Shanim - kvalitni tvorba temat

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

Zdravim,
pokud uz tu nejaky topic je, omlouvam se. Jsem jen clovek a nenasel jsem ho.
Chtel bych se zeptat, zda neni nejaky velmi kvalitni program na tvorbu temat pro WM6., ktery dokaze zmenit co mozna nejvice veci, co se tyce grafiky. Zatim jsem zkousel ThemeGen CE, jestli zadny lepsi neni, skoda. Jen bych to chtel vedet. Diky
4n's
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

kromě ThemeGenCE vím ještě o generátoru od Microsoftu, ale ten byl navržen na WM2002
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

nj, mel jsem na mysli treba neco, co mi dokaze zmenit i styl list (nejak jinak nez dvoubarevne :( ).
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Wisbar Advance
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Měl bych dotaz k programu ThemeGenCE (verze 2.6). A to, zda se někomu podařilo vytvořit WVGA téma, které by bylo funkční. Konkrétně mi jde o tapetu, kterou potřebuji ve formě dvou samostatných souborů - jeden pro portrait a jeden pro landscape. Pokud totiž takto vytvořím téma, jsou z něho funkční pouze systémové barvy a místo mnou vytvořené tapety je zobrazeno výchozí zelené pozadí (to samé se děje i u některých wvga témat stažených z internetu - např. u tohoto). Jediný případ, kdy se mi povedlo vytvořit funkční téma, byl způsob využití jednoho obrázku 800x800 pro landscape i portrait (což ale nechci). Další způsob, kdy se mi povedlo zobrazit tapetu, byl vytvořit téma pouze jako VGA (což je ale taky k ničemu, díky jeho nekorektnímu zobrazení).
Post Reply

Return to “Aplikace”