Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)
Používám iGO8 na všem, kde to jde včetně MIA. Spolu se skinem Gurjon, je to to nej, co jsem zatím v navigacích vyzkoušel.
Jen bohužel zatím není vyřešeno rozlišení 800X480. Úpravu pomocí sys.txt jsem zrušil, ta to pouze roztáhne na celý displej.
Jen bohužel zatím není vyřešeno rozlišení 800X480. Úpravu pomocí sys.txt jsem zrušil, ta to pouze roztáhne na celý displej.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Rozlišení 800X480 je na HD2 plně funkční. Používám taky Gurjona a naprosto bez problémů.
A to ti naskočilo samo do 800x480, nebo jsi musel upravovat sys.txt?
-
Milan Pištělka
- smartguru

MUsí být upraven sys.txt, přikládám můj jako přílohu ke stažení.
Ale je možné, že to ani potom nepojede, protože musí být správné soubory branding.zip a data.zip.
Informace k iGO8 kromě jiného čerpám na těchto stránkách.
Je to od člověka, který umí iGO hodně dobře.
Ale je možné, že to ani potom nepojede, protože musí být správné soubory branding.zip a data.zip.
Informace k iGO8 kromě jiného čerpám na těchto stránkách.
Je to od člověka, který umí iGO hodně dobře.
- Attachments
-
- SYS.TXT
- (4.01 KiB) Downloaded 358 times
Potom nečteš pořádně příspěvky. Psal jsem: Jen bohužel zatím není vyřešeno rozlišení 800X480. Úpravu pomocí sys.txt jsem zrušil, ta to pouze roztáhne (čili zdeformuje) na celý displej.
EDIT:
Ale POZOR: Je nový skin GJ 6.15 a podporuje i 800x480 a 480x800. Zřejmě HD2 zabodovala i u nich
. Jdu na to. : http://www.gurjon.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT 2:
Jede, jen je potřeba iGO8 odinstalovat a znova nainstalovat, potom už jede na celou obrazovku. Zatím se mi ovšem nedaří orienatce na šířku - nereaguje to, stále jede na výšku.
EDIT:
Ale POZOR: Je nový skin GJ 6.15 a podporuje i 800x480 a 480x800. Zřejmě HD2 zabodovala i u nich
EDIT 2:
Jede, jen je potřeba iGO8 odinstalovat a znova nainstalovat, potom už jede na celou obrazovku. Zatím se mi ovšem nedaří orienatce na šířku - nereaguje to, stále jede na výšku.
-
Milan Pištělka
- smartguru

To jsme si nerozuměli. Já používám skiny upravené na 800x480.
Dimka(W) 1.1.26(a)-Tomsoft
GJ6.9.1p mod Lakva&TomSoft.
Dimka(W) 1.1.26(a)-Tomsoft
GJ6.9.1p mod Lakva&TomSoft.
Já používám novějšího Dimku (Tomsoft) - 1.1.31(a) - ale i na to starším skinu mi IGO8 běželo parádně jak na výšku, tak i na šířku. Stačí přepnout zobrazení v navigaci...
-
Stanley248
- nováček

- Zařízení: HTC DESIRE
Při nainstalování orig. IGO8 do HD2 ji nelze spustit. Spouštěcí ikona se sice nainstaluje, ale při objevení se hlavní obrazovky navigace na displeji tato obrazovka okamžitě zmizí a hlásí to : Previous instatnce of IGO8 has not finished exiting yet.Please tri again in a few seconds or soft-reset your device. Zresetuju to a stále se to opakuje. Počáteční instalace se chovala nestandartně, vůbec mi to skoro nic nenabízelo a proběhla hodně rychle.Vypadá to, že se to vlastně ani nechce pořádně nainstalovat. Jinak mám verzi ROM 1.48.479.1 a verzi operačního systému 5.2.21869.Byl jsem s tím i ve spec. prodejně na mobily a taky si s tím neporadili.Podotýkám, že mapa je koupená legálně z obchodu, tudíž by neměla mít žádný problém. Děkuji předem za příp. radu, co s tím.
-
Milan Pištělka
- smartguru

Před instalací je nutné odstranit všechno, co se týká iGo8. tzn. i z registrů a pak ještě pro jistotu udělat SR.
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
mam takovy dotaz...v HD2 používám copilot, ted jsem si všiml že mi často nefunguje to upozorňování na rychl. omezení, zobrazování rychlostního limitu...funkce je zapla...tak se chci zeptat jestli tato funkce není dostupná pořád, nebo prostě čím by to mohlo být...diky
Dobrý den,
mám takový problém. Nainstaloval jsem si k navigaci TomTom i navigaci iGo. iGo jde normálně spustit, najde, kde jsem, vše funguje jak má. Když zadám hledat - najít adresu - tam můžu zadat Česká republika - chci zadat město a na klávesnici se objeví jenom pár písmenek a navigace začne pípat a dál nic zadávat nejde. Když mám aktuální polohu a chci ji uložit, tak se mi objeví název ulice Sadová a ze Sadová mi to začne psát a s takovou bambulkou nad tím a nejde to smazat. Nevíte, co dělám blbě a jak to opravit?
mám takový problém. Nainstaloval jsem si k navigaci TomTom i navigaci iGo. iGo jde normálně spustit, najde, kde jsem, vše funguje jak má. Když zadám hledat - najít adresu - tam můžu zadat Česká republika - chci zadat město a na klávesnici se objeví jenom pár písmenek a navigace začne pípat a dál nic zadávat nejde. Když mám aktuální polohu a chci ji uložit, tak se mi objeví název ulice Sadová a ze Sadová mi to začne psát a s takovou bambulkou nad tím a nejde to smazat. Nevíte, co dělám blbě a jak to opravit?
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Samozrejme vime. Uprava souboru sys.txt. Je to popsano i v tomto vlakne. Pohledej.
-
Stanley248
- nováček

- Zařízení: HTC DESIRE
V pondělí jdu kartu reklamovat a ať mi to zkusí nainstalovat, příp. použít kartu z jiné sady. Začínám být taky přesvědčený o vadném programu. Zatím všem moc, moc děkuji o velkou snahu mi pomoct. Ozvu se, jak to dopadlo.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 15, 2010 19:41) --
Slíbil jsem, že oznámím, jak to dopadlo.Karta bez problémů vrácena a pravděpodobně vadná!!! Jinak už vše funguje, díky jednomu neobvykle ochotnému uživateli z tohoto serveru !! Samozřejmě děkuji i všem, kteří měli snahu mi pomoci. Mimochodem jsem dnes zjistil, že Igo8 je úžasná navigace. Mám v autě navigaci TomTom 930, ale tahle je pravděpodobně o hodně lepší, jak po stránce informací, tak po stránce grafické a skvěle na HD2 funguje, všem doporučuji !!! V následujících dnech budu testovat. Díky za tyto stránky a tohle fórum!!
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 15, 2010 19:41) --
Slíbil jsem, že oznámím, jak to dopadlo.Karta bez problémů vrácena a pravděpodobně vadná!!! Jinak už vše funguje, díky jednomu neobvykle ochotnému uživateli z tohoto serveru !! Samozřejmě děkuji i všem, kteří měli snahu mi pomoci. Mimochodem jsem dnes zjistil, že Igo8 je úžasná navigace. Mám v autě navigaci TomTom 930, ale tahle je pravděpodobně o hodně lepší, jak po stránce informací, tak po stránce grafické a skvěle na HD2 funguje, všem doporučuji !!! V následujících dnech budu testovat. Díky za tyto stránky a tohle fórum!!
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
nemáte někdo nejnovější skin DImka do iGO? Nemůžu ho najít...
dík moc
dík moc
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
no třeba zde http://www.ce4you.cz/chats/view_topic.asp?t=32219" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Oficiální update CoPilotu pro HD2: http://www.alk.com/htc/au/hd2-update.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
je to ta samá aktualizace copilot jako když jsem ji aktualizoval z telefonu přes aktualizace? díky m
ahoj, mám problém včera jsem nainstaloval tomtom verze 7.918 určenou pro HTC HD2. Při instalaci mi to napsalo že instalace přepíše starší verzi tomtoma ( 7.916 ) potom to začalo instalovat a napíše mi to instalace se nezdařila. Pokoušel jsem se tedy odinstalovat starší verzi přes odebrat programy - odinstalovat, ale to taky bohužel nejde. Takže tedka mi navigace nešlape ani jedna. Nevíte jak Toho tomtoma odinstalovat nebo co potřebuji k úplné odinstalaci tomtom.
Já bych se obrátil na prodejce navigace, případně zkusit odinstalovat starší verzi a vyčistit PDA programem SK Tools
-
Milan Pištělka
- smartguru

Já bych toho prodejce rád viděl, protože na českých stránkách TomTom není ani zmínka o verzi pro PDA.
Ona jejich obchodní politika v rámci SW pro PDA je značně idiotská. Podobně jako iGO. Jednu z nich bych rád koupil, ale není kde.
Ona jejich obchodní politika v rámci SW pro PDA je značně idiotská. Podobně jako iGO. Jednu z nich bych rád koupil, ale není kde.