Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
Super, díky to jsem potřeboval.
tak na Microsoftu už nám hlásají dostupnou aktualizaci, viz: http://www.microsoft.com/cze/windowsmob ... grade.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; .. Nechápu jak si to ale můžou dovolit, když po flashnutí nejde tel. modul.. By mě zajímalo kolik lidí jim bude chodit na reklamace..
Hm....akorát ta aktualizace tam je napsaná už od listopadu
To nebyla, bylo tam, že pravděpodobně bude v listopadu. Teď tam stojí, že už aktualizace dostupná je .
Začíná to být fakt komedie a přijde mi, že s námi některé společnosti zase pěkně .....
Začíná to být fakt komedie a přijde mi, že s námi některé společnosti zase pěkně .....
No toto je vážně komedie 
Tak na microsoftu je napsáno, že je už k dispozici a na stránkách http://www.samsung.com/cz/" onclick="window.open(this.href);return false; je už i pro B7610 v downlodu ke stažení nová vercce PC studia, dneska jí tam dali a je to taky K1, ale když to tam už dal i přímo samsung, tak by to snad mohlo jít, ikdyž sem to instalnull a zkoušel aktualizvoat, tak zatim to hlasí že se připojení k serveru nezdařilopivasek wrote:tak na Microsoftu už nám hlásají dostupnou aktualizaci, viz: http://www.microsoft.com/cze/windowsmob ... grade.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; .. Nechápu jak si to ale můžou dovolit, když po flashnutí nejde tel. modul.. By mě zajímalo kolik lidí jim bude chodit na reklamace..
Tak jsem zkusil dnes ráno aktualizaci (mám IK1) a opět je tam hláška, že přístroj není podporován a neumožňuje aktualizaci software... Dělá Vám to také 
Taky. Zařízení není podporováno 
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
A zkoušeli jste zařízení vybrat víckrát po sobě? Mě se to potom chytlo (ale to bylo minulý týden)
Jo, zkoušel jsem to třikrát po sobě, pokaždé to trvalo dost dlouho, než přišla reakce. Optimista by si řekl, že připravují správný soubor k update
, pesimista, že žádný už update nebude
a realista se učí střílet 
Tak jsem to teď zkusil desetkrát a nic. Pořád to stejný 
Opravdu to nejde, tak snad už stáhli tu ne zcela funkční verzi a brzy tam dají verzi která bude finální a hlavně plně funkční, a možná ne

-
Kulhač
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC TP2->SE X1/X2-> S B7610
Zdravim,
tyden jsem zkusil SE Xperia 2, ale tragedie... Natešen jsem pořídil Samsung OP B7610 a tešil se na WM 6.5. Nechci laborovat s neofic. ROM, ale oficial mě také hlásí "toto zařízení není" podporováno. Na oficiální infolince Samsungu mě odkazali na Britex, který pry to jedný děla. Britex mě sdělil, že opravdu upgrade na WM 6.5 dělají, ale zaslat jim nový phone na xxx dni se mě opravdu nechce... Jede někomu ofiko postup?
Děkuji za info.
JK
tyden jsem zkusil SE Xperia 2, ale tragedie... Natešen jsem pořídil Samsung OP B7610 a tešil se na WM 6.5. Nechci laborovat s neofic. ROM, ale oficial mě také hlásí "toto zařízení není" podporováno. Na oficiální infolince Samsungu mě odkazali na Britex, který pry to jedný děla. Britex mě sdělil, že opravdu upgrade na WM 6.5 dělají, ale zaslat jim nový phone na xxx dni se mě opravdu nechce... Jede někomu ofiko postup?
Děkuji za info.
JK
Ofiko postup ti odrovná telefonní modul ale následně lze flashnout pouze "phone" a máš vpodstatě officiální ROM s jiným "phone", který na samotnou ROM vpodstatě nemá vliv. Každopádně ale lze stáhnout officiální ROM s WM 6.5 akorát pro jinou zemi, které budou samozřejmě plně funkční. Osobně WM 6.5 můžu doporučit, příjde mi zrychlení i samotných aplikací a nejen reakcí telefonu. Například mnou hojně používaný sms-chat načítá minimálně o vteřinu rychleji a i u G-alarmu jsem pocítil zrychlení minimálně vteřinové, nehledě na to WM 6.5 nepřináší oproti 6.1 žádnou drastickou změnu, která by mohla někomu vadit, možná akorát ty obrovské menu, které jsem si naštěstí v registrech upravil aby byly trošku méně "touch" a přitom se prstem velice dobře mačkají i teď. Na druhou stranu není žaden velký důvod přecházet, až na to jisté zryhclení nepoznáš velké rozdíly mezi danými systémy, zvlášť pokud používáš různé nástavby.
Kdyby fungoval aspoň ten oficiální upgrade i s tím znefunkčněním telefonu. Ale ani ten nejde už. To je zákaznická podpora 
Ten jde nebo alespoň před cca 3 dny šel když jsem flashoval.
-
barki82
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
@Svestka,
co sa tyka G-Alarmu, funguju tu aj funkcie ktore sa ovladaju G-sensorom? Ja som ho skusal bez ale aj s nakopirovaniym htc dll suborom ale napr potrasenie telefonu na vypnutie budika mi nefunguje
co sa tyka G-Alarmu, funguju tu aj funkcie ktore sa ovladaju G-sensorom? Ja som ho skusal bez ale aj s nakopirovaniym htc dll suborom ale napr potrasenie telefonu na vypnutie budika mi nefunguje
No tak to netuším prozatím si tuto knihovnu do WM 6.5 neplánuji dávat a jelikož mi funkce s G-senzorem příjdou zbytečné v případě G-alarmu absolutní blbost tak jsem ani nic takového nezkoušel.
Zprovoznil jsem WM 6.5, ale nemůžu se zbavit prostředí Samsung, abych v nastavení viděl standardní ovládací panely. Ve WM 6.1 byla volba pro zapnutí/vypnutí Samsung prostředí. Nevíte jak na to? Díky.
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Na minulé stránce jsem dával odkaz na Modaco kde se to řešilo