Aplikace na .rtf
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Aplikace na .rtf
Nevíte někdo o aplikaci schopné editovat .rtf? Sice to umí PocketWord, ale tam mám většinou otevřený nějaký velký .doc. Bohužel jsem zatím našel jen AgileNotes a to fakt ne...
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Aplikace na .rtf
Nemám sice otestováno, ale dle popisu by neměl mít s RTF problém například PPCEdit
- YAMATO
- smartmaniak

Aplikace na .rtf
Dík, určitě vyzkouším.
EDIT: Tak je to pěkné, bohužel až na jednu podstatnou věc, defaulní klávesnici, která zřejmě nejde vypnout.
EDIT: Tak je to pěkné, bohužel až na jednu podstatnou věc, defaulní klávesnici, která zřejmě nejde vypnout.
- YAMATO
- smartmaniak

Aplikace na .rtf
To je samozřejmě skvělý soft, ale jak atomovkou na mouchu, potřebuju to jen na krátké texty, základní editace, něco jako WordPad v PC.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Aplikace na .rtf
Už už jsem chtěl napsat: A proč si ten .rtf soubor neotevřít ve Wordu?YAMATO wrote:Nevíte někdo o aplikaci schopné editovat .rtf? Sice to umí PocketWord, ale tam mám většinou otevřený nějaký velký .doc. Bohužel jsem zatím našel jen AgileNotes a to fakt ne...
Automaticky jsem si myslel, že je možné otevřít více souborů současně. Ale pro jistotu jsem si to ověřil, a ejhle, ono to nejde. Smutné zjištění.