Nové oficiální ROM 1.66.x.x + nové radia
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Nové oficiální ROM 1.66.x.x
Noooo, tak já stejně musel použít CZFix, aby mi chodil jak zvuk, tak dioda
-
discodivaa
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Ahoj,
jake mate zkusenosti s ROM 1.66 po delsim pouzivani. Vyplati se upgrade? Zmenila se nejak vydrz, vlastnosti?
Diky za informace
jake mate zkusenosti s ROM 1.66 po delsim pouzivani. Vyplati se upgrade? Zmenila se nejak vydrz, vlastnosti?
Diky za informace
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Vydrz se zplepsi celkem dost, ale to bude hlavne novym radiem, ktere muzes nahrat solo i na 1.48.
-
discodivaa
- nováček

A muzu si nahrat nove radio na telefon bez HardSPL. A rad bych se vyhnul HardResetu. Je to mozne? Diky
Není, HSPL je pro nahrání Radio ROM nutné.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Nové radio dá flashnout bez hardresetu, ale HSPL se musí udělat. A to stávající instalace neovlivní.
-
Spinner
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Mám stejný problém. Napiš mi prosím odkaz, kde se dá stáhnout ten CZFix. DÍKY.Libunda wrote:Noooo, tak já stejně musel použít CZFix, aby mi chodil jak zvuk, tak dioda
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Staci hledat,bylo to tu uz milionkrat
http://old.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 866#382866" onclick="window.open(this.href);return false;
bod 15 a 48!
http://old.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 866#382866" onclick="window.open(this.href);return false;
bod 15 a 48!
-
Spinner
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Děkuji. To jsem přehlédl.
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Nové oficiální ROM 1.66.x.x + radia
Nové rádio pro HD2 verze 2.08.50.08_2 viz první post.
Připojuji s k výše uvedené prosbě o porovnání ROM 1.66 s 1.48 se všemi změnami. Nestačilo by jenom přehrát Radio na poslední verzi? V té 1.66 ofiko zase zabírá místo Copilot? Kolik je po resetu volné paměti? Co baterka? Rychlost?
Děkuji každému hochu upřímnému za informace předem....
Děkuji každému hochu upřímnému za informace předem....
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Pánové, mění někdo z vás při flashnutí nového rádia i Rillphone??
Osobně jsem toto totiž vynechal u všech dosavadních flashnutí a je to OK.
Jak na tom jste Vy??
Osobně jsem toto totiž vynechal u všech dosavadních flashnutí a je to OK.
Jak na tom jste Vy??
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Jednu chvíli jsem měl cukání, ale po projetí diskuzí na XDA raději ne, neměním.
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
zatím jsem nikdy neměnil a ani nebudu. raději.
Panove, tak jsem vcera rano flesnul oficialni verzi 1.66 a potom jeste Radio 2.08. Touhle dobou bych predtim byl nekde kolem 10% baterie, ted mam pri stejnem, mozna castejsim pouzivani 25%. Zadnej obrovskej rozdil, ale kdybych netestoval novou flash a porad se v tom nestoural, tak bych se asi dostal jeste vejs, takze vydrz super. Signal GPS chytnu i uprostred obyvaku, 4 druzice, paraaada, predtim mam odzkouseno, ze signal nebyl, respektive byl, ale ty prouzky u druzic byly sedy a nebyly tak vysoko. Prepinani na 3G funguje temer bezvadne, furt to nelita sem a tam. I normalni signal se mi zda lepsi, v miste kde jsem predtim volal a vypadavalo to to ted vola bez problemu, to je ale muj subjektivni dojem, muze to byt i pocasim a tak. ROMka obsahujhe vsechny updaty sms a tak, takze jsem uz nic neinstaloval, fotak bez ruzoveho nadechu. Zatim vsechno funguje jak ma, bug z reproduktorem v horni liste vyresila uprava, respektive promazani registru. Kdosi se ptal na CoPilota, tak toho oficialni ROM 1.66 obsahuje. Bohuzel jsem si po restartu nevsiml volne pameti a mista, ted uz to mam zaflakany mrakama veci, takze uz je to neobjektivni. ROM mam bez pocesteni a jsem maximalne spokojen, ba primo nadsen oproti minule ceske verzi , ktera byla pomalejsi, mnela mraky bugu. To jsou zatim moje postrehy, dal ukaze cas, zatim ale maximalni spokojenost.
EDIT: Hledam manila soubor v kterem bych si mohl upravit format datumu v kalendari. Ne na hlavni obrazovce v today, tam jsem si ho upravil, ale primo v kalendari. Prosim pisnete mi, jestli nekdo vite ktery to je. Pro ceskou verzi vim, ktery to je, ale mam anglickou original verzi ROM bez pocesteni.
EDIT: Hledam manila soubor v kterem bych si mohl upravit format datumu v kalendari. Ne na hlavni obrazovce v today, tam jsem si ho upravil, ale primo v kalendari. Prosim pisnete mi, jestli nekdo vite ktery to je. Pro ceskou verzi vim, ktery to je, ale mam anglickou original verzi ROM bez pocesteni.
-
discodivaa
- nováček

2Yopi: Ahoj, jakou ROM jsi nainstaloval. Myslel jsem, ze ROM pro East Europe jeste neni.
Dik za info
Dik za info
WWE_1.66.405.2_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship.exe a potom posledni oficialni radio.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Pro info - používal jsem poslední týden 2.08 Radio ROM a vrátil jsem se zpět k 2.07.51. Je s ní vyšší výdrž baterie i lepší příjem 3G. rilphone.dll ponechávám z originální ROM.
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Osobně jsem s rádiem 2.08.50.08_2 více spokojen než s rádiem 2.07.51! Naopak se mi zdá že s rádiem 2.08 je vyšší výdrž baterie a větší stabilita GSM (konkrétně přechod z 3G na GPRS/EDGE).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Urcite,mohu to jen potvrdit,jiz zminene radio 2.08 je na tom urcite jeste lepe at uz se zminenou vydrzi tak stabilitou samotnou.