Ikonky horního řádku

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Ikonky horního řádku

Příspěvek od honefr » úte úno 09, 2010 19:15

Dobrý den, nevím jestli jsem tupej nebo fakt nejsou ale nemohu najít (ani googlem) žádné takové ty ikonky v tom horním řádku ALE pro WM 6.5.X.
Prosím, neznáte někdo ňáké :?:

ondraV
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: úte pro 01, 2009 15:12
Zařízení: Nokia Lumia 920

Ikonky horního řádku

Příspěvek od ondraV » úte úno 09, 2010 19:31

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465" onclick="window.open(this.href);return false;

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Ikonky horního řádku

Příspěvek od marek_proksa » úte úno 09, 2010 19:54

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584531" onclick="window.open(this.href);return false;

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Ikonky horního řádku

Příspěvek od Milan Pištělka » stř úno 10, 2010 7:26

Podle obrázků ten odkaz od marek_proksa určitě není pro 6.5.X.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Ikonky horního řádku

Příspěvek od marek_proksa » stř úno 10, 2010 9:16

ted nerozumím.... :idea: mne ty ikony normálně fungovaly...cosi mi uniká :?:

tomkulitom
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon srp 17, 2009 12:06
Zařízení: HTC HD2

Ikonky horního řádku

Příspěvek od tomkulitom » stř úno 10, 2010 9:40

Já používám Black Metal. Také nejsou pro 6.5.X, fungují OK, ale občas se mi při došlé SMS ukáže stará ikona. Také se mi po instalaci ikon změní grafika u změny hlasitosti, ale to se dá přežít.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

Ikonky horního řádku

Příspěvek od Vegan » stř úno 10, 2010 9:55

marek_proksa píše:ted nerozumím.... :idea: mne ty ikony normálně fungovaly...cosi mi uniká :?:
Ty ikony co si postnul jsou pro WM6.5 ale zakladel tematu se pta na WM6.5.x coz jsou WM s nabidkou start dole nikoli nahore.

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

Ikonky horního řádku

Příspěvek od honefr » stř úno 10, 2010 10:01

tomkulitom píše:Já používám Black Metal. Také nejsou pro 6.5.X, fungují OK, ale občas se mi při došlé SMS ukáže stará ikona. Také se mi po instalaci ikon změní grafika u změny hlasitosti, ale to se dá přežít.
Bum a jsme doma, právě jak zachovat tu sense grafiku při změně hlasitosti řeším.
Tá WM grafika s tím odporným kvíkáním mi vadí. + sense grafika má jednu výhodu pokud zmáčknu na boku telefonu tlačítko pro změnu hlasitosti tak se nezmění hlasitost ale jen ukáže obrazovka se změnou hlasitosti a až pak se změní hlasitost, v tom vidím výhodu i v tom že pokud chci rychle změnit zvuk na vibrovat (na schůzce třeba) tak jen zmáčknu boční tlačítko a dám "vibrovat", ovšem ve WM gravice zmáčknu boční tlačítko a nechutně nediskrétně to pípne.
Tak teď nevím jestli víte co myslím, no ale to je jedno, tak k věci, já teda sháním ikonky které tu sense grafiku zachovají a nevyšoupnou jí.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř úno 10, 2010 10:34) --

Tak jsem zkusil nainstalovat ty z odkazu od ondraV a fungují + je zachováno sense.
No super, to je to co jsem tak dlouho hledal.

ondroV DĚKUJI MNOHOKRÁT

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

Ikonky horního řádku

Příspěvek od marek_proksa » stř úno 10, 2010 13:03

to vegan:

již jsem si všiml... :oops: ....sypu si popel na hlavu... ;-)

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Ikonky horního řádku

Příspěvek od jacek » pát říj 08, 2010 20:22

mám taskbar od Dinika a místo zobrazení baterky používám
DINIK - Anastasia - Taskbar v1.5.cab
(1.74 MiB) Staženo 93 x
Přílohy
AvianWavesBattLineSvcV2.CAB
(32.45 KiB) Staženo 63 x

dada09
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte srp 11, 2009 18:59
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Tábor

Ikonky horního řádku

Příspěvek od dada09 » sob říj 09, 2010 5:05

Pozor na to.Ne všechny taskbary fungují na všech ROM. Já mám na Miriho V 20. Elegancia taskbar 2.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741016
Přílohy
Screen01 (384x640).jpg
Screen01 (384x640).jpg (190.69 KiB) Zobrazeno 1649 x

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Ikonky horního řádku

Příspěvek od jacek » sob říj 09, 2010 8:17

v pohodě Jackale :wink:

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host