TCPMP 0.72RC1

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
atry
nováček
nováček
Zařízení: palm

TCPMP 0.72RC1

Post by atry »

..zdravim..
..rozchodil jsem tento přehrávač - vše funguje, přehrává, zobrazuje titulky..žádné stížnosti :)
..jediný problém - ikony pro PLAY, STOP atd. jsou "černé na černém pozadí" - dá se toho nějak zbavit? (hledal jsem podobný problém a nikde se neřešilo..chtěl jsem to obejít nastavením nějakých skinů ale pak jsem to vzdal)
..další věc - lze nějak nastavit automatické otáčení obrazu (zkoušel jsem ho přidat do seznamu "otáčejících se" aplikací v BSB tweaks, ale nic...předpokládám, že to musí podporovat i aplikace a proto to nešlo)
..díky za rady

EDIT: vyřešeno

TCPMP na HD2ce - důležité je změnit v nastavení VOLBY - VIDEO - GDI (místo DirectDraw)
(odzkoušená verze "TCPMP-0.72RC1-PPC-SUBTITLES.CAB" a "TCPMP-0.72RC1-PPC-SUBTITLES.CAB")

a změna pozadí (motivu pro win): NASTAVENÍ (za počasím) - NABÍDKA - NASTAVENÍ - DNES
...a vybral jsem motiv "rock and republic black" (pozadí lišt v sense zůstává černé, ale v TCPMP je to dobře)
ondraV
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

TCPMP 0.72RC1

Post by ondraV »

černé ikony na černém pozadí - to je dáno témátkem HTC Black, zkus jiné téma a bude OK;
automatické otáčení - v BsB lze přidat bez problémů, ale dle mého to nemá smysl (jen to pak dělá psí kusy), automaticky se obraz otočí při kliknutí na ikonku "celá obrazovka", ve volbách zvolíš zda se má obraz otáčet doprava či doleva
malinkej
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

TCPMP 0.72RC1

Post by malinkej »

ahoj, můžu se zeptat kde si stáhl TCPMP? já jsem tam nacpal asi 3 verze které jsem stáhl na netu a nepodařilo se mi rozchodit ani jednu.
ondraV
přispěvatel
přispěvatel

TCPMP 0.72RC1

Post by ondraV »

to už si vážně nepamatuji, můj funkční cab se jmenuje TCPMP-0.72RC1-GF5500Edition-Alpha4.CAB, zkus to třeba tady --> http://www.ppc-experts.org/phpbb/viewto ... f=2&t=4030" onclick="window.open(this.href);return false;
Lugo
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

TCPMP 0.72RC1

Post by Lugo »

ja som skusil aj tieto verzie a nefunguju spravne , aj ked sa spustia ,nerozkoduju obraz a pri pokuse akehokolvek kliknutia zamrzne cely pristroj , no neviem asi zostanem pri coreplayeri aj ked mi chyba AC3.

a mne este nezamrzol nikdy a to skusam vselico
ondraV
přispěvatel
přispěvatel

TCPMP 0.72RC1

Post by ondraV »

to je pořád dokola, jak máš ve volbách nastaveno Video? tipuji, že na DirectDraw, zkus změnit na GDI (nebo i Raw FrameBuffer) a řekl bych, že to pojede.
atry
nováček
nováček

TCPMP 0.72RC1

Post by atry »

..jj díky za radu...čekal jsem že to bude nějakym nastavenim barvy lišt v celejch win, ale nemohl sme to najít..
..dalo mi strašnou práci se proklikat k tomu nastavení..tohle je tam fakt strašně zabordelený (veškerý nastavení je roztahaný po celym telefonu :) )

..pro případ, že by to někdo v budoucnu nezkušený jako já hledal napíšu "kam" jít:
NASTAVENÍ ("na hlavní navigační liště" - za počasím) - NABÍDKA - NASTAVENÍ - DNES
...a vybral Jsem motiv "rock and republic black" (pozadí lišt v sense zůstává černé, ale v TCPMP je to dobře)
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

