Zaheslovaná složka
Zaheslovaná složka
Nazdarek,
chci se zeptat jestli existuje bud nejaka aplikace nebo jestli je nejaka takove moznost v HTC HD2 ze si muzu dat neco do urcite slozky a zaheslovat to aby se tam nikdo nedostal?? a nebo podobne reseni?
dekuji moc za kazdou odpoved.
chci se zeptat jestli existuje bud nejaka aplikace nebo jestli je nejaka takove moznost v HTC HD2 ze si muzu dat neco do urcite slozky a zaheslovat to aby se tam nikdo nedostal?? a nebo podobne reseni?
dekuji moc za kazdou odpoved.
Slozka na heslo.
V Resco Exploreru si můžeš zaheslovat fajly...
-
Kolda.o
- častý přispěvatel

- Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Slozka na heslo.
jj resco je dobry napad. pokud ti staci jen hlidat citlive udaje pouzij spb wallet.
Slozka na heslo.
já používám keepass a jsem s ním spokojen
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Slozka na heslo.
Spb Wallet je vynikající. Líbí se mi na něm hlavně synchronizace s PC přes AS. Pohodlně si vše zapíšu na PC a synchronizuju. Super grafika.
Slozka na heslo.
Na hesla atd. je asi nejlepší Ilium eWallet, je teď v nové verzi 7. Synchronizace s PC, super grafika, ovládání prsty...
Slozka na heslo.
Já na hesla používal dlouhou dobu aplikaci MvH. Byla vynikající, PDA se nemuselo ani vytahovat z kapsy. V posledních letech je však tato aplikace čím dál více poruchová, takže na výpomoc beru SPB Wallet a jsem spokojen...
Slozka na heslo.
Právě jsem koupil a nainstaloval do počítače i do HD2 eWallet 7 (aktuální cena cca 393,- Kč) a po prvních pokusech jsem nadšený. Pěkná grafika, snadné ovládání, bude radost s tím pracovat, už tam jdu cpát data.
Slozka na heslo.
Chlapi dival jsem se na vesmes skoro vsechny programy co jste mi tu psali, opravdu bych potreboval jen jednoduchou aplikaci, coz znamena ze do ni najedu a vyberu slozku ktera v te aplikaci bude mit moznost ji zaheslovat. Ve slozce budu mit veci ktere budou top secret napr. FOTKY, VIDEA
nebo alespon nejaky postup jak bych to mohl v urcitem programu co jste mi tu poradili udelat.
Popr. Link na free plnou verzi pokud by jste vedel, ja si nektere nasel ale byli to pouze trial verze...
Děkuji mnohokrat!!
Popr. Link na free plnou verzi pokud by jste vedel, ja si nektere nasel ale byli to pouze trial verze...
Děkuji mnohokrat!!
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Zaheslovaná složka
Ja si myslím že najlepšia voľba pre teba je Resco explorer tu je beta ktorá je free a funguje absolútne bez chybne(neviem o nijakej).
Zaheslovaná složka
Skus toto je to presne co hladas a pouzitelne aj v PC aj v PDA
http://www.freeotfe.org
http://www.freeotfe.org