Kde se uchovává seznam nainstalovaných programů?
Mám takový "problém". Na HD s origo ROM (WM6.1) jsem, kromě asi 50ti jiných, nainstaloval jakousi hru I.M.E. Reflect It, z desktopu.Nefungovala, tak jsem ji odinstaloval. Nešlo ti automaticky, musel jsem to vše vyházet ručně (program, zástupce ve Start menu, nějaké asi systémové udaje ve Windows/AppMgr nakonec i všechny související data v registru) V seznamu naistalovaných programů se však pořád objevuje. Při odinstalaci píše, že jej nejde zcela odstranit a jestli ho chci odebrat ze seznamu. Ale stejně tam zůstane. Samozřejmě jsem se ho snažil opakovaně instalovat a odinst., ale je to furt totéž. Projel jsem celý systém i registr, klíče, hodnoty, prohledával všechny soubory i podle obsahu (přes desktop) a nikde není nic kde by se vyskytoval název toho programu, tak sakra o d k u d se v tom seznamu bere. V TMS uninstaleru se neobjevuje, jen v tom Windowsoském. Tato "vada" sice vůbec nic nezpůsobuje, ale já nemůžu spát dokud nepříjdu na to jak se toho zbavit.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Kde se uchovává seznam nainstaloných programů?
Vyzkoušej SKTools.
Tak jsem s tím vyskoušel co se dalo. A nic:-( Kde jen ten zdroj toho seznamu může být schovaný?
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 22, 2010 19:36) --
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 22, 2010 19:36) --
Tak jsem si s tím pořádně pohrál a povedlo se. Moc dobrej soft. Díky za tip.IkE Blaster wrote:Vyzkoušej SKTools.