TCPMP 0.72RC1

Post by jarsou »

ondraV wrote:to už si vážně nepamatuji, můj funkční cab se jmenuje TCPMP-0.72RC1-GF5500Edition-Alpha4.CAB, zkus to třeba tady --> http://www.ppc-experts.org/phpbb/viewto ... f=2&t=4030" onclick="window.open(this.href);return false;
Přesně tuto verzi používám, chodí dobře, ale za boha nemohu přijít na to, jak spustit titulky. Prosím, poraďte.
jirkahop
nováček
nováček

TCPMP 0.72RC1

Post by jirkahop »

Já titulky nijak nezpouštím. Mám je pojmenované stejně jak film a uložené ve stejné složce. Pustím film a titulky běží.
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

TCPMP 0.72RC1

Post by jarsou »

to jsem předpokládal, ale neukáží se...
atry
nováček
nováček

TCPMP 0.72RC1

Post by atry »

..mě to taky titulky načíta automaticky samo (titulky pojmenované stejně jako video)

..převzato z jiného fora:
- program (verze0.71RC1; 0.81RC1...). přehrává titulky formátu *.smi
(jednoduchý konventor titulků na požadovaný formát např. SubtitleWorkshop251 - najít přes google)
- upravená verze programu TCPMP v0.72RC1 zvládá přehrávání *.srt i *.smi titulků
..mě to přehrává SRTčka...a to nevim jestli mám "upravenou verzi" TCPMP
jarsou
přispěvatel
přispěvatel

TCPMP 0.72RC1

Post by jarsou »

mohli byste prosim sem hodit odkaz na verzi, ktera na hd2 umi srt a nekouše se? Ja jich vyzkoušel asi 6, tři padnou hned při spuštění, dvě jedou parádně ale bez titulků a ta, co umí titulky, občas zablokuje vše tak, že je to na reset...
Lugo
nováček
nováček

TCPMP 0.72RC1

Post by Lugo »

ondraV wrote:to je pořád dokola, jak máš ve volbách nastaveno Video? tipuji, že na DirectDraw, zkus změnit na GDI (nebo i Raw FrameBuffer) a řekl bych, že to pojede.
Sorry ,mas pravdu. Stravil som tolko casu skusanim rôznych ktore vobec nefungovali ,ze som na toto nastavenie uplne zabudol.
malinkej
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

TCPMP 0.72RC1

Post by malinkej »

Ahoj, v linku níže je plně funkční TCPMP na HD2. Je to 90 rad. Doufám že to pomůže všem, kteří tento přehrávač hledají.

http://old.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

TCPMP 0.72RC1

Post by Milan Pištělka »

TCPMP jsem podle předchozího příspěvku zprovoznil včetně titulků, ale při spuštění mi dává hlášku, že gfmpeg4.plg není kompatibilní s touto verzí přehrávače.
Mohl by někdo, prosím, tento soubor tady postnout?
Děkuji předem.
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310

TCPMP 0.72RC1

Post by Qaz »

Já osobně používám na mém Aceru tuhle verzi: odkaz.
A je funkční a přehraje MPEG4 včetně titulků (.smi i .srt) :wink:.

Tamta verze z Wmmanie mi taky hlásila hlášku "gfmpeg4.plg není kompatibilní s touto verzí přehrávače", takže videa MPEG4 včetně titulků nešla přehrát.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

TCPMP 0.72RC1

Post by Milan Pištělka »

to Qaz:
Velké díky. To je konečně ono. Vyzkoušel jsem asi 6 verzí a teprve tato je dobrá.
Měla by se někam vytesat.
Lugo
nováček
nováček

TCPMP 0.72RC1

Post by Lugo »

Tato verzia funguje, ale ma svoje neduhy. Mne filmy dost skubou.
A HD2 je uz dost silny stroj, nemal by. Jasne je to dan za sirokou podporu. :-)
Post Reply

Return to “HTC HD2”