malo pameti RAM

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia L

malo pameti RAM

Post by Iceman111 »

Nevite nekdo co presne znamena to rezervovano, pouzivano. mel sem htc a tam byla ramka 128 po zapnuti si telefon vzal nejaky 50-55 zhruba a pro pouzivani mi zustalo asi 75. (mel sem lite verzi systemu) a tam mi to bylo jasne. Ale tady je 256 ram z toho pulka je k necemu rezervovana a ze zbyle pulky se dve tretiny pouziva coz je asi kdyz je spusteny system a zbyva asi 45 at nezeru po dni pouzivani 35 . Takze si koupim model s vetsi ramkou a mam ve skutecnosti mene nez na starem htc. A navic uz se mi 2x stalo ze sem chtel pustit fotak nebo media player a napsalo ze je nedostatek pameti a kdyz sem kouknul do spustenych programu tak tam bylo cisto tak nevim. Jinak sem spokojen to jo, jen ta ramka kdyby bylo vice. Widgety mam vyple a mam spb Shell ,kazdopadne kdyz nebylo spb a vypl sem witgety tak to hodilo do 10 mega navic.
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

malo pameti RAM

Post by sh.a.rk »

Najidealnejsie je vypnut witgety aj SPB a nechat si len today. Vtedy mas volnej RAM okolo 60-70 a sem tam vycistit RAM
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel

malo pameti RAM

Post by Iceman111 »

Tato moznost samozdrejme je, ale zakladni today neni zrovna idealni prostredi ktere bych si predstavoval. Ale i tak dik za radu.
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

malo pameti RAM

Post by KVARK »

A nezkoušel někdo ty Ultra Light ROMky z Modaca? Prej je to hezky osekané od všeho nepotřebného, co tam naplácal Samsung. Takže by snad měla být k dispozici i větší kapacita RAM, nebo ne?
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel

malo pameti RAM

Post by Iceman111 »

Bohuzel jsem nezkousel a s mou anglictinou asi ani zkouset nebudu, pokud jsem si dobre vsiml modaco bylo anglicky a v tom pripade jsem v pasti. Stacilo mi to u HTC a xda-developers tam jsem zkousel pokus omyl,a muzu rict ze tak patnacta romka vysla a na to opravdu nemam cas. A druha vec jak zaruka , protoze u htc se to odemykalo nejakym programkem a vsude varovali ze bude strata zaruky tak nevim. Ale myslim ze i k tomu dojde az se nejaky dobrak obetuje a vyzkousi. Ale dnes jsem mel zaple igo do Ostravy a po dojeti sem kukal a zbyvalo porad 35mb takze ikdyz Ram az tak moc nezbyva na funkcnost to nejak vliv nema, po pouziti cleamRAM tak 9 mega uvolni tak zatim asi vydrzim nez se naskytne nejake reseni v podobe osekane rom.
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

malo pameti RAM

Post by sh.a.rk »

Tak pre tych ,ktory potrebuju viacej volnej RAM som vymyslel taky maly trik - nainstalovat aplikaciu "safe mode" pri starte vstupit do safe modu a potom si pospustat co treba.
Image
ImageImage
Skusal som spustit vsetko mozne az do zaplnenia celej pamati vid screenshoty
ImageImage
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”