BUDÍK (HTC2)
BUDÍK (HTC2)
Vím, že téma budík tady bylo, ale řešil se jiný problém.
Mám dotaz - jde nastavit na HTC2 (WM6.5) budík tak, aby mne vzbudil, když mobil vypnu úplně? (byl jsem zvyklý z Nokií, že to bylo možné - nikdo v noci nevolal, SMS nechodily a budík nastartoval telefon).
Je to u HTC možné?
Mám dotaz - jde nastavit na HTC2 (WM6.5) budík tak, aby mne vzbudil, když mobil vypnu úplně? (byl jsem zvyklý z Nokií, že to bylo možné - nikdo v noci nevolal, SMS nechodily a budík nastartoval telefon).
Je to u HTC možné?
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
BUDÍK (HTC2)
nie je to u pocket pc mozne.naco ho chces vlastne vypinat???
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
BUDÍK (HTC2)
Podle me staci flight mode a mas to jako vyply telefon. Nic nechodi, jak Ty pises. Jinak vypinat telefon, je podle me zbytecnost.
BUDÍK (HTC2)
Proč vypínat? Úspora baterie - vydrží zapnutý cca 24 hodin bez dobíjení a to mi přijde málo.
jinak - psal jsem zvyklost.
jinak - psal jsem zvyklost.
-
matelkoxxl
- smartguru

BUDÍK (HTC2)
tak si nahodis napr. g-alarm.mas tam moznost automaticky zapnut flight mode,takze telefonny modul bude vypnuty a tym setris baterku.a pri budeni ti zasa automaticky telefon zapne...
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
BUDÍK (HTC2)
uprimne tim vypnutim a hlavne pak zapnutim ti to vezme vice baterky nez kdy z ho nechas v modu letadlo a hlavne ho porad vlastne restartujes, v modu letadlo to zere skoro nic protoze je pristroj bez pripojeni a pokud s nim nedelas nic ty a nemas spusteny zadny aplikace tak je to bez problemu a funguje i klasicky wm budik ;)
BUDÍK (HTC2)
To mne nenapadlo. vyzkouším - mód letadlo.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 22, 2010 18:39) --

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 22, 2010 18:39) --
jde ten mod letadlo zapnout jako dočasný? Nenašl jsem to v nabídcebarberry.pha wrote:uprimne tim vypnutim a hlavne pak zapnutim ti to vezme vice baterky nez kdy z ho nechas v modu letadlo a hlavne ho porad vlastne restartujes, v modu letadlo to zere skoro nic protoze je pristroj bez pripojeni a pokud s nim nedelas nic ty a nemas spusteny zadny aplikace tak je to bez problemu a funguje i klasicky wm budik ;)
-
matelkoxxl
- smartguru

BUDÍK (HTC2)
nie nejde,ale keby si si precital moj prispevok vyssie o g-alarme,tak by si sa docital,ze ten ti pri budeni vie zasa zapnut telefonny modul.u obycajneho wm budika to nenajdes,ten nema ziadne extra funkcie...
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
BUDÍK (HTC2)
ten mod letadlo zapnes a pristroj se odpoji od site, kdyz na kliknes podruhy tak se by se mel zase zapnout, pokud mas nastaveny pin tak ho po tobe bude chtit, melo by to u nabidky jak je bluetooth,wifi atd .... nemam uz htc takze nevim presne kde to je ale pouzivam mod letadlo u kazdyho komunikatoru a pohoda
kdyz nechces byt ruseny tak ho zapnes a muzes dal pracovat na phonu a nikdo te nerusi 
BUDÍK (HTC2)
Nedáš link na stažení? A - návod, kam nainstalovat? Mám HTC pár dnů a je to můj první podobný komunikátor.matelkoxxl wrote:nie nejde,ale keby si si precital moj prispevok vyssie o g-alarme,tak by si sa docital,ze ten ti pri budeni vie zasa zapnut telefonny modul.u obycajneho wm budika to nenajdes,ten nema ziadne extra funkcie...
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
BUDÍK (HTC2)
G-Alarm stáhneš v testovací verzi (překvapivě) z webu autora, po 10 dnech je možné aplikaci zakoupit a mohu to vřele doporučit, protože se jedná o vynikající software.
Instalaci můžeš provést jak do paměti zařízení, tak na paměťovou kartu, fungovat budou obě varianty.
Instalaci můžeš provést jak do paměti zařízení, tak na paměťovou kartu, fungovat budou obě varianty.