Nové oficiální ROM 1.66.x.x + nové radia

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Nová oficiální ROM 1.66.707.1

Post by mike-biker »

Pravděpodobně chybka ve spojení s PC. Předpokládám, že jsi se připojil přes Active Sync, pak normálně se zapnutým přístrojem spustil HSpl, potvrdil a naběhla trikolóra s nápisem USB dole. Pak jen sleduješ rychlý proces, potvrdíš, že vidíš nápis " We hacked it! :-) a done. Něma problema. Pokud to nejde, je problém v synchronizaci a měl bys smazat relaci a vytvořit novou. Zkus i jiné PC. :!:
Po úspěšném hacknutí znovu Vol down a power: Musí se objevit CotullaHSPL. 8-)
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Post by marek_proksa »

chci se zeptat jesli verze pro evropu obsahuje copilot,už mně nebaví čekat až bude pro evropu vychodní...díky m
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Obávám se, že ano. :evil: . Já už se těším, jak si vykuchám ROMku, podobně jako na Xperii, kde jsem z 200MB docílil snížení na 75Mb. ;-)
stannanek
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

Post by stannanek »

Ahoj, pokud nainstaluji novou ROM, musím doinstalovat předcházející opravy(foto, SIM, SMS, kalendář?). Nebo tyto opravy nová ROM obsahuje? Děkuji
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Drtivou většinu bugů nová ROM odstraňuje, na XDA jsou k ní nějaké poznámky a tweaky, tuším, ale teď se tam nemohu připojit. Mrkni se na to. ;-)
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

Za poslednich par dnu jsem vyzkousel spoustu "ukukchtenych" ROM na zakladu 1.66 a ani jedna nebyla bez chyby. Vetsinou jsou to drobnosti, ktere me ale stvaly. Nektere jsou uzasne rychle, ale zase je to na ukor mensi vydrze. Tak jsem se vratil k oficialni 1.66 a jsem spokojeny.
pete
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Post by pete »

Napsal jsem včera ostrý dopis do HTC ohledně nedostupnosti nejnovější ROM 1.66 pro náš region a okamžitě mi odpověděli. Vypadá to, že zpoždění má na svědomí starý známý Sunnysoft....

Tady je odpověď od HTC:

"New Response From [ Bo (Eastern EU - Baltics Support (Customer Service)) ]
Dear Peter

Thank you for your enquiry about the ROM upgrade for HTC HD2 and feedback about the content of HTC webpage.

In order to provide the best service to HTC customers in the region we are cooperating with third party company who is working on language localization for this ROM upgrade. Once this will be ready the ROM upgrade will be released for your region.

We are wery sorry you are experiencing issues with HTC devices and have a feeling that we are neglecting customers in your region. Let me assure you that this is not HTC intention at all. We value our customers worldwide and are trying to provide the best support possible.

Please let me know if you are experiencing any issues with any device and we will do our best to help.

If there are any other enquiries, please let me know and I will be happy to check for you.

Best regards,

Bo K
HTC"
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: NEXUS 4

Post by PITT »

Zajímavý , před nedávnem jsem si u nich taky stěžoval kvůli room na HD omlouvali se (dokonce i volali) ale nic neřešili až nakonec novou room nechal stáhnout sunnysoft. Tam bude asi zakopaný pes.
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Škoda že jsme na tom biti i my, co nás zpomalovací bug - CZ lokalizace nebere. :evil: Ale chápu to, stejně mám HSPL a tak to mám na háčku.
Jak zde bylo již komentováno a já jsem to psal, díky klukům z XDA, ale někdy jsou jejich ROMky kontraproduktivní. Shit a bordel od výrobce vyhodí a svůj přidají! :evil:
Snad se zadaří, aby na to byla podobná "Kitchen" jako na Xperii. Tam si uživatel odebral z ROM co chtěl a bylo...
Kdyby byl někdo schopný, kdo by ji dokázal "rozebrat", vykostit a potom složit přes Ervius Kitchen?! :idea:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Tak třeba konečně odstraní ty bugy...to jich je fakt tak moc? Já tedy nemám s ovládáním PDA v angličtině problém, ale stejně bych radši češtinu, kvůli pocitové stránce. S počeštěním od SS jsem na Diamondu a HD nikdy neměl problém, zpomalování jsem si nevšiml.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

mike-biker wrote:Kdyby byl někdo schopný, kdo by ji dokázal "rozebrat", vykostit a potom složit přes Ervius Kitchen?! :idea:
Napiš mi na jabber nějak to dáme dohromady :-)
pointa23
nováček
nováček

Post by pointa23 »

Chci se zeptat kde si stáhnu tuto oficiální 1.66 ROMku ? Na stránkách HTC mi to stáhnout nejde, hází mi to něco že moje zařízení je pasé. Děkuji.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

Ona taky zatím není oficiální pro náš region. Takže buď počkej a nebo musíš přes HSPL. Najdeš ji na xda-develop., nebo na WMmania. Tady možná také někde v odkazu.
rein
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl

Post by rein »

pointa23 wrote:Chci se zeptat kde si stáhnu tuto oficiální 1.66 ROMku ? Na stránkách HTC mi to stáhnout nejde, hází mi to něco že moje zařízení je pasé. Děkuji.
Tu máš všetky 1.66 pokiľ chceš stiahnuť s ofico stránok tak zadaj SN:xxxxxx a ťaháš :wink: .
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Post by marek_proksa »

ma rom 1.66 WWE již na klávesnici písmena ž,č,š,....atd, prostě interpunkci, nebo to bude mít až verze pro vých. evropu? mi už se nechce moc čekat.....tak mně zajímají event. další rozdíly mezi verzi WWE a verzi pro nás...dííky m
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Pokud si zvoliš ROM 1.66 WWE s CZ lokalizací, tak by tam měla být i CZ klávesnice. 8-)
pepe111
nováček
nováček

Post by pepe111 »

Chcem sa spýtať pri prehravaní videa mi pri west eu romke 1.66 nejak neukazuje pri zvyšovaní zvuku ukazovatel je na to nejaký cab dík
Teroo
nováček
nováček

Post by Teroo »

nechapem..preco stale nie je nova Rom dostupna aj pre nas region..
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Prý kvůli té pitomé češtině. :evil:
hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 830 a 950