Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Firenbrand: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=12138" onclick="window.open(this.href);return false;
Ježiš, díky moc! Funguje to. By mě fakt nenapadlo, že když je počeštěný tak že to nefunguje. Ale v Senze to nepomohl.
To s těma menusama je asi tím, že jsem vypnul ty Htcmenu přes Bsbtweak a asi se to s nima bije. Ale mě přijdou ty originální windosácký lepší, zaberou míň místa, nemusí se furt scrolovat. Nejvíc to dělá při landskape, a hlavně v mejlu a IE.
To s těma menusama je asi tím, že jsem vypnul ty Htcmenu přes Bsbtweak a asi se to s nima bije. Ale mě přijdou ty originální windosácký lepší, zaberou míň místa, nemusí se furt scrolovat. Nejvíc to dělá při landskape, a hlavně v mejlu a IE.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Hm, a je ta karta s maily vůbec k něčemu? Teda zkusil jsem ji zapnout a fakt je čeština špatně...ale neřešil jsi to právě ty, jak nastavit ikonu mailů pro přímý vstup do konkrétního? Sice to v Sense poněkud zlepšili, ale stále nic moc.
Co se týče těch menu, vsadím se, žes vypnul ty HtcMenu přes BsB. Podle mě se to občas bije, že by byl nějaký trik nevím. Každopádně je to pořád lepší než ty obří Htc obludy...
Co se týče těch menu, vsadím se, žes vypnul ty HtcMenu přes BsB. Podle mě se to občas bije, že by byl nějaký trik nevím. Každopádně je to pořád lepší než ty obří Htc obludy...
Dobrý den,
je nějaká úprava ne ztišení telefonu? telefon mám nastavený na nejmenší hlasitost a připadá mi to že telefon strašně řve.
díky
je nějaká úprava ne ztišení telefonu? telefon mám nastavený na nejmenší hlasitost a připadá mi to že telefon strašně řve.
díky
Caute chcel by som sa opytat ako dostanem lubovolnu mp3 do mobilu tak aby som si to mohol dat na budik?Dakujem poprosil by som celu cestu lebo som niekde cital ze to treba dat na wav a potom to dat do windows zlozky ale nejde to dakujem.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Jistá cesta je nahrát do složky C:\Windows soubor s koncovkou wav. Pak si jej můžeš vybrat jako zvonění. MP3 nepofachá, pokud na to není nějaká utilitka na XDA o které já ovšem nevím.
Jinou možností je použít program třetí strany, např. G-Alarm.
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
tento cabík tam je ,úprava číslo 171YAMATO wrote:Ta úprava měla vyšší číslo než 160, už jsem to tam hledal a není tam.
Ahoj všem, poradí mi někdo jak a kde nastavit VPN v HD2? Předem děkukju
Len mam problem ze v zariadeni nemam viac volneho miesta ako 26MB a ked spravim z mp3 wav tak mi to spravi na 35MB subor.V telefone nemam skoro nic nahrate takze neviem co mam vymazat lebo ten budik je katastrofa.A este jedna vec neaky cistic suborov ako temporary a registrov ako je ccleaner v pc na tento tel neni?mike-biker wrote:Jistá cesta je nahrát do složky C:\Windows soubor s koncovkou wav. Pak si jej můžeš vybrat jako zvonění. MP3 nepofachá, pokud na to není nějaká utilitka na XDA o které já ovšem nevím.
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
4Richie: Snad je to co hladas to nastavenie som nikdy nenastavoval a ani neviem naco sluzi
.
edit by Lukáš Mano
edit by Lukáš Mano
na co slůži???? je to připojení z domova na síť v práci
Prosim vas da sa neako dat task manager do rychlej volby na hlavnej obrazovke pod hodinami?Dakujem
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Dik zas som mudrejsi,
.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
2 majco6661. Tato cesta je blbost. Zarvat vnitřní paměť wawem je nesmysl. Použij jiný budík - ten doporučovaný G-Alarm je výbornej, nebo travel Alarm. I tak těch 29 mega, co máš je dost málo. Já mám nainstalováno cca 50 programů (samozřejmě naprostá většina na kartu) a mám volných 60 mega. Na čištění registrů a cache a jiných nesmyslů si stáhni Clear Temp 1.2.3.
Zkopíruj soubor, který chceš z plochy spouštět, pomocí Průzkumníkajako zástupce do složky Windows/Start Menumajco6661 wrote:Prosim vas da sa neako dat task manager do rychlej volby na hlavnej obrazovke pod hodinami?Dakujem
a potom přidej normálně na plochu jako vše ostatní.
ale kde ho najdem v pda ten Task manager aby som ho mohol skopirovat
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Task Manager máš v Settings > Other. Ale stačí zkopírovat link do Windows > Start Menu > Programs a pak ho najdeš přímo v programech.
Jinak možnost uvolnění Interní paměti. Velké shitové soubory v kořenu Windows nahradit prázdnými se stejným názvem. Pár mega se z toho vytříská.
. Už se těším, až budu mít čas na Kitchen a udělám LITE ROM. 
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Ja bych si chtel dat na hlavni obrazovku Sense odkaz na Nastaveni (to Windowsacke), ale neprisel jsem na to jak, nikde na to zadneho zastupce nemuzu najit.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja to tak nastavene mam,klepnu na nastveni a skoci to do klasickeho windows a ne do Senze atd.Az budu mit chut,dam sem navod,je to jen mala hratka s registry.
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Tohle nemyslim, chtel bych si dat na plochu pod hodiny ikonu nastaveni, ktera spusti to windowsacke.