Problémy s GPS
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Problémy s GPS
ja s navigaci problem nemam .. chyta se mi i po x dnech docela rychle 
Problémy s GPS
Tak si teď nejsem jistý, jestli nemám telefon reklamovat. Udělal jsem hardwarový reset a měl hodinu pustěný OziExplorer. GPS nenašla ani jeden satelil 
-
barberry.pha
- smartstar

Problémy s GPS
asi si stahl polohu gps pres xtra predtim?
u igou jsem vzdycky kdyz jsem ho instaloval znova nechal programem najit gps a pak mi to fungovalo bez problemu ..
jedine zpozdeni nastavalo kdyz jsem se treba pripojil 300km od posledniho pripojeni .. tak to trvalo dyl nez naslo satelity a pokud jsem nepouzil xtra ... a samozrejme jsem musel stat venku ...
u igou jsem vzdycky kdyz jsem ho instaloval znova nechal programem najit gps a pak mi to fungovalo bez problemu ..
jedine zpozdeni nastavalo kdyz jsem se treba pripojil 300km od posledniho pripojeni .. tak to trvalo dyl nez naslo satelity a pokud jsem nepouzil xtra ... a samozrejme jsem musel stat venku ...
Problémy s GPS
Přes XTRA se stahujou data o polohách satelitů, ne poloze GPS. Jde o to, že Ozi ani iGo neukazujou příjem ani jednoho satelitu z kabiny auta. Ještě předevčírem to fungovalo a dnes ráno šlus a nic.
-
barberry.pha
- smartstar

Problémy s GPS
jj sorry jsem si to popletl ...
no nebudu rikat ze gps u omnie je zazracna ... nekdy me taky docela nakrkla ale to u HDecka taky ... je bych zkusil odinstalovat igou a nainstalovat ho znova a zkusit pres igo necist gps jestli se chytne
ja mam gps nastaveny:
port pro programy gps : com7
hardwarovy port gps: com9
baud rate : 4800
no nebudu rikat ze gps u omnie je zazracna ... nekdy me taky docela nakrkla ale to u HDecka taky ... je bych zkusil odinstalovat igou a nainstalovat ho znova a zkusit pres igo necist gps jestli se chytne
ja mam gps nastaveny:
port pro programy gps : com7
hardwarovy port gps: com9
baud rate : 4800
Problémy s GPS
Mam to nastavený stejně. Ještě vyzkouším jeden Hard reset a nainstaluju jen iGO.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 11:49) --
Tak nic! Co teď?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 12:22) --
Zajímavé, našel jsem zálohu z chvíle, kdy to fungovalo. Použil jsem ji a GPS šlape. Takže to musí být softwarová chyba. Teď jde o to jaká.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 13:53) --
Už to zase nejde
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 11:49) --
Tak nic! Co teď?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 12:22) --
Zajímavé, našel jsem zálohu z chvíle, kdy to fungovalo. Použil jsem ji a GPS šlape. Takže to musí být softwarová chyba. Teď jde o to jaká.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 27, 2010 13:53) --
Už to zase nejde
Problémy s GPS
Už jsem to psal vícekrát, vyzkoušel jsi třeba Sygic navigaci ?
Problémy s GPS
Děkuju za radu, ale Sygic jsem používal na Nokii E90, protože si také jako jediná rozuměla s GPS modulem, a vůbec mě nenadchla. Až přijdu domu, zkusím opět GPSGate. Uvidíme.
-
barberry.pha
- smartstar

Problémy s GPS
no ja to dneska taky pak zkusil na zkousku a spustil igo po 14 dnech a taky to chvili trvalo nez se chytla,asi 2 minuty, nechtela se gps chytnout ani u google maps, kdyz jsem to pak chytnul u igo tak googlemaps byly do 10 vterin, tedka vecer taky v pohode, takze asi pri delsim nepouzivani to pak nejakou dobu trva
ale nevim kde muze byt problem u tebe mozna to rozhodi nejaka aplikace ...
ale nevim kde muze byt problem u tebe mozna to rozhodi nejaka aplikace ...
Problémy s GPS
Ja pouzivam gps today plugin na overenie stavu gps. Pri jeho spusteni sa pripoji na net (xtra) a do 1 min sa pripoji na satelity. Potom aj ostatne apps bez problemov chytia gps signal
Problémy s GPS
Tak jsem nainstaloval GPSGate a ten to nejak prosťouchl (iGo ani Ozi nejsou připojeni přes GPSGate, ale přímo na COM7). Prostě to byl nějaký softwarový bug. Jen je divné, že to nefungovalo ani po několika Hard Resetech.
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Problémy s GPS
Tak jsem vyzkoušel pár verzí iGo,pár HR a už to máká perfektně.