Zdravím, mám menší problém. Je ovšem možné, že jsem pouze idiot. Mám Xperii s WM 6.1 několik týdnů, vše mi funguje skvěle, ale mám praktické problémy: 1) nemůžu nikde najít počítadlo hovorů, prostě provolaný čas na odchozí a pak i příchozí hovory.
2) nikde není počítadlo sms odchozí/příchozí, navíc nějak nechápu systém doručenek, jestli vůbec u Xperie existuje
3) není zde ani počítadlo jakýchkoliv přijatých dat, čímž vzhledem kmému tarifu může nastat ne zrovna příjemná situace na koncí zúčtovacího období.
Mohli byste mi někdo poradit, jak tyto problémy vyřešit, případně se vyjádřit k jednotlivým bodům? Prolezl jsem spousty serverů, většinou je v nabídce placený prográmek, ale nejsou finance ještě na tohle, takže bych rád něco free. Battery Status (http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;) jsem zkoušel a buď blbou verzi, ale neúspěšně...
Díky za Vaše příspěvky a v případě, že si myslíte, že je to 100X probráno, tak mi prosím napište kde, ale v takovém podání, abych to pochopil i já...Díky moc!!!
Xperia-sms,volání,data
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Xperia-sms,volání,data
1,3) Počítadlo sms, hovorů a dat není v základu systému, můžeš si to zařídit ale snadno přes některý program. Zrovna jsem ti chtěl doporučit HomeScreen++, to je novější verze programu BatteryStatus a zmíněné funkce má + spoustu navíc.
Nechtělo se mi hledat na netu odkaz, vzhledem k tomu, že je to freeware, tak posílám v příloze rovnou CAB k instalaci. Sám ho používám, takže je určitě funkční. Pokud nepoužíváš TouchFLO ani jiné grafické nástavby, tak by se ti po instalaci měl zobrazit na Homescreenu (Today obrazovka). Pokud ne, aktivuj přes Start-->Settings-->Personal-->Today-->Plugins.
Abys zprovoznil počítadla, musíš je zapnout v nastavení programu.
2) Doručenky fungují, jsou dvojího typu. Buďto potvrzení o úspěšném odeslání sms nebo potvrzení o doručení sms. Pokud se ti nezobrazují, tak je můžeš zapnout pomocí programu Advanced Config 3.3. Spolu s tímto programem ještě ale nainstaluj .NET CF Framework, který je třeba k jeho chodu. Pak spusť Advanced Config, v hlavní nabídce sjeď dolů do kategorie Messaging a tam si zapni buďto SMS sent notification (zpráva o odeslání), SMS delivery notification (zpráva o doručení), nebo klidně obojí. Pak stiskni tlačítko 'Done' a potvrď restart zařízení, na který se tě program zeptá.
Nechtělo se mi hledat na netu odkaz, vzhledem k tomu, že je to freeware, tak posílám v příloze rovnou CAB k instalaci. Sám ho používám, takže je určitě funkční. Pokud nepoužíváš TouchFLO ani jiné grafické nástavby, tak by se ti po instalaci měl zobrazit na Homescreenu (Today obrazovka). Pokud ne, aktivuj přes Start-->Settings-->Personal-->Today-->Plugins.
Abys zprovoznil počítadla, musíš je zapnout v nastavení programu.
2) Doručenky fungují, jsou dvojího typu. Buďto potvrzení o úspěšném odeslání sms nebo potvrzení o doručení sms. Pokud se ti nezobrazují, tak je můžeš zapnout pomocí programu Advanced Config 3.3. Spolu s tímto programem ještě ale nainstaluj .NET CF Framework, který je třeba k jeho chodu. Pak spusť Advanced Config, v hlavní nabídce sjeď dolů do kategorie Messaging a tam si zapni buďto SMS sent notification (zpráva o odeslání), SMS delivery notification (zpráva o doručení), nebo klidně obojí. Pak stiskni tlačítko 'Done' a potvrď restart zařízení, na který se tě program zeptá.
- Attachments
-
- HomeScreen++.cab
- Instalace přímo z PDA
- (211.03 KiB) Downloaded 106 times
-
- NET CF v3.5.cab
- (2.57 MiB) Downloaded 436 times
-
- Advanced Config v3.3.cab
- (281.14 KiB) Downloaded 100 times
Xperia-sms,volání,data
Díky moc, ani jsem tohle nečekal... Mám stáhnuto, nastaveno, prostě super. Teď se jen trochu vyznat v nastavení Home Screenu... (původně jsem stáhl dva soubory a ani jeden nejel, Tvůj třetí ano).
Takže díky ještě jednou, hned je život lepší
Takže díky ještě jednou, hned je život lepší