services.exe

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
abcdef
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

services.exe

Post by abcdef »

Nazdárek, túto hlášku, že sa vyskytol nejaký problém so services.exe a odoslať/neodoslať microsoftu mi vyhodí pri zapnutí telefónu.. pravdepodobne to bude nejakou instalovanou aplikáciou, keď pak nahodím plný backup, je to v poho.. nedá sa s tým robiť ešte niečo iné, ako buď vyplnúť hlásenie o chybách, alebo obnova zálohy... aj po odinstalovaní posledných aplikácii to tam ostane. Nejaký nápad :idea: ?
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

services.exe

Post by Milan Pištělka »

V BsBTweaks jde vypnout hlášení o chybách.
abcdef
nováček
nováček

services.exe

Post by abcdef »

Jasné, to ide vypnúť priamo v Sense, ale radšej by som bol, keby viem, čo presne môže takú chybu spôsobiť, aby som sa tomu mohol vyhnúť. Mať tam chybu a vypnúť len hlásenie mi nepríde ako najlepšie riešenie, aj keď je dosť pohodlné :)
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

services.exe

Post by koumes »

Tak zálohuj data a proveď HR.Neobnovuj pak data,ale chvílí otestuj čistou ofic.rom.
abcdef
nováček
nováček

services.exe

Post by abcdef »

Doplním jeden postreh.
... chyba naskočí po instalovaní libovolnej aplikácie do zariadenia, keď instalujem na kartu, všetko je v ok. Nikdy mi to nedelalo až cca 2-3 týždne dozadu sa to stalo (neviem, ktorá aplikácia to spôsobila ako prvá), po obnove zálohy to je v poriadku.
Písal som hore, že chyba ostáva aj po odinstalovaní nových vecí, tak nakoniec nie. Keď niečo nainstalujem priamo do ppc, hodí to tú services.exe chybu..(po starte telefónu to naskočí po zadaní pinu), ale keď poslednú aplikáciu vyhodím preč, chyba zmizne :)

Ešte jedna stupídna otázka, keď urobím HardReset a nahrám zálohu, všetko bude tak jak bolo pred HardResetom, úplne komplet stejné, kontakty, nastavenia internetu atď, všetko funkčné jak teď? :) ... pýtam sa pre istotu :)
Franky52
přispěvatel
přispěvatel

services.exe

Post by Franky52 »

Vše bude stejné
Meggy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, DELL STREAK

services.exe

Post by Meggy »

tak jsem na tom stejně

instaloval jsem HDTweakCZ a po restartu se objevila hláška: vyskytla se chyba s services.exe

nefunguje mě levá a zpětná hw klávesa v aplikaci spb mobilshell....dřív jsem s ní spustil dialer inesoftu, teď nic, jen při podržení se spustí volba přepnutí mezi sense a spb

někdy se při restartu fon sekne na této hlášce a nejde s ním nic udělat

nějaký nápad co s tím? tedy kromě HR
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

services.exe

Post by dark_hood »

ste si isti, ze HDTweakCZ ma slapat aj na HD2 ?
Post Reply

Return to “HTC HD2”