synchronizace Outlook
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
synchronizace Outlook
no uprimne si za to muzu sam protoze i pokud jsem to mel tak me to nenapadlo a nevedel jsem jak .. ale alespon jsem zacal pouzivat pimbackup a diky tobe se tedka podival i na ten outlook a asi na to prisel 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
synchronizace Outlook
Tak to je fajn, PimBackup je jako pojistka super, ale Outlook je Outlook 
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
synchronizace Outlook
Díky Ospen. Je to tak. Jsem na tom úplně stejně jako barberry.pha.
Když mě to kdysi dávno párkrát smazalo kontakty, tak jsem to neřešil a sáhnul po PIMBackup.
Když mě to kdysi dávno párkrát smazalo kontakty, tak jsem to neřešil a sáhnul po PIMBackup.
synchronizace Outlook
Potvrzuji, že je to bestie, která data žere jak vzteklá. Já používám naštěstí ještě P1i a z něj jsem schopen ty kontakty v Outlooku zase obnovit. Takže napřed vymažu kontakty v HD2, pak je v Outlooku zaktualizuji z P1i a pak HD2 připojím. A když mám štěstí, tak se to podaří....
Ten program je opravdu uživatelsky nepřívětivý a nedodělaný. Naprosto souhlasím s tím, aby se před každou operací, která někde něco smaže, zeptal a nechal si to potvrdit. Chápu, že profíci, kteří s ním pracují denně, tak to nepotřebují, ale většina ostatních čas od času o data přijde....
Ten program je opravdu uživatelsky nepřívětivý a nedodělaný. Naprosto souhlasím s tím, aby se před každou operací, která někde něco smaže, zeptal a nechal si to potvrdit. Chápu, že profíci, kteří s ním pracují denně, tak to nepotřebují, ale většina ostatních čas od času o data přijde....
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

synchronizace Outlook
Kdyby se četli manuály, tak o data nikdo nepřijde. Nic nemaže sám od sebe, maže to co mu svým konáním přikážeš. Vše je právě naprosto logické a jednoduché. Vůbec nejde o to jestli je někdo profík.
Raději už končím, jelikož má slova stejně nepadají na úrodnou půdu a tlachat do větru mne fakt nebaví.
Raději už končím, jelikož má slova stejně nepadají na úrodnou půdu a tlachat do větru mne fakt nebaví.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
synchronizace Outlook
Outlook je naprosto pohodový - kdo někdy zálohoval UIQ3 přes PC Suite (ruská ruleta s pěti kulkami v zásobníku), tak mi dá za pravdu. A to, že někdo nezálohuje kontakty a pouští se do toho - to už je jiná. Já jsem si taky jednou vymazal kontakty a od té doby zálohuju i zálohy záloh!

-
Majesty
- přispěvatel

- Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
synchronizace Outlook
Tak já dneska synchronizoval a stalo se to, co jsem nečekal. V telefonu se vše smazalo a to i přesto, že mám nastaveno vždy synchronizovat z telefonu do outlooku. Hlavně jsem nedělal žádnou změnu přes outlook, jen uložil nové kontakty v telefonu. Ještě že si dělám dvojí zálohu. Každopádně mi to vyplivlo hlášku, že zařízení s windows potřebuje pozornost nebo tak něco s odkazem na program OneNote. Takže tam bude někde asi zakopané psisko.
synchronizace Outlook
U tak nebezpečných operací, kdy můžeš o data přijít, je podle mne upozornění programu na tuto okolnost naprosto nutné. Až ti bude tolik jako mně, tak také po čase zapomeneš, co v manuálu je. Jsem také bývalý programátor a naše zásada vždy byla, aby program byl blbovzdorný a idiotenfest. A to bohužel Activ Sync určitě není. Je jasné, že když se to opakovaně naučíš, tak se možná nespleteš. Možná....Ospen wrote:Kdyby se četli manuály, tak o data nikdo nepřijde. Nic nemaže sám od sebe, maže to co mu svým konáním přikážeš. Vše je právě naprosto logické a jednoduché. Vůbec nejde o to jestli je někdo profík.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

synchronizace Outlook
Byl bych rád kdyby mi bylo tolik jako tobě, bohužel mi je trochu víc
programuju a právě asi proto mi je jasné co znamená synchronizace
synchronizace Outlook
Tak já teda nevím, školy nemám, ale podle mě synchronizace je to, že všude budou aktuální nejnovější data, ale ne že všude bude NIC!
synchronizace Outlook
Ospen wrote:Byl bych rád kdyby mi bylo tolik jako tobě, bohužel mi je trochu víc![]()
Víc než 59? Opravdu bys byl rád?
I mně je jasné, co synchronizace znamená, ale musí fungovat bez rizika ztráty dat!!!!
synchronizace Outlook
Pro Ospen: obdivuji tvoji trpělivost. Do dneška jsem si myslel, že tak blbuvzdorný nástroj jakým je AS+outlook nemůže nikdo zblbnout....Zase jsem se jednou zmýlil. Prostě nechápu.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

