chránila LCD. (Invisible Shield). Ale tak co se dá dělat. Akorá nevím zda je klávesnice tedy součástí LCD nebo nikoli. Reklamace hotova za cca. 10 dní. Ohledně klávesnice mám dojem, že jde o úplně tu stejnou, myslím, že se začne lopat znovu, ale třeba se pletu.
Každopádně jsem zjistil, že telefon špatně lícuje s LCD tak jsem znovu poslal na reklamaci. Všiml jsem si toho až doma když jsem si přístroj lépe prohlédl. Jsem si raději sna měl Koupi nějakou N 6300 a měl bych klídek.