Zjistil jsem, že když vypnu automatický jas, tak G-Senzor nereaguje plynule, ale skokově. Po zapnutí automatického podsvícení funguje opět plynule. Můžete mi to potvrdit?
Nevšiml jsem si, že by se to tu již probíralo. V opačném případě se předem omlouvám... ROM 1.48.479.1.
Souvislost mezi jasem a G-Senzorem
Ahoj..
Jsem na tom stejně... Nevím jestli je to chyba, nebo je to normální, ale je to tak... Mám tu samou verzi ROM jako ty...
Jsem na tom stejně... Nevím jestli je to chyba, nebo je to normální, ale je to tak... Mám tu samou verzi ROM jako ty...
Tak jsem hledal důvod, protože zároveň se začala rychle vybíjet baterka a HD2 se vzadu hřál. I když jsem nic nového neinstaloval, tak jsem se pro jistotu vrátil ke 14 dnů staré záloze. Stav zůstal nezměněn. Když se mi během hodiny baterka již úplně vybila, tak jsem pro jistotu udělal HR a znovu tu samou zálohu. Ještě chvíli baterka hřála a najednou to přestalo a nyní je vše ok a G-Senzor funguje plynule bez ohledu na mód podsvícení. Vzpomínám si, že i při původní ROM ten stav se zahříváním občas nastával a zase mizel. Na software bych to neviděl. Tak nevím, zda se brouček nechystá usnout navždy....