...tady se furt operuje s tím jaký procesor to bude mít a jaký displej a co já vím co ještě, ale koncového zákazníka stejně zajímají jen 3 věci:
- aby to bylo hezké
- aby to bylo funkční
- a aby to bylo vyladěné!
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 30, 2010 0:41) --
Absolutně souhlasím s Kamilem Pulicarem!!!Kamil Pulicar wrote:A kde je today? Jestli tam nebude today s poznámkami, zmeškané hovory, tak raději budu používat iPhone a k němu si koupím iPad a budu iDiot co nepotřebuje flash.
To už jsme poslední na světě, kdo chce malé ikonky, aby jich tam bylo co nejvíce a na displej se vlezlo co nejvíce informací?
Pochybuji, že WM7 budou takový nesmysl jako je na screenech. A jestli ano, tak nakupte akcie BB, protože na tuto platformu přejdou všichni lidé co pracují a neposlouchají nekvalitní MP3 z nekvalitního reproduktoru, přičemž ruší všechny okolo.
Připadá to jen mně, že Windows si nedělá žádnou hlavu s tím co chtějí jeho věrní zákazníci? ..průzkumy zájmu, dotazníky pro registrované WM uživatele atd.? ...běžná marketingová praxe je WM cizí???!!! ...místo toho tam podle mně seďí pár vyšinutých podivínských vývojářů co ztratili pojem o realitě a časoprostoru ..a hlavně o konkurenci! už jen proto, že už druhý, či kolikátý rok protahují u WM7 objevení už dávno objeveného!