Rychlý pohled na stánek Qualcommu: Netbooky s Androidem

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na stánek Qualcommu mám ještě v plánu se vrátit, nyní se s vámi ale podělím alespoň o několik fotografií. Nejvíce mě zaujaly prototypy netbooku s procesorem Snapdragon a operačním systémem Android, který je celkem zásadním způsobem upraven. Na ploše je spousta prostoru pro různé widgety a jednotlivé nabídky jsou upraveny tak, abyste měli pocit, že pracujete s netbookem vybaveným plnohodnotným operačním systémem. Přítomnost Androidu má celou řadu výhod (jednoduchost prostředí, snadná orientace, velmi dlouhá výdrž na jedno nabití). K vidění dále byly nejrůznější komunikátory se Snapdragonem a prostor zde dostala i platforma Brew, kterou využívá například telefon HTC Smart. Osobně mě zrovna tenhle počin nechává zcela chladným, ale díky své nízké ceně si samozřejmě své zájemce určitě najít dokáže. Jejich expozici jsem prolétl v rychlosti, protože jsem pospíchal do press centra, ale určitě se tam ještě vrátím. Touto bleskovkou se s vámi na několik okamžiků loučím, jdu opět lovit další zajímavé kousky po pavilonech a před 15. hodinou se přesunu na tiskovou konferenci Microsoftu, kde by měl Steve Ballmer představit Windows Mobile 7 (Windows Phone 7 Series). Pokud bude v místě fungovat internet, budete moci sledovat textový online přepis na adrese http://live.smartmania.cz, případně online video přenos zde.

obrázek

obrázek

obrázek

obrázek
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Ta první fotka - BRAND má něco do sebe co se táče vzhledu... Zbytek mě přijde jako hračky pro děti. Hlavně třetí fotka - SKYLIGHT :)
Post Reply

Return to “HTC telefony”