synchronizace Outlook
Code: Select all
Víc než 59? Opravdu bys byl rád? Tak to soráč, jsem si zaměnil počet příspěvků s rokama
Ona prostě funguje jen jak má, logicky. Co udělám v jednom zařízení, tak se projeví v druhém a zaplať pánbůh, že to ničím neotravuje
synchronizace Outlook
Rejpal, Ospen: Jak vidíte z příspěvků, tak na ten "geniální" nástroj naše inteligence nestačí.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

synchronizace Outlook
JJ bohužel, je mi to líto. Než začalo období Touch období, tak s tím řadu let nikdo problém neměl 
synchronizace Outlook
Ale nic si z toho nedělejte, nokia teď taky inovovala PC Suite na OVI. Taky jsem to rychle odinstalovával.
Třeba HTC něco normálního na správu kontaktů a třeba SMS vyrobí.
Já osobně například nemám vůbec potřebu všechny svoje mailové kontakty z PC nasypat do telefonu...
Třeba HTC něco normálního na správu kontaktů a třeba SMS vyrobí.
Já osobně například nemám vůbec potřebu všechny svoje mailové kontakty z PC nasypat do telefonu...
-
mike-biker
- moderátor

synchronizace Outlook
Mě tedy Outlook taky někdy naštval, dokonalý není, ale až někdo nabídne program za slušný peníz, kde to bude obdobné, tak proč ne?
Kromě toho je Outlook i WM od Billa a tak snad budou mít spolu s WP7 zájem o vylepšení. Jinak ho kromě synchronizace vůbec nepoužívám.
EDIT: Ideální by byl hybrid, co by uměl fšecko. Tj. zálohy, SMS, Maily, Kontakty, prostě All in one!. Ale já pravidelně automaticky každý den zálohuju přes Spb Backup a týdně Osobní složky v Outlooku, takže potratím data jen těžko.
EDIT: Ideální by byl hybrid, co by uměl fšecko. Tj. zálohy, SMS, Maily, Kontakty, prostě All in one!. Ale já pravidelně automaticky každý den zálohuju přes Spb Backup a týdně Osobní složky v Outlooku, takže potratím data jen těžko.
synchronizace Outlook
Dobrej, taky mě AS pěkně vytočil a vyřešil jsem to tak, že jsem v AS zrušil veškerou synchronizaci a využívám ho jen jako bránu mezi PDA a Jeyo. Ale ted můj problém. Někdy se mě stane že mám PDA připojen a zazvoní telefon, vezmu ho z kolébky, vyřídím hovor a chci ho znovu připojit, ale to už se mě nepodaří. AS přestane cokoliv dělat a pomůže jenom restart PC a to je taky s problémy, protože se ne a ne vypnout. Až asi po 3-4 minutách se konečně zrestartuje. Toto se mě stává na 2 PC a 1 notebooku. Kolega z práce se s tímto také setkal. Toto se děje na ROM 1.48 i na 1.66.
-
mike-biker
- moderátor

synchronizace Outlook
Pravděpodobně dojde k narušení relace mezi PC a PDA. Hypoteticky by mělo stačit zavřít AS a ukončit ho i v PDA a pak znovu připojit, ale já jsem to nikdy nezkoušel, ptz. synchronizuji jen jednou denně večer a to se připojím přes kábl a tudíž relaci nepřeruším.
. Co popisuješ, je vlastně násilné přerušení spojení, které asi není "ošéfováno" a tudíž se program, kousne. To by vysvětlovalo dlouhé zavírání Woken. Když zavoláš na Support Microsoftu, tak ti taky moc neporadí. Já mám zase problém, že kdysi jsem na jednom PDA synchronizoval data a od té doby mi vyskakuje 10 položek s chybou synchronizace. Tyto položky jsou z PDA dávno vymazány, Outlook jsem kompletně odinstaloval a vymazal včetně registrů, zrušil jsem se jako usera a založil nového. Pak nainstaloval znova Outlook a nic nepomohlo. Někde je soubor v rootu Widlí a pomůže jen komplet přeinstalování Cčka. A to se mi nechce. Od té doby jsem měl další 3 PDA a ve všech mi to hlásilo těchto 10 položek.