Milan Pištělka wrote:Právě jsem vyzkoušel a funguje bez problémů. Dobrá práce.
Návrh na vylepšení: v nastavovacím okně by bylo dobré mít přímo možnost si vybrat požadovaný adresář z rozbalovacího seznamu.
Díky. S tímto návrhem počítám do budoucna, určitě to bude pohodlnější.
Marty.P wrote:Myslím že by mohlo být dobré,kdyby program byl na ploše i když je telefon offline a při připojení by se všechno co bylo přesunuto v offline režimu zkopírovalo.
Tohle už by bylo obtížnější. Zkusím se nad tím zamyslet, ale nic neslibuji.
Jiří Hrma wrote:Přidám svůj postřeh: Na Windows 7 (64bit) mám podobně jako Waiet také problémy. Program se při spuštění "přichytí" do levého horního rohu a nelze s ním hýbat. Až po dvojkliku je možné s ním pohybovat na ploše (což ničemu až tak nevadí), nicméně když si nastavím cesty a zkusím zkopírovat nějaké soubory, tak se objeví chybová hláška "program přestal pracovat...". Zkoušel jsem také režim kompatibility i admin. režim, ale stejný výsledek.
Dvojklik pro přesun okna je standardní vlastnost, takto to má fungovat. Co se týče W7, vypadá to na nekompatibilitu knihovny pro přenos přes AS/WMDC právě s nejnovějšími Windows. Pohledám informace o funkční verzi.
Tonda512 wrote:Bude program v dalsich verzich podporovat i linux?
Bohužel určitě ne.
Jinak díky všem za názory! Teď moc času nemám, ale jak bude, zkusím se na některé návrhy podívat.
choze