Automatická SMS při příchozím hovoru

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Post Reply
michal2000
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: omnia II

Post by michal2000 »

Prosím o pomoc,jak nastavit automatické odesílání sms při špatném dotyku při příchozím hovoru,třeba při vyndávání z kapsy.Neustále odesílám přednastavený text jako " právě nemohu,zavolám později " apod.Poctivě jsem prolezl nastavení a nic jsem nenalezl.Nevíte,jak to zrušit.Moc děkuji Michal
medvedx
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia II

Post by medvedx »

Co takhle zamykání displeje,myslím že se ten program jmenuje S2U2 na HTC touch pro mi fungoval
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

medvedx: michal myslí úplně něco jiného. Michale pokud by jsi chtěl zcela odstranit tuto možnost tak to bude horší pravděpodobně by pomohlo až přeinstalování programem 3. strany, který tuto funkci nemá.
medvedx
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia II

Post by medvedx »

Já to zase pochopil takhle,že když mu někdo volá tak při vytahování mobilu z kapsy nechtěně zmáčkne displey a odešle se SMS.Proto jsem psal o oplikaci S2U2 s kterou by měl displey zamknutý.
michal2000
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by michal2000 »

Jo jo.Mám na mysli,že mi někdo volá,lovím telefon,dotknu se displeje (v dolní části),tím hovor odmítnu a zároveň odešlu sms s přednastaveným textem.Potom se volající diví,proč jim okamžitě volám zpátky.Je to nepříjemné.I když si nechám zvonit z druhého mobilu,tak tam možnost na zrušení není-na displeji.Pouze různé možnosti sms.Díky za rady
harmony
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: i8000

Post by harmony »

Ja som to vyriešil programom Iconsoft Phone Extension 2.0.2. Je skutočne vynikajúci, mám ho zakúpený. Je v SK aj CZ. Ale existuje aj ošetrená verzia na (odkaz odstraněn). Doporučujem aspoň vyskúšať. :lol:
incoming_call_01.jpg
malá ukážka prichádzajúceho hovoru
(114.86 KiB) Downloaded 948 times
Smartmania není správným místem pro umisťování odkazů na warez fóra. ziminix
Joseph
nováček
nováček

Post by Joseph »

Prosím o opačnou radu, jak zprovoznit sms při příchozím hovoru. Při příchozím hovoru mám jen dvě možnosti: přijmout nebo ignorovat a nikde tlačítko odmítnout ani okénko s předdefinovanými sms........ Telefon mám nový a krátce, prolezl jsem veškerá menu a nikde jsem nic nenašel........
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

Ja mam tuto moznost v start/settings/phone/advanced a tam je reject call with text message.
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”