Task manager

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Task manager

Příspěvek od honefr » čtv úno 11, 2010 12:30

Dobrý den, před nedávnem jsem poprvé flešnul ROMku. Mám Artemis HD2 ROM Ver 3.0 ROM a nemůžu donutit žádným způsobem aby se aplikace zavíraly, vždy se jen minimalizují a ani nevím jaký použít task manager protože všechny co znám jsou na WM 6.5 :-(
Tak jestli někoho něco napadá tak budu vděčný za rady :wink:

P.S. Včera jsem chtěl zkusit tu 6.5.x romku od miriho ale po fleši se mobil ani nezapl, byl zasekléj na nápisu HTC.
Ani vyndat baterku nepomohlo, HR nepomoh, nic...
Nevím čím to mohlo být, jestli chyba miriho nebo mýho HTC :smt102

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

Task manager

Příspěvek od fido_cz » čtv úno 11, 2010 12:57

Zavirat krizkem umi tahle ROMka
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=615098" onclick="window.open(this.href);return false;
o TaskManu nevim.

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Task manager

Příspěvek od honefr » čtv úno 11, 2010 13:15

Dík za tip, ROM vypadá dobře ale nevím jak vyřeším že se mi vůbec, ale opravdu vůbec nelíbí ty hodiny a navíc mě znepokojuje to sense na šířku jestli se budou otáčet obrázky na kartě obrázky a hudba na záložce hudba jako do teď.
Kdyby se to nějak vyřešilo tak bych i do ní šel.

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Task manager

Příspěvek od tomkulitom » čtv úno 11, 2010 13:20

Možná Artemix umí, když klikneš na ty hodiny vpravo nahoře, tak ti vyjede okno kde se dají aplikace zavřít, takový Task man. Jestli se nepletu u jiné ROMky.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Task manager

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv úno 11, 2010 13:26

Hodně dobrý taskmanager je tento. Funguje ve všech verzích WM.

MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: čtv úno 04, 2010 9:18
Zařízení: Lumia 920

Task manager

Příspěvek od MiroS » čtv úno 11, 2010 13:34

v Artemis Rom ide zatvárať aplikácie krížkom.... Stačí ťapnúť na hodiny v pravom hornom rohu a vybehne ti task mamager....

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Task manager

Příspěvek od honefr » čtv úno 11, 2010 14:12

To vím, ale já myslel rovnou.
V předchozí ROM (6.5) jsem třeba v průzkumníku kliknul na křížek a průzkumník se ROVNOU zavře, tady u Artemise kliknu na křížek = aplikace se minimalizuje, a pak kliknout na hodiny na task manage a tam zavřít.
Mě to příjde šílené zavírat na dvakrát :smt089

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv úno 11, 2010 15:04) --

Jupííí, vyřešeno, kápl na to Milan Pištělka a mu velice děkuji.
Teďka se aplikace rovnou zavírají + má to plno funkcí + jsou spuštěné aplikace nahoře v té lištičce takže se mezi aplikacema mohu velmi rychle přepínat aniž bych musel najíždět do task manageru.

Co já bych si bez tohodle fóra počal, DÍKY VŠEM

Uživatelský avatar
miškolc
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: úte kvě 22, 2007 18:56
Zařízení: HTC Vox & HTC HD2
Bydliště: Hodonín
Kontaktovat uživatele:

Task manager

Příspěvek od miškolc » ned úno 14, 2010 3:37

Jenom pro doplnění, kdyby chtěl někdo zkusit jiný, tak je tu ješte ArkSwitch - je primárně určený pro 6.5.x , spouští se v levém horním rohu, nemá žádné extra funkce ale funguje bezproblémově.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... =ArkSwitch

Další je X2 Taskmanager for WM 6.5.3 ale ten jsem ještě nezkoušel
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614172

A nový Resco Explorer 8 má taky vlastní jednoduchý task manager...

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Task manager

Příspěvek od nAscA » sob bře 06, 2010 10:19

Anebo HTC Task Manager.
Přílohy
HTC Task Manager.cab
(412.33 KiB) Staženo 57 x

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Task manager

Příspěvek od Radek Hulán » ned bře 07, 2010 0:06

http://arkswitch.codeplex.com/" onclick="window.open(this.href);return false; je opravdu excelentní. Rychlý, přehledný, na přesně správném místě. Ale jen pro WM 6.5.3 a vyšší.

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Task manager

Příspěvek od dada09 » ned bře 07, 2010 8:47

Na WM 6.5.5 ROM Laur. V 1.2 používám XTask 2.19 a funguje bez problémů.Umí zavírat programy hned po tapnutí na křížek a zobrazovat a přepínat aplikace v taskbaru jako to uměl WkTask + spoustu dalších funkcí.

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti