HD2 OD T-MOBILE

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Odpovědět
martias
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2010 17:48
Zařízení: HTC HD2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od martias » úte led 26, 2010 17:57

ZDRAVIM VŠECHNY PROSIM O RADU JAKYM SPUSOBEM PŘEHRAJI ROM OD T-MOBILE HLEDAL JSEM ALE NĚJAK JSEM NEDOHLEDAL :-( :?: DIKZ MOC ZA RADU NEBO JAKY LINK DIKY MOC :tlem:

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od hudyss » úte led 26, 2010 18:29

A jakou ROM tam chces dat?

martias
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2010 17:48
Zařízení: HTC HD2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od martias » úte led 26, 2010 19:02

No asi 1.48 podledni ofi dik

-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 26, 2010 19:11) --

Moc se v tom nevyznam stahl jsem od sunysoftu ele pišemi to nějakej error udajně je to tou romkou od t-mobile

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od htcjirka » úte led 26, 2010 19:27

Pokud chces nahrat jinou rom,nez od T-Mobile,musis stahnout a pouzit HardSPL.

martias
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2010 17:48
Zařízení: HTC HD2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od martias » úte led 26, 2010 19:34

Aha a do toho se mi moc nechtělo jit ale budu muset asi

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od htcjirka » úte led 26, 2010 19:40

V klidu vyckej az bude venku 1.66 posledni ofiko rom,ta teprve resi dost oprav.Vypada to ze uz tento tyden bude dostupna,uz unikla verze pro Evropu,otazka chvile kdy se oobjevi na HTC strankach.Pro vychodni Evropu bude v zapeti.U tebe jelikoz mas T-Mobile tak bud HardSPL nebo GoldCard metoda.

martias
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2010 17:48
Zařízení: HTC HD2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od martias » úte led 26, 2010 19:49

OK dik moc vyčkam

Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od Rados92 » ned dub 11, 2010 13:14

S HD2 od T-Mobile je nějaký problém? Jaký vlastně? Ztrácí se záruka při přehrání ROM? U vodafone je to taky tak, nebo je to nedotovaný telefon?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od barberry.pha » ned dub 11, 2010 13:54

Vsechny kǒunikatory od htc at hd2 nebo brandy rady compact jsou blokovany proti nahravani jinych rom bud i oficialnich, jedina moznost jak tam nahrat ofiko rom je pockat jestli ji t-mobile uvolni na svych strankach, pokud ale clovek nechce cekat tak jedine udelat hardSPL a pak si nahravat jakekoliv, prichazi se tim ale o zaruku ale nemel by but problem tam potom zpatky nahrat rom od t-mobile a provest uzamceni :)
hd2 od vodafone nebo o2 tyto problemy nemaji a jdou na ne normalne nahravat ofiko rom treba s http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; je to problem jenom pristroju od t-mobile

cego
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:20
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Brno

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od cego » ned dub 11, 2010 18:42

Nemá někdo náhodou ofiko T-Mobile romku? Jen tak do zálohy..

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od barberry.pha » ned dub 11, 2010 18:49

Mel bys ji normalne stahnout ze stranek t-mobilu myslim ze v sekci ke stazeni ;)

jajaptak
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 27, 2009 11:28
Zařízení: HTC Diamond 2

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od jajaptak » úte dub 13, 2010 11:56

Má taky od T-Mobile. Ta originál ROM 1.43 nebyla až tak špatná, ale při hovorech byl překřičený. Zkoušel jsem tedy nějaké neoficiální, Miri Colored vzhledově dobrá, ale ovládání nepřehledné, Topix 1.5 i s Radio 2.09 je rychlá ale hovory lepší moc nebyly, ťeď testuji Duttys v1.8 ta mi připadá úplně super jak v ovládání tak rychlosti má u sebe Radio 2.08 a hovory mi jdou ztlumit (nejsou překřičené) a při X ty aplikace zavírá. Baterka mi připadá u všech téměř stejná já mám tak 4% - 7% za 6 hod večer.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od Mira96 » úte dub 13, 2010 21:56

TO barberry.pha
A kde je ta T-Mobile ROM ke stažení? Nikde jsem ji na jejich stránkách nenašel. Nutně bych ji potřeboval, když bych náhodou musel HD2 reklamovat.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od barberry.pha » stř dub 14, 2010 7:29

tak tedka jsem to hledal a bohuzel nic, u compactu V tam ta posledni verze rom je normalne a kdyz jsem se ptal slecny na t-mobile jak je to s temi oficialnimi romkami tak mi rekla ze kdyz neco uvolni tak to tam daji a prislo mi ze tam snad bude i ta posledni .. tak to se omlouvam za uvedeni omyl vychazel jsem ze zkusenosti u compactu V ...

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od Mira96 » stř dub 14, 2010 9:04

To je škoda, že není. Nutně bych ji potřeboval, abych mohl flešnout jinou a tuhle tam vrátit v případě reklamace. Chci mít jistotu, neboť moje předchozí Touch HD bylo v reklamaci 3x.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HD2 OD T-MOBILE

Příspěvek od barberry.pha » stř dub 14, 2010 9:09

kdyztak ji zkusit nekde najit .. ikdyz si myslim ze tam snad budou ty samy jako jsou ofiko, nevim v cem by tam mel byt rozdil a uz vubec ne proc to ten t-mobile tak blbe blokuje kdyz uz si vezme nebrand phoun ... mozna by stacilo si stahnout tu verzi rom co tam je tedka .. odemknout zarizeni a v pripade ji nahrat zaptky a zamknout .. to by snad nemeli poznat nebo je nejaky rozdil mezi romce co je v hd2 a temi ofiko?